|
Yazıma denk gelenlere selamlar şimdi şöyle bir ikilemde kaldım ve tecrübesi olanlardan fikir vermelerini rica ediyorum. Hemen özetleyeyim; fen lisesinden mezunum tıp hayali kurarken yetersiz çabamdan dolayı diyetisyenlik kazanabildim ve 2020 diyetisyenlik mezunuyum ama evlilik çocuk vs. derken ve zaten KPSS gibi bir sorun yüzünden 5 yıl meslek hayatı adına boş geçti. Şimdi bi çaba göstericem ama diyetisyenlikten atanmak bana “başardım, mutluyum” hissiyatını vermeyecek gibi. Bu nedenle hala imkansız değilken Kpss kasmak yerine Yks’ye hazırlanıp Tıp hayalim için çabalamak içimden geçiyor. Süreç nasıl ilerler bilmiyorum ama iki seçenekte de çok emek vereceğimi biliyorum ve ona psikolojik olarak eşim de ben de hazırız. Mantıklı olan nedir o konuda ikilemdeyim ve bu yüzden yol haritamı net çizemiyorum. Tıp okumak bana “başardım” hissini kesinlikle verir ama “mutluyum” dedirtir mi bilemiyorum ki onu da zaman gösterir. Sizce emek verme süreci, geçen zaman ve sonrası olarak düşününce hangi yolu seçmem daha mantıklı ve doğru olur fikri ve desteği olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt