Şimdi Ara

Tip31 Hiç ummadığım bir sorun ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 senedir yatıp duran tip31 bugün kullanayım dedim ledler çok ama çok az yanıyor sadece içinde kırmızılık oluyor parlak olmuyor.

3 sene önce 12v 500mA adaptörle 3 metre kırmızı 1.5 metre mavi şerit ledi 8 parça halinde kablo yığıntısıyla paralel bağlayarak mükemmel parlak yanan ledlerim bugün ledlerin sağlam olmasına rağmen 1.5 metre kırmızı şerit ledi yakmadı yaktı ama ledin içinde az bir parıltı oluyor çok yanmıyor. 15cm led takıyorum yakıyor mavi takıyorum 15cm yakıyor fakat yarım metreyi takınca hemen parlaklığı düşüyor 1.5m takınca artık yanacam diye korkuyor. + olarak 1.6 amperlik adaptörle de yanmıyor aynı sonuç adaptörden kaynaklanmıyor çünkü iki farklı adaptörlede yanmıyor ve 4.5m ledi yakarken bugün 1.5 m ledi yakmıyor.

Sizce transitör mü yandı ? 100 wattlık lehim tabancası kullandım bu sefer yanmış mıdır çok ısında ateş gibi oldu lehimlerken ?

• jackı bağladığın yeri değiştirdin mi. yani 3 sene önce jacki nereye bağlıyordun şimdi nereye bağlıyorsun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruközalp -- 22 Mart 2014; 20:35:10 >
    Bilgisayarın sesi az diyorsun yani lm386 ile bir yükseltme yapayım öyle deneyeyim bide önceden jack girişlerine subwooferin kablolarını bağlamıştım Tabi zararlı olduğunu bildiğim için şimdi öyle bir şey yapmadım.
  • normal 1.50m düz yakınca hepsi aynı parlaklıkta ve çalışmayan yok ?
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.