Şimdi Ara

Tıraş makinesi (saç, sakal) fırsatları (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.574
Cevap
214
Favori
567.063
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: seeder

Hocam ha ali veli ha veli ali, çinde marka yok fabrika var gider dersiniz ki şu malda bana şu kadar ver, tabiki büyük markalar tasarımları teknolojileri ayrı ınlar özel ürettiriyor dingling kaç defa duydunuz ne marka bilinilirliği var?
    3 defa :) Berberlerin kullandığı makine diye nam yaptı ordan biliyorum. Diğerine dingling diye aldım dunglung geldi memnun kalmadım vs diye yazmışlar. Ben de ona binaen yazdım.
  • Orijinal dingling aldık bakalım. Yorumlar hep olumlu. Berberlerde de çok gördüğüm bi cihaz.

https://www.dingling.com.tr/urun/dingling-rf-609-sac-kesim-makinesi/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bursam B kullanıcısına yanıt
    Aynısından bende aldım astra marka bendeki de :) kesimi gayet güzel 0 da iyi alıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Virüs muhabbeti bittikten sonra aldığım makineyi berbere giderken yanımda götürmeyi düşünüyorum. Hatta makas, tarak vs. de alacağım. Kendi temiz malzemelerimle tıraş olurum. Berberler her zaman riskli yerler.

Çocukları da ben tıraş ederim bundan sonra. Büyüyüp beğenmeyene kadar evde tıraşa devam 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cLk -- 21 Nisan 2020; 22:28:9 >
  • Amazon açılsa da tekrar siparişler versek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2 hafta önce 59 lira aldigim makına 100 lira olmus bahanesi dolar kuru sanki dolar 15 lira oldugu allah korkusu olur biraz insada
  • REMINGTON PG5000 bu modeli alan kullanan var mı ? Yorumlayabilir mi

• Powertec TR 5000 Deluxe tavsiye edilir mi?

• Gittigidiyor'dan Powertec-1600 aldım, satıcı iyi güzel hemen verdi kargoya Ankara transfer merkezinde takıldı kaldı kargo, umarım gelir, sürat zaten yavaştı virüsten dolayı iyice beter oldu sanırım.
  • ATEŞ kullanıcısına yanıt
    Kaça aldınız hocam ve hangi kargo firması benimde takılan kargolarım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Averell Dalton -- 22 Nisan 2020; 0:4:36 >
  • Bugün a101 de satılan 69 TL aprilla 7 parçalı ekstra sakal traş başlığı ve taşıma çantalı dock üniteli olanı aldım, makina gayet iyi kesiyor şarjıda iyi ama benim saçlar çok uzamıştı ilk denememe rağmen fena olmadı, kabasını aldım, ufak rütuşları evden birine yaptıracağım. A101 lerde bulabilirseniz fiyat ve kalite bakımından çok güzel. Ben sabah erken saatte gitmiştim her zamanki gibi reyonda yoktu, çalışanlara hafif bi çemkirince arkada deponun en dibinden çıkarıp getirdiler.
  • arkadaşlar bu markayı kullanan varmı mauser ve wahl iyi
    ancak bir süre sonra korlesiyor demişti bir arkadaş bilgisi olan varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellez78 -- 22 Nisan 2020; 0:38:9 >

• Piyasadan 25-30₺ ucuz hücummm

• byshakram B kullanıcısına yanıt
    2.5 lira daha ucuz ,😃

• Bugün Moser 1400 0278 siparişi verdim fonexkozmetikten. Gündüz bir ara stoğa girmişti. Son zamanlarda başka sipariş veren var mı linkteki üründen? Fonexkozmetik kaç güne yolluyor ürünü? Sitede bir bilgi göremedim.

www.fonexkozmetik.com
    Moser 1400-0278 Profesyonel Saç Kesme Makinesi | Fonex Kozmetik
    https://www.fonexkozmetik.com/moser-1400-0278-profesyonel-sac-kesme-makinesi-162

• quote:

Orijinalden alıntı: Monster1912

Bugün a101 de satılan 69 TL aprilla 7 parçalı ekstra sakal traş başlığı ve taşıma çantalı dock üniteli olanı aldım, makina gayet iyi kesiyor şarjıda iyi ama benim saçlar çok uzamıştı ilk denememe rağmen fena olmadı, kabasını aldım, ufak rütuşları evden birine yaptıracağım. A101 lerde bulabilirseniz fiyat ve kalite bakımından çok güzel. Ben sabah erken saatte gitmiştim her zamanki gibi reyonda yoktu, çalışanlara hafif bi çemkirince arkada deponun en dibinden çıkarıp getirdiler.
    Aldiginiz makinanın modeli nedir hocam, kaç tarak var kutunun içinde.

• VectrAirliness kullanıcısına yanıt
    Evet süper cihaz. Geçen hafta 150 den aldım n11'den bu hafta 200 olmuş.

• byshakram B kullanıcısına yanıt
    Bende bundan var A101 aldın aldın %30 indirimde 35 liraya aldım bir iki ay önce. 2 gün öncede bununla saçları 3e vurdum tamamen. Başarılı bir makina.

• quote:

Orijinalden alıntı: thewhitewolf

Aldiginiz makinanın modeli nedir hocam, kaç tarak var kutunun içinde.

Alıntıları Göster
    Bahtsız Bedeviyoutube
    A101'den Aprilla AHC5018 traş makinası aldım...
    https://www.youtube.com/watch?v=iVd0MD-pmCs

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.