Şimdi Ara

fizyoterapi ve rehabilitasyon(türkçe) okunurmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
10.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fizyoterapi ve rehabilitasyon(türkçe) okunurmu?

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü: Okunur Mu?

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon (FTR), insan vücudunun hareket ve işlevini değerlendiren ve iyileştiren bir sağlık mesleğidir. Bu bölüm, kas-iskelet sistemi, nörolojik ve kardiyorespiratuvar rahatsızlıkların tedavisinde uzmanlaşmıştır.

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü okumayı düşünenler, öncelikle bu alanın okunup okunmadığını merak edebilirler. Bölümün okunup okunmadığına dair net bir cevap bulunmamakla birlikte, öğrencilerin başarı oranlarına, bölümün itibarına ve mezuniyet sonrası iş imkanlarına bakarak bir fikir edinilebilir.

Öğrenci Başarı Oranları

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü, zorlu ancak ödüllendirici bir programdır. Öğrencilerin başarılı olmak için sıkı çalışmaları ve iyi bir akademik geçmişe sahip olmaları gerekir. Bölümün öğrenci başarı oranları, üniversiteye ve programa göre değişebilir.

Bölümün İtibarı

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü, sağlık sektöründe saygın bir alandır. Bölümün itibarı, mezunlarının kalitesine, öğretim kadrosunun uzmanlığına ve araştırma olanaklarına bağlıdır. Saygın üniversitelerdeki FTR bölümleri genellikle daha iyi bir itibara sahiptir.

Mezuniyet Sonrası İş İmkanları

Fizyoterapistlere sağlık sektöründe yüksek talep vardır. Mezunlar, hastaneler, klinikler, okullar ve spor tesisleri gibi çeşitli kurumlarda çalışabilirler. Bölümün mezuniyet sonrası iş imkanları genellikle ekonomik koşullara ve bölgesel ihtiyaçlara bağlıdır.

Sonuç olarak, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü'nün okunup okunmadığı sorusunun kesin bir cevabı yoktur. Öğrenciler, bölümün zorluklarını, itibarını ve mezuniyet sonrası iş imkanlarını göz önünde bulundurarak bilinçli bir karar vermelidirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bi bitmediniz yaw. okunmaz kardeşim okunmaz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

Ftr hersene ıvır zıvırıyla 6-7k mezun veriyor

Devlette 2015 sadece 52 kişi atandı

Özelde torpil tanıdık vasıtasıyla giriyosun zaten

• 89la Doğuya atanırsın özeldede maaşlar düşük bim kasiyerinden biraz fazla kazanırsın diğer tercihlere yönel bir kaç yıla hemşirelik sıralamasına geriler zaten

• Arkadaş hangi üniversitede okuyosunuz bu ftr'yi anlamıyorum ki. Ne kadar vizyonsuz beceriksiz varsa açıkta kalıp ağlıyor. Daha haziranda mezun olup iş bulan bir sürü arkadaşım var. Neymiş asgari ücret alırmış. Sizin gibi dümdüz kafalı adamlara fazla bile asgari ücret. Ftr okuyorum. Bu kadar ağlayan bir meslek grubu var mı acayip merak ediyorum. Adam (devlette) günde toplasan yarım saat çalışıyor. Yine ağlıyor. Özelde (gerçekten gününü çalışarak geçiren arkadaş) 6bin tl alıp yine ağlıyor. Sevmeyen, kendini geliştirmeyen, ben devlete atanmak istiyorum diyen yazmasın. Vizyonsuz üniversiteleri yazacaklar yazmasın. Mezun olup sevmeyenler bu mesleği yapmak istemeyenler kötüleme işini bıraksın. Başka iş yapsınlar. Yakamızı rahat bıraksınlar

Orijinalden alıntı: Real Madrid C.F

Arkadaş hangi üniversitede okuyosunuz bu ftr'yi anlamıyorum ki. Ne kadar vizyonsuz beceriksiz varsa açıkta kalıp ağlıyor. Daha haziranda mezun olup iş bulan bir sürü arkadaşım var. Neymiş asgari ücret alırmış. Sizin gibi dümdüz kafalı adamlara fazla bile asgari ücret. Ftr okuyorum. Bu kadar ağlayan bir meslek grubu var mı acayip merak ediyorum. Adam (devlette) günde toplasan yarım saat çalışıyor. Yine ağlıyor. Özelde (gerçekten gününü çalışarak geçiren arkadaş) 6bin tl alıp yine ağlıyor. Sevmeyen, kendini geliştirmeyen, ben devlete atanmak istiyorum diyen yazmasın. Vizyonsuz üniversiteleri yazacaklar yazmasın. Mezun olup sevmeyenler bu mesleği yapmak istemeyenler kötüleme işini bıraksın. Başka iş yapsınlar. Yakamızı rahat bıraksınlar

hocam yorumun için teşeküler hangi üniversite okuyorsun birde bu bölümü okumak zormu biraz bilgi verirmisin

• quote:

Orijinalden alıntı: vavan001

quote:

Arkadaş hangi üniversitede okuyosunuz bu ftr'yi anlamıyorum ki. Ne kadar vizyonsuz beceriksiz varsa açıkta kalıp ağlıyor. Daha haziranda mezun olup iş bulan bir sürü arkadaşım var. Neymiş asgari ücret alırmış. Sizin gibi dümdüz kafalı adamlara fazla bile asgari ücret. Ftr okuyorum. Bu kadar ağlayan bir meslek grubu var mı acayip merak ediyorum. Adam (devlette) günde toplasan yarım saat çalışıyor. Yine ağlıyor. Özelde (gerçekten gününü çalışarak geçiren arkadaş) 6bin tl alıp yine ağlıyor. Sevmeyen, kendini geliştirmeyen, ben devlete atanmak istiyorum diyen yazmasın. Vizyonsuz üniversiteleri yazacaklar yazmasın. Mezun olup sevmeyenler bu mesleği yapmak istemeyenler kötüleme işini bıraksın. Başka iş yapsınlar. Yakamızı rahat bıraksınlar

hocam yorumun için teşeküler hangi üniversite okuyorsun birde bu bölümü okumak zormu biraz bilgi verirmisin

Hacettepede okuyorum. Bence ortalama bi zorlukta.

• quote:

Mezun fizyoterapistim ve daha realist yaklasip gençlerin gelecegini yakmamani tavsiye ederim. Bana sorarsaniz imkanınız varsa kalin bir sene dis mis kazanin ftr kazanabiliyorsan kafan basiyo demektir. Mezun sayisi katlanarak artiyor bunlari goz ardi etmeyin ona gore tercih yapin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fizyoterapistiz12 -- 24 Temmuz 2017; 22:30:0 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fizyoterapistiz12

quote:

Mezun fizyoterapistim ve daha realist yaklasip gençlerin gelecegini yakmamani tavsiye ederim. Bana sorarsaniz imkanınız varsa kalin bir sene dis mis kazanin ftr kazanabiliyorsan kafan basiyo demektir. Mezun sayisi katlanarak artiyor bunlari goz ardi etmeyin ona gore tercih yapin.

Benim verdiğim örnekler hep çevremde olan örnekler. Kaldı ki burda öyle şeylerden bahsederim ki kafasında soru işareti olanların hepsinin yönünü ftr'ye çeviririm. Ama para için yazacaklar, mesleği sevmeyenler uzak dursun. Gerçekten yazmak isteyenlere de kimse burda kötüleyip durmasın. Bu meslekte kafası olana her zaman kapı var. Ben kimsenin geleceğiyle oynamıyorum aksine bu forumda ftr'yi kötülemeyi marifet görenler birilerinin kaderiyle oynuyor

• Real Madrid C.F kullanıcısına yanıt
    Okuduğunuz bölümü kollamanizi anlıyorum ama insanların hakkına girmeyin

2017/3 ataması. En düşük puan 89 en fazla alan 6 kişiyle Urfa ayrıca liste %90 doğu illeri geri kalanlar da küçük iller

Orijinalden alıntı: tusilencio

Okuduğunuz bölümü kollamanizi anlıyorum ama insanların hakkına girmeyin

2017/3 ataması. En düşük puan 89 en fazla alan 6 kişiyle Urfa ayrıca liste %90 doğu illeri geri kalanlar da küçük iller

Ataması yüksek gibi bir şey söylemedim. Memur olmayı düşünmüyorum. Mutluyum. Kimseye ftr yazsın demiyorum ama bu meslekten ev alan araba alan genç fizyoterapistler bile bu mesleği kötülerken ben iyi taraflarını anlatınca mı hakka giriyorum?

• Real Madrid C.F kullanıcısına yanıt
    Tabiki her meslekte sivrilen insanlar vardır belki siz de öyle olacaksınız bilemem ama 4 yıl sonra mezun olacak bu çocuklar için bugün bile bu durumda olan mesleği bi kaç uç örneğe dayanarak önermek evet bence hakka girmektir.

Orijinalden alıntı: tusilencio

Tabiki her meslekte sivrilen insanlar vardır belki siz de öyle olacaksınız bilemem ama 4 yıl sonra mezun olacak bu çocuklar için bugün bile bu durumda olan mesleği bi kaç uç örneğe dayanarak önermek evet bence hakka girmektir.

Tekrar belirtiyorum ki kimseye ftr yaz demedim. Ben yapılan eleştirilere cevap veriyorum. Üstteki bir arkadaş asgari ücret yazmış. Bu doğru mu? Bim kasiyerinden biraz fazla yazmış. Bu doğru mu? Değil. Ayrıca verdiğim örnekler sadece ve sadece yakın çevremdekiler. Seçip almadım yani. Bir diğer konuya gelirsek yeni sağlık bakanı çıkıp fzt atamalarını arttırırsa o zaman mı bu meslek tercih edilebilir bir meslek oluyor? Dediğim gibi kimsenin aklını karıştırmamak için bazı şeylerden hiç bahsetmiyorum bile. Ancak şu an bu mesleği yazıp mutlu olacak birileri varsa belki de bilip bilmeden mesleği kötüleyenler hakka giriyodur ne dersiniz?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.