Şimdi Ara

Tipsiz olduğumu 7 yaşından beri biliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlkokul 2 de laik bir bedencimiz vardı (laik harbi yoksa aynı görüşteyiz) 20 kız 21 erkek tarzı bişiydik.Her kızı bir erkek beğendirmeye zorlardı beyler istisnasız hep en sona ben kalırdım LOOOOLLLLL.Kızların hepsini de hatırlıyorum 1 tanesi dışında hepsi ibretlikti neyse işte kimse bizi seçmezdi ak47 orada anladım ilk fark edişim ergenlik döneminde değil çocukluk döneminde oldu o yüzden bu durumun verdiği acıyı zamanla kırmızıyı sindire sindire kabullendim buraya neden yazdım bilmiyorum boşum şu aralar

• keşke senin gibi herkes dışarıdan tipsiz olduğunu farketse isyan çıkarsak ateizm yayılsa. çirkin arkadaşlarımın insta profillerine bakıyorum hergün özgüvenle foto atıyorlar çünkü çirkin olduğunu hissettirmemişler. aynadaki yansımasına inanıp dayısının yakışıklısı nidalarıyla büyümüş aptallar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ofsayt Bozan Stoper

keşke senin gibi herkes dışarıdan tipsiz olduğunu farketse isyan çıkarsak ateizm yayılsa. çirkin arkadaşlarımın insta profillerine bakıyorum hergün özgüvenle foto atıyorlar çünkü çirkin olduğunu hissettirmemişler. aynadaki yansımasına inanıp dayısının yakışıklısı nidalarıyla büyümüş aptallar.
    Ateist olmamın bununla alakası yok tipsiz diye bir insan ateist olmaz zaten ma.sa dindardır.
    Gel gelelim dediğin şeye kız erkek fark etmeksizin bir çok insanı instagramdan fake profilden aşşağıladığım oluyor ve olmakta.Çok fazla çirkin kadın ve erkek var çok fazla kusurlu insan var yüzlerine vurduğun zaman sana deli gibi hakaretler ediyorlar ama ben anlıyorum o an hatırlattığım gerçekler totolarını yakıyor.Bu insanların sorunu kırmızı hapta bir haber olmaları bırakalım öyle kalsınlar zira dalga geçecek adam kalmaz

• millet kendini öbürlerinin gördüğü gibi görseydi zaten %95 evden çıkmazdı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thundercry

millet kendini öbürlerinin gördüğü gibi görseydi zaten %95 evden çıkmazdı.
    Siğurlar bir de kendilerini beğenmeye kalkıyor bu millet yemin ediyorum eyitilmez
  • KARABOĞAA kullanıcısına yanıt
    yetmiyor bir de millete çıkma teklifi ediyorlar. erkek kız demiyorum. kızlar arkadaşlarını gönderip instagram istiyor, iddialı iddialı konuşuyor bir de. erkekler direkt gidip "benimle çıkar mısın?" diyor. ciddi ciddi diyorum 3/10 tipi olan bi arkadaşım her bakan kıza bakıp "şu kız bana bakıyo kesin hoşlanıyo ha" diyodu. çocuk adamın dibiydi tabi de, "çirkinliğine bakıyolardır kanka" da diyemiyordum. yok kızlar önünü falan kesiyormuş.

çirkinlere laf soktuk biraz da güzellere sokalım. lisede bir tane kız vardı, baya güzeldi, yüzü zaten estetikti bi de sarışındı. kız güzelliğini o kadar kullanmaya çalışıyordu ki, kimsenin okula gelmediği son haftalarda bile okula gelip millete kendini göstermeye çalışıyordu. yarışmam vardı gitmiştim, ilgi çekmeye çalışıyordu milletten. lotoyu kazanmışsın tebrikler. samimiyetsizlikte en üst nokta güzel kızlardır. hayalperestlikte de çirkin insanlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

yetmiyor bir de millete çıkma teklifi ediyorlar. erkek kız demiyorum. kızlar arkadaşlarını gönderip instagram istiyor, iddialı iddialı konuşuyor bir de. erkekler direkt gidip "benimle çıkar mısın?" diyor. ciddi ciddi diyorum 3/10 tipi olan bi arkadaşım her bakan kıza bakıp "şu kız bana bakıyo kesin hoşlanıyo ha" diyodu. çocuk adamın dibiydi tabi de, "çirkinliğine bakıyolardır kanka" da diyemiyordum. yok kızlar önünü falan kesiyormuş.

çirkinlere laf soktuk biraz da güzellere sokalım. lisede bir tane kız vardı, baya güzeldi, yüzü zaten estetikti bi de sarışındı. kız güzelliğini o kadar kullanmaya çalışıyordu ki, kimsenin okula gelmediği son haftalarda bile okula gelip millete kendini göstermeye çalışıyordu. yarışmam vardı gitmiştim, ilgi çekmeye çalışıyordu milletten. lotoyu kazanmışsın tebrikler. samimiyetsizlikte en üst nokta güzel kızlardır. hayalperestlikte de çirkin insanlar.
    bide iyi hissetsinler diye o arkadaşları gazlıyoruz kendilerini iyice birşey sanıyorlar. 2/10'luk arkadaşım kanka gözleri kısık fotomda ian somerhalder e benziyor muyum sence demişti gülmemek için zor tuttum kendimi. aynen burnunuz falan aynı demiştim.

