Şimdi Ara

Veterinerlik okumak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu aralar feci şekilde veterinerliğe sardım. Çok uygun geldi çalışma şartları vs..

Ünide harçlar falan ne kadar gider oluyor?

Araştırdım 4000 küsür yazıyor ama harç 360 falan yazıyor. Şimdi bu 4000 toplam mı 5 yılın toplamı mı yani?

Veteriner arkadaşlar varsa fikirlerini almak isterim. Teşekkürler..

okuyanlar bırakırız daha ıyı fılan dıyordu ama ne kadar hatırlamıyorum
  • Maliyeti 4 bin 267 TL olan Veterinerlik Fakültesi öğrencileri 386 TL harç öderken...

• Onu bunu bırakında veterinerlik hayatınıza direkt olarak nezih bir yerde güzel bir muayenehanedemi başlayacağınızı düşünüyorsunuz?

Harç konusunu açtığınıza göre çok zengin değilsiniz.

Öyleyse belli bir süre kolunuzu omzunuza kadar köydeki ineklerin, atların münasip bir taraflarında sokmayı göze alacaksınız (tohumlamaydı sanırım)

Orijinalden alıntı: Hildita

Maliyeti 4 bin 267 TL olan Veterinerlik Fakültesi öğrencileri 386 TL harç öderken...

Bunu bende okudum ama anlamadım şimdi 4 bini ne zaman veriyoruz?

AurorAbeam

Her işin zorlu dönemleri vardır :)

• Veterinerlik bölümü 4 değil 5 senedir::::: 2 sene kalmak da garantidir

ona göre karar verin
    16 yıl önce açıldı
    Özelde tıp okumak?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • veterinerleri çok severim.Birgün topal bir terrier bulduk kazamı geçirmiş ne olmuşsa,gece saat 23.00 gibi ankarada veterinerlik fakültesine götürdüm çok ilgilendiler karşılık olarak hiçbişey istemediler öyle bir anlatayım dedim

Tek tavsiyem olacak : Rehberlik hocalarına kulak verin. Seveceğiniz işi yapın. Hangi işi seveceğiniz ise maaşıyla veya üniversite harcıyla anlaşılmaz.
  • iyice habere dikkat ettiyseniz orada veteriner fakültesinin ikinci öğretim ücreti 2.134 tl yazıyor.yani sadece ikinci öğretim.ikinci öğretim olarak da sadece van yüzüncüyıl üniv. veteriner fakültesi nin ikinci öğretimi var.diğer gündüz öğretimlerin senelik harç miktarı 368 civarı.FAKAT VETERİNER HEKİM OLMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR ÇOOOOKKK İYİ DÜŞÜNSÜN...artık anladınız siz
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.