Şimdi Ara

Laptop Hoparlör Cızırtısı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
67.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese iyi forumlar packdar bell tj75 marka notebookum var ürünümün hoparlörinden ikiside normal olarak çalışıyordu ancak bugünlerde sağ hoparlör cızırtı yapıyor ses çok boğuk çıkıyor arada birde sağ höparlör sesi gidiyor kendiliğinden, ne yapmam lazım programla felan bu durum halledilebilirmi yoksa garantisindenmi yaptırayım ayrıca ankara içi packardbell servisi varmı bilgisi olan bilgilerini paylaşırsa sevinirim iyi forumlar
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • Hoparlörün notebook bağlantısını kontrol edin,sorun hoparlörün devresindede olabilir.Farklı bir hoparlör seti ile test edin.
  • Merhaba
    Eğer uzun süre yüksek seste müzik dinlediyseniz yada film izlediyseniz hoparlörlerinizin patlaması muhtemel.Laptop hoparlörleri uzun süreli yüksek seste kullanımda patlama yapabiliyor,sorunlar çıkartabiliyor.
    Cızırtı problemini eğer ses yazılımı üzerinde değişiklik yapmadıysanız yazılımsal olarak program ile çözmeniz olası değil.
    Ancak her ihtimale karşı ses driverını tekrar kurmanızda fayda var.
    Sorun devam ederse ürünü servise göndermekten başka çareniz yok,büyük ihtimal hoparlör değişimi yapıp yollarlar.

    Packard Bell Ankara Teknik Servisi sanırım Orion.BURADAN gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.




  • İlgi ve alakanız için teşekkür ediyorum iyi forumlar.
  • Laptop hoparlörlerini kullanmamaya çalış diyecektim ama geç kalmışın...
    Laptop hoparlörlerinden asla yarıdan fazla ses acmayın, yoksa bu durumla karsılasırsınz.

    Hoparlörünüz patlamamış ama kablosu govdeye temas ettiginden bu ses cıkıyor
    hoparlörü söküp kablosunu düzeltip tekrar takarsanız sorun duzelir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: astamiga

    Laptop hoparlörlerini kullanmamaya çalış diyecektim ama geç kalmışın...
    Laptop hoparlörlerinden asla yarıdan fazla ses acmayın, yoksa bu durumla karsılasırsınz.

    Hoparlörünüz patlamamış ama kablosu govdeye temas ettiginden bu ses cıkıyor
    hoparlörü söküp kablosunu düzeltip tekrar takarsanız sorun duzelir.



    Tşk size birtane pm attım
  • @fusem

    Merhaba,
    Hoparlör patlaması donanımsal bir sorundur.
    Hoparlöre madde temasında bulunmadıysanız oluşabilecek tüm sorunlar donanımsal olarak değerlendirilecek ve garanti kapsamında onarılacaktır.
  • konu biraz eski ama arkadaşlar aynı sorun bendede var hp pavilion g6 laptop var (1,5 sene önce aldım) aldıktan 2 ay sonra fln bu sorunu yasadım kısaca sorundan da bahsedeyim... vınn takılıyken yada çıkarınca 3-5 dakika ses robotlaşıyor,boğuklaşıyor müzik yavaşlıyor... sonra kendiliğinden geçiyor bir süre sonra geri geliyor... Ancak bu sorun meydana gelmeden önce ben laptopu ses açısından hiç zorlamadım(masaüstünden genelde şarkı dinliyorum...).geçen yaz garantisi olduğu için hp servisine götürdüm 1-2 ine devam hafta kaldı laptop... Bize yolladıklarında hala aynı sıkıntı vardı... Bunun üstüne format attım ben 1-2 ay daha kesilmışti şimdi yine devam ediyor... Lütfen anlayan arkadaslar bi yardımcı olsun... Donanımsal bir sıkıntıysa servise götürcem değiştirmelerini isteyecem....
  • up
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mypearl06

    Arkadaşlar herkese iyi forumlar packdar bell tj75 marka notebookum var ürünümün hoparlörinden ikiside normal olarak çalışıyordu ancak bugünlerde sağ hoparlör cızırtı yapıyor ses çok boğuk çıkıyor arada birde sağ höparlör sesi gidiyor kendiliğinden, ne yapmam lazım programla felan bu durum halledilebilirmi yoksa garantisindenmi yaptırayım ayrıca ankara içi packardbell servisi varmı bilgisi olan bilgilerini paylaşırsa sevinirim iyi forumlar

    garantisi devam ediyorsa, gönderin servise bence, uğraşmayın
  • Merhaba arkadaşlar benim acer aspire 5745g bilgisayarımın hoparlöründe cızırtısı sesleri çıkarıyor. ses dvierlerini yükledim ama sorun hala dewam ediyo yardımc olursanz sevinirim.
  • yurt dışından hoparlör siparişi vereceğim ben de takımı değiştireceğim. 20 liraya geliyor. Servis en az 50 lira ister.
  • mypearl06 kullanıcısına yanıt
    windowsta cok fazla program calisiyorsave yavaslama yasiyorsaniz ve ses cizirtisi da geliyorsa ram ses kartina cozumlemekte gecikiyor demektir. cok fazla codec yuklediginiz zamanlarda da ses yorumlayici yani codecler cok islem yaptigi icin sesin live streaming inde gecikme yaptiriyorlar .. windowstaki ramini yiyren programlari temizleyip bir dene bakalim .. windows startup da regeditte girip calisan programlara bak . . kulakligi taktigin halde cizirdama geliyorsa yuzde yuz benim sebebimden dolayidir. kolay gelsin kardesler ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.