• quote:

Kadınlar şeytan varlıklar zaten.Hayatım boyunca çok iyi kızlar da tanıdım şeytan da.Fakat daha çok şeytan tanıdım şimdi baştaki genellemede olmadı biliyorum ama şöyle devam edeyim.Dçliblisleri(bu gruba güzel ve güzelliğinin farkında olan zeki kız köylü kezbanlar da dahil) genelde kadınlığını son ana kadar kullanır ve diğer dişileri elimine edebilmek için elinden geleni yapar birbirlerinin arkasından konuşurlar organize olup bir diğerine saldırırlar çoğu zaman bu döliblisleri çıkarı gereği tamamen şeytani bir varlığa dönüşebilir özellikle ve bilerek kötülük yapabilir.Gerçekten kötü bir kaç kız tanıdım ve kapıştığımda oldu.Tabi iyi insanlar her yerde güzel çirkin demeden varlar ama dişiler genelde dediğim gibi kadınsılığını son ana kadar kullanıyor ve genelde bencil oluyorlar zaten günümüz trsinde erkekler kadınlara prenseslik aşılıyor bunun getirisi olarak ego bombası ve bencil oluyorlar.

Ve bunların sorumlusu 3/10luk erkekler evet ellerine bir şey geçmeyeceklerini bilmelerine rağmen füturusuzca saldırıyorlar.Senin arkadaş muhtemelen kendini kanıtlama ihtiyacı duyuyor sıkıntı yok bu insanlar her yerde ve en çok karşılaştığım tip sallayan insanlar.

• KARABOĞAA kullanıcısına yanıt
    gaz veriyoruz diye böyle oluyorlar zaten. morali bozulmasın diye "güzelsin kanka" dediğim kız ertesi gün benim konuştuğum bir kız hakkında "bizim kadar olmasa da güzel" demişti. güzel olduğunu sanıp kendi güzelliğini öne çıkarmaya çalışıyor aklınca. laf etmedim sonra aynı ayakkabıyı 1 yıldır giydiğime laf etmiş arkamdan.

@KARABOĞAA kadınların hepsi şeytandır. o iyi davranan kızlara öbür kızları devre dışı bırakacak bir şans verilse bir saniye bile düşünmezler büyük ihtimal.

• asil aptallik ney bence dusun. adam belki tipsiz oldugunun farkinda ama degistiremeyecegini bildigi icin kabullenme yoluna gitmis.
  • sus lan köylü
  • Laik harbi yoksa aynı görüşteyiz ne demek hocam? Aynı görüştemisiniz değilmisiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

Laik harbi yoksa aynı görüşteyiz ne demek hocam? Aynı görüştemisiniz değilmisiniz?
    kadın laikti o yüzden kızlara erkek seçtiriyordu.Bu gayet laikçe bir eylem.Bana gelirsek atatürkçü ateist ama laiklik konusunda biraz şüpheli olan bir insanım daha doğrusu laikliği çomarın totosunu yaktığı için belki kenarından destekleyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARABOĞAA

kadın laikti o yüzden kızlara erkek seçtiriyordu.Bu gayet laikçe bir eylem.Bana gelirsek atatürkçü ateist ama laiklik konusunda biraz şüpheli olan bir insanım daha doğrusu laikliği çomarın totosunu yaktığı için belki kenarından destekleyebilirim

Hocam benim de ilkokulda hocalarım laikti. Kızlarla erkekleri yan yana oturtmak istiyorlardı. Ben utanıyordum genelde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

quote:

Orijinalden alıntı: KARABOĞAA

Hocam benim de ilkokulda hocalarım laikti. Kızlarla erkekleri yan yana oturtmak istiyorlardı. Ben utanıyordum genelde.

Alıntıları Göster
    ben utanmıyordum çok kızla oturdum bence bu laik bir davranış değil olması gereken.Benim söylediğim şu kıza erkek seçtirme tam laik işi :D
    nasıl geldi aklıma bilmiyorum ama istisna yoktu hep sona ya da sondan bir önceye kalıyordum vay be demekki o yaşlardan başlamış.

• Başka anın var mı hocam tipsizliğinle ilgili?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üff konu yıkık dolmuş buram buram beta kokusu geliyo burdan

• quote:

Orijinalden alıntı: plato.

Başka anın var mı hocam tipsizliğinle ilgili?
    Var.En az 2 kadın bana çok çirkinsin dedi defalarca yakışıklı espirilerine maruz kaldım en son bir tane doğulu kapkara tenli bir çingenle beni kıyasladılar kızın biri esmer tenliye yakışıklı dedi ondan sonra ortamı terk ettim harbi orada kıza karşı çıkmam lazımdı ama yapamadım ki o karşılaştırıldığım dönemler fit olduğum ve bence 10 üzerinden 4 olduğum dönemlerdi çok koydu valla bu olaydan tam 6 ay sonra beni insult etmeye çalışan kızın canını okudum ona neden çirkin yalnız olduğunu maddeler halinde açıkladım ama dediğim gibi totomun yangını dinmedi sadece hayal et

ekleme:Hayatım boyunca hiç bir kıza yazmadım ya da öyle bir harekette bulunmadım bununla gurur duyuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARABOĞAA -- 3 Kasım 2018; 22:41:27 >
  • Düşüncelerinle kendine eziyet ediyorsun belkide gerçek bambaşkadır

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.