Şimdi Ara

N550JV Bluetooth sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Makine 2 haftalık bugun farkettim bluetooth çalışmıyor. Aygıt yöneticisinde ünlem işareti var. Driverları silip tekrar kursamda çözüm bulamadım.

• Aynı sorun burada da var. Aldığımda bakmamıştım. Windows 8.1 e güncelledim. Ardından ilk defa bluetooth GPS tanıtayım dedim olmadı. Kastırırken ederken yeni sürücüleri kurdum ettim böyle kör uçuşu. O ara bir kere gördü aleti ama bağlantı kesildi falan dedi. Sonra bir daha adam edemedim. Temelli gitti.
    Birşeyler çakışıyor. Sağda solda wifi ve bluetooth'un aynı sistem üzerinden çalıştığına dair bişeyler söyleniyor. Windows 8.1 e dair böyle sorun raporları var. Araştırmadayım. 8.0 iken çalışıyor mu diye bakmadığıma pişmanım. Update de 3.5 gb download demek yeniden kurmayı gözüm kesmiyor. :)
    Ama 8.1 sonrası bir ara -en azından- cihazı adı ile görmüştü ama bağlantıyı tutmuyordu. İki sürücü var onu anlamadım. Intel ve Atheros. Kaldırdığın zaman da takılıp kalıyor arasıra.
    birileri services.msc yi çalıştırın oradan Blutooth Support servisi var onu automatic yapın demişler. Logon tablası var orada da kullanıcı seçin diyor ama yapamadım.

• Az önce başardım ama nasıl başardığımı tam olarak bilmiyorum. Üstüste kur kaldır yaparken arasıra oluyor gibiolup bağlantıyı devam ettiremiyordu. Şöyle bişeyler yaptım:

Öncelikle tüm sürücüleri son 8.1 versiyonları ile değiştirdim. Bluetooth için olanları yapınca ise olmadı. Programlar ve özelliklerden iki bluetooth u da kaldırdım sonra sürücüleri de.Sürücüleri kaldırırken takılıyor bazen. Fn+F2 ile wireless ı kapatıyorsun. O şekilde zaten Microsoft bluetooth olayları kalktı ortadan. Diğeri de silinebildi o şekilde.
    o ara tekrar açınca cihazı buldu. gene bi anlık gördü cihazları. Gene olmadı sonrasında.

Sonra şöyle bişey yaptım:
    Aygıt yöneticisinden gizli aygıtları göster diye bir şey var onu açtım. Oradan Tüm com portları sildim. Bir yığın bluetooth ıvır zıvır aygıt, sanal bluetooth bişeysi vardı hepsini kaldırdım sonra donanım değişikliklerini tara dedim. Bulduğu kadarın buldu ve düzeldi.
    Önceki sürücü kurulumlarının bi fonksiyonu var mı bilmiyorum ama son olarak bluetooth programlarının hepsini program ekle kaldır kısmından kaldırmıştım. Oldu bir yığın telefon hizmeti belirdi aygıt yöneticisinde 8 tane falan. Ve direk kontrol etti telefon masaüstünü.
    Çalışıyor şu an. Bazen sürücü kalıntıları çakışmalara yolaçabiliyor.
    Gizli iki tane com port vardı mesela. Gizli ve görünen hepsini sildim önce. Bi yığın bluetooth vardı ne idüğü belirsiz gizli. onları sildim. Sanal aygıt diye bişey vardı onu da sildim.

Size de başarılar dilerim

• bluetoot programının üstüne gelip rardan çıkarın. 64 bit olana tıklayıp kurun. tamamdır
    Dell N5110 Wifi Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Laptop Wifi sorunu
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.