Şimdi Ara

Tıp Fakültesi Hakkında Sorularınızı Alabilirim[ErsunYanalFanboi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çocuklar merhaba. Fakülteden 1 sene önce mezun oldum. Tıp Fakültesi ve doktorluk hakkında her türlü sorunuzu alabilirim, elimden geldiğince bilgi vermeye çalışacağım  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratYakinFanboi -- 12 Haziran 2024; 22:22:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tıp okurken günde ortalama kaç saat çalışıyordun hocam?

• santa loves kids kullanıcısına yanıt

Düzenli çalışmadım. İlk 3 sene ne okula giderdim, ne de doğru düzgün ders çalışırdım. Ama notlarım da özellikle ilk 2 sene ona göre düşüktü maalesef.

• Dere çalışmadan tıpta sınıf geçiliyor muymuş ya? Millet minimum günlük 2-3 saat çalışıyorum diyordu

• Tusta hangi bölümü istiyorsunuz

• santa loves kids kullanıcısına yanıt

2. Sınıfta az daha kalıyordum. 60 ile geçtim. Hiç Çıkmış soru sorulmayan bir fakültede olsam kesin kalmıştım.

• sky is blue kullanıcısına yanıt

Dermatoloji

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Neden plastik cerrahi değil de dermatoloji biraz açarmısınız 

• Özel değilse hangi üniversitede okudunuz, hacettepede her gün deli gibi çalışıp 40 bile alamıyorum arkadaşlarım da aynı şekilde. İngilizce olduğu için daha da zorlanıyoruz bir de

• sky is blue kullanıcısına yanıt

Cerrahi'den nefret ediyorum. Plastik cerrahi de uzaktan bakılınca "Oo estetik ya ne var 2 meme yap 2 burun yap deli dehşet para var." gibi görünüyor ama esasen böyle değil. En azından asistanlık süreci çok sıkıntılı. Acile her gün deli gbi ii kazası geliyor. Tendonunu koparan mı dersin, kolunun yarısı kopanlar mı dersin neler neler. Bunlarla uğraşmak gerçekten ölüm. O yüzden asla tercih etmeyeceğim bir bölüm plastik cerrahi. (ve tabi herhangi bir cerrahi)

• Bu okuldan mezun değilim ama ilk 3 sene Meram Tıp Fakültesi'ndeydim.

• Sonra başka okula mı geçtiniz

• caramelmachiatoo C kullanıcısına yanıt

Baya dolandım sonra

• Merkeziyle sadece 1 yatay geçiş hakkı yok muydu

• Bir de tıp fakültesinde ders çalışma taktiğiniz var mı

• caramelmachiatoo C kullanıcısına yanıt

Hem merkezi, hem de ortalama ile geçiş yaptım. Fakültede ise slaytı dümdüz okumayan, önemli yerleri vurgulayan hocaların derslerine mutlaka girin. Derslerde konulara aşinalık kazanırsınız. Onun haricinde notlara deli gibi tekrar atmak lazim. Ne kadar tekrar o kadar iyi. Belli bir düzen oturtulursa, kendi stiline göre textbook da okıyabilirsin(Robbins, guyton, katzung, levinson vs.). Ama sınavlardan yüksek almanın yolu textbooktan değil, hocaların ne soracağını iyi kestirmekten ve bol tekrardan geçer. Ha çıkmış soruları çözmeyi de ihmal etmeyin.

1. sınıfta 2 tane makale yazdım bi de forumda bana laf eden tipler var tıpçıların ortalamadı böyle geçiriyor fakülteyi

• Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.