Şimdi Ara

Tıp Fakültesi Tercih Edeceklere Yardım Edebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
99
Cevap
2
Favori
4.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar tıp bölümü hakkındaki genel sorularınızı ve ilk 6k içindeki tıp fakülteleri hakkındaki sorularınızı (İstanbul - Hacettepe - Ankara - Ege - Marmara - Gazi - Dokuz Eylül ve Akdeniz Üniversiteleri) elimden geldiğince cevaplayabilirim ufak da olsa yardımım olursa mutlu olurum (:

Dokuz Eylül Tıp 3. sınıfa geçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c1y2t3c4 -- 29 Temmuz 2021; 23:14:29 >

• Konuyu editledim, sıralamayı başka bir konu olarak açıyorum.

• hocam 7.3k yaptım 1-2 binle kaçırıyorum dediğiniz ünileri sizce eğitim açısından çok fark olur mu gitceğim fakültelerde ?

• Tavuk İncik T kullanıcısına yanıt

Öncelikle sıralama için tebrik ederim

O sıralamadaki üniversiteleri tam olarak bilmesem de 3 soru az çözdünüz diye kötü bir eğitim alacak değilsiniz. Benim bu okulları sayma sebebim YKS döneminde araştırmış olmam. Yoksa elbette 7.3k yapan da doktor oluyor 5k yapan da doktor oluyor. Çok büyük bir fark olacağını hiç sanmıyorum. İçiniz rahat olsun

• Akdeniz tıp hakkında bilgi alabilir miyim böyle özel olarak bildiğiniz bazı şeyler varsa

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • this is me trying T kullanıcısına yanıt

Okulun konumu çok iyi. Konumu benim için önemli değil demeyin, konum gerçekten çok iyi. Google maps'a bakarak ne dediğimi anlayabilirsiniz. Ayrıca kampüsü güzel diye duymuştum.

Geçme notu 60. Öğrenciler genel olarak okuldan memnunlar. Hastanesinde yapılan bazı ameliyatlarla büyük başarılar elde ettiler. Okulun zorlukları var ama bir şekilde geçen geçiyor.

Antalya zaten üniversite hayatı için güzel bir şehir. Sıcak iklim, deniz, konserler turistler vs. Ama bu sıcak iklimin olumsuz bir yanı da var, bazen final büt çalışmak işkence olabiliyormuş. (Final büt sene sonunda yapılır ve haziran temmuz aylarına denk gelir)

Duyumlarım bu şekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c1y2t3c4 -- 29 Temmuz 2021; 20:54:49 >
  • DEÜ tıp nasıl peki konum zorluk vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ODTÜ TERCİH EDENLER
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lakesheep L kullanıcısına yanıt

Konumu İzmir şehir merkezinin yaklaşık yarım saat - 40 dakika dışında. Orman kaplı bir dağ ile denizin arasındayız. 4 adet AVM, MacFit, sinemalar, lokantalar vs her şey var; gayet yaşanılır bir yer. İnciraltı Sahili'ne inmek minibüs - otobüsle 10 dakikadan az sürer diye düşünüyorum. Bulunduğumuz semt genel olarak ortalama üstü lükslükte ve nezih bir semt. Bu da fiyatlara yansıyor, yeme içme konaklama pahalı. Okulun eğitimini ben seviyorum. Hocalarımız yardımsever ve alanlarında bilgililer. Anatomi maketlerinde, histoloji lablarında vs hiç eksiklik hissetmedim. 1 öğrenci 1 mikroskopla eşleşiyor, her öğrenci kendi mikroskobuna bakıyor. Sınavlarımız bence zor ama diğer okulların sınav sorularını görmediğim için bilemiyorum. Geçme notu 65, baraj uygulaması yok. Kampüsümüz DEÜ'nün ana kampüsü değil. Ana kampüs Buca'da biz ise Balçova'dayız. Bizim kampüsümüz sadece sağlık kampüsü. İçinde tıp diş hemşirelik vs bölümler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c1y2t3c4 -- 29 Temmuz 2021; 21:30:21 >

• up

• Up

• Up

• hocam ege hakkında da bilgi verebilir misiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ankara tipla gazi tipi her acidan karsilastirirmiydiniz hedefim ankara ing di ama turkcesi geliyor

• Fuow kullanıcısına yanıt

Ankara tıp gerek hastane kapasitesi, gerek prof sayısı, gerek lab imkanları, gerek ekollük, gerek eğitim açısından daha öndedir. Gazinin ing egitimini begenen pek gormedim. Anladigim kadarıyla ankara turkce - gazi ingilizce arasindasiniz ve ankara ilinde okumak istiyorsunuz. Bu sorunun cevabı kesinlikle ankara tıp.

• imademelaugh kullanıcısına yanıt

Hocam ege uninin sistemi diger tiplardan farkli. Yil icinde cok sık sekilde sinava giriyorlar (2 haftada bir olmasi gerek) ve bu sınavlar klasik yazili seklinde oluyor. Gecme notlari 60. Isin guzel tarafi ise yil sonunda butun konulardan sorumlu olduklari bir final yok. Kampüs icinde olmasi buyuk avantaj ilk 6kdaki tiplardan sanirim sadece ege ve akdeniz kampus içinde. Bulundugu ilcede yani bornovada her seye rahatlikla ulaşabilirsiniz. Tam bir universiteli semtidir. Kadavra vs imkanlari iyi.

• Cerrahpaşa tıpta sözlü sınavlar dönem kaçta başlıyor acaba bilginiz var mı?

• Hacettepe hakkında bilgi alabilir miyim hocam ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İstanbul tıp hakkında bilgi verir misiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu konuda cerrahpasaya ozel bir bilgim olmamakla beraber tip fakultesinde sozlu sinavlari donem 4 ve 5 te olur

• Karolinax kullanıcısına yanıt

Bana gore turkiyenin en iyi tip fakultesi. Hocalari derya deniz. Zaten "hacettepe tıp" adı bile yeterli. Gecme notlari 60. Zorluk orta. Ankara tıpla karsı karsıyalar. Ankarada olmasi sebebiyle cerrahpasadan daha avantajli oldugunu düşünüyorum

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.