arkadaşlar ya artık tik oldu parmaklarımın ucunu görseniz iğrenç bi hale geldi sürekli tırnaklarımın kenarlarını soyuyorum. kanıyo acıyo ama kendime hakim olamıyorum bi önlem olarak bepanten sürüyorum ama emin değilim. ne önerirsiniz?
POGO yap düzelir.
ben yiyorum usta çok lezzeti yaaa ...
ramazanda zor tutuyodum kendimi...
ee noolmuş
Arkadaşım aynı olay bendede var. İnan bana bende bezdim. Sigara gibide değil ki bırakasın. Sigarayı bırakmak için almassın içmessin olur biter. Ama bu öyle değil soymayacağım diyorsun. 2 dakika sonra bi bakıyorsun deri soyuyorsun. Berbat birşey.
ouz valla bi sen anlarsın derdimi saol. tırnaklarmını tam çevresi yani şeytan tırnağı olarak adlanrıdılan kısım sanırım.. daha soy soy öldüm parmaklarımın ucunu millete göstermeye utanıyorum o dereceye geldim. işte kendimi avutmak için de bepanthene sürüyorum ama kendi kafamdan yani tedavi ediyomu etmiyomu bilmiyorum...
ever bende yaklaşık 5 seneden beri var ( abartmıyorum ) bırakmak istesemde bırakamıyorum.. parmaklarımın ucları seninki gibi cok kötü oluyor.. hele stresli dönem oluyorsa her dk elim agzımda.. aslında bu psikolojik bir sorun ama yerkende oldıgım haz ereksiyon halindeki zevkten bile daha güzel
benim en çok canımı sıkan nokta, pc min klavye arasına deri kaçması yerlerde deri oluyor. Ama bir türlü bırakamıyorum. Öyle bir alışkanlık ki soymayanlar bilmez ve saçmada gelebilir ama bi derinin ucunu kaldırıp onunla oynamak, alışkanlığı olan biri için çok zevkli oluyor.
ule valla aynı beni anlatıyosunuz derinin ucunu kaldırıp koparmak bi yere kadar çok zevkli geliyo ama sonrası acı bide evet özellikle üstümde siyah bi kıyafet olursa her tarafımda deriler gözüküyo iğrenç
krem tavsiyeniz varmı?
Eskiden bende yiyordum.Sonra kendi kendime bıraktım.Yöntemim ilk başta en düzgün halde (iyileşmesi uzun sürmeyecek) olanın tamamen iyileşmesini bekleyip sonra tek tek böyle gitmekti.İlk olarak sağ elimin işaret parmağını,sonra sol elimin serçe parmağını bıraktım.Sonrası çorap söküğü gibi geldi.(Tamamen iyileşmeleri 4-5 ay sürüyor o yüzden sıkın dişinizi biraz.)
Gerçekten şu an çok rahatım.
yok abi ben ısırmıyorum bizzat elimle yoluyorum derimi ayrıca toplam 7 parmağımda var bu sorun
BEnde yiyorum deriyi ya parmakları görsen fare kemirmiş gibi sanki
Arkadaşlar bende iyiyorum en iyi çözüm yolu ya acı hoje sürün yada parmaklarınızı yarabandi ile kapatın insan unutuyor agzına götürüyor o sıra anlıyor ben öyle yapıyorum ...
aboww hepimiz deliyiz
Parmaklarının ucuna biber sür
parmaklarımla soyuyorum yav parmaklarımı durdurmanın bi yolu yokmu
Aynen bende de var nasıl kurtulacağız bilmiyorum
fun clup kuralım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme