Şimdi Ara

TIR’la drift yapılır mı?..Görelim :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
3.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GÜZEL BENCE AMA VİTESLERİ İİ AYARLAMIŞ HELALOLSUN!!!!
  • bu tır işi çok sakat geldi bana.vitesten elini çektiğine göre baya biliyo işi

DH Japonya Hayranları
    ||DH Elektronik külübü||Opera fan kulübü||Amfi hastası, motor-bisiklet ustası||Az yakar, çok kaçar
  • Görünüşte ağırlık önde kolay gibi görünüyor ama koskoca tır tabi marifet yani

Mitsubishi
    L300
    TDintercooler
  • bu olsa gerek

Orjinalden alıntı: dekonline

Görünüşte ağırlık önde kolay gibi görünüyor ama koskoca tır tabi marifet yani

Tır sürmek altındaki aracı sürmekten emin ol.

Şaka falan değil. Ciddiyim yani. Alaya falan da almadım.

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

quote:

Orjinalden alıntı: dekonline

Görünüşte ağırlık önde kolay gibi görünüyor ama koskoca tır tabi marifet yani

Tır sürmek altındaki aracı sürmekten emin ol.

Şaka falan değil. Ciddiyim yani. Alaya falan da almadım.

olurmu hocam hep böyle dorsesiz sürülecek değil ya.dorseyle gercekten zor iş tır kullanmak.

• quote:

Orjinalden alıntı: HarryBlade

El frenine asılmıyor demi?

El freni sadece motor kapalı olduğunda devrededir. Bizzat denedim.

quote:

Orjinalden alıntı: FBcoskunFB

olurmu hocam hep böyle dorsesiz sürülecek değil ya.dorseyle gercekten zor iş tır kullanmak.

Çok ciddiyim. Dorsesiz sürmek dorseli sürmeye göre daha zordur. Vites değiştirmeyi daha hızlı yapman gerekir dorse yoksa eğer. Dorse varsa araç yere iyice yapışır arkaya ağırlığı alır daha çabuk hızlanarak daha uzun sürede vites değiştirir. Ama zorluğu şurdan gelir. Taksi gibi dorseyle sittin sene de dönemezsin. Takarsın kesin. Mümkün olduğunca geniş girmen lazım. Burda bi avantajı daha çıkıyo. Geniş girdiğin zaman acaba sürtecekmi diye korkmana gerek kalmıyor zaten herşey gözünün önünde olacak. Kıl payı yerlerden dönersin mesela.

• Güzelde hala nasıl takla atmadı o =) İnsanın içi bir garip oluyor.
    Yeditepe Üniversitesi - iPhone 11 - Macbook Air - Sony Vaio SVE1712W1EB - Sony Alpha A37M 18:135mm
  • Otobüsle yapan war mı acaba
    Türkçe'de cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İnglizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. pasha tarzındaki yazımlar Türkçe'yi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: By_UsTuRa

Otobüsle yapan war mı acaba

Youtube'a gir izle diyorum sadece.

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

quote:

Orjinalden alıntı: By_UsTuRa

Otobüsle yapan war mı acaba

Youtube'a gir izle diyorum sadece.

Bakıyorum Hocam
    Türkçe'de cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İnglizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. pasha tarzındaki yazımlar Türkçe'yi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.

• quote:

Orjinalden alıntı: Screamer

O değilde pistteki bütün araçlar kaçıyor

Tokyo Drift'te Evo RX-7 kullanacaklarına bunu kullanacaklardı o zaman görün siz şamatayı

Ultimate Driving Machine

BMW

• _____________________________
  • adam iimiş baya ben nezman devrilcek die baktım ama boşunamış
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.