Ankara'da psikiyatrist seans ücreti ne kadar?
Bilen varsa yazabilir mi?
Kusmak orucu bozar mı?
Sahurda çok su içtim midemi rahatsız etti bende rahatlamak için kustum orucum bozulur mu?
Kalp cerrahlığı mı yoksa pilotluk mu havalı?
İkisinden birini seçme imkanınız olsaydı hangi mesleği seçerdiniz?
Galatasaraylıların bu sorum size
Bir gs başkanı düşünün şampiyonