Şimdi Ara

Tıp okumak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kıbrısta tıp okumak istiyorum burslu.
    Artıları eksileri neler , Türkiyeden ayrılan iyi yanları kötü yanları.Üniversite ortamı.Hayat hakkında bilgi verirseniz mutlu olurum.Teşekkürler.

• evet bnde dusunuyorum bir arkadasla birlikte yardımcı olabilirseniz sevinirim ..
  • Kıbrıs'ı bilen ,gören ,duyan yok mu?
  • arkadasım kıbrıs guzeldır ıyıdır hostur ıng cede oğrnrsn bahneyle rumca yıda cozersın ancak solyle bı sorun olacak tıp,dişi türkiyede okumassan denklik sınavı 5-6 yılın sonundaki denklık sınavı işte bu sınav okadar klay deıl malesefkı bellı bı kota koyurlar tıp ıcın bılmem akdar muh ıcın sukadar yurtdısandan mezun olup turkıyede calısmak ıcın bu sınava gırmn lazım dedım gıbı tum dunyanın neresınden gelırsen gel bellı ulkeler harıc turkıyede o dıplonammnın gecerlı olması ıcın bu sınav yok ben kıbrısta ısımı kurarım orda calısrm dıosan amenna bı problem yok ....iyi dşnmek ...
  • KKTC'da bir yerde şöyle bir tabela görmüştüm: "İngiltere diplomalı doktor bilmemne"...
  • Mezun olduğunda denklik sorunu yaşarsın.
    Dahası kıbrıs gerçekten çok sıcak 50+ derece olduğu zamanlar oluyor.
    Eğer sağlık ocağında salya,sümük gelenlere ateş düşürücü şurup yazmaktan fazlasını istiyorsan Tıp eğitimi ya ilk 7000-7500'den alan üni.lerde (türkiyede) oku

özetle kıbrısta tıp okuma.hayalperestlik yapıp hayatını mahvetme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Veterinerlik okumak.
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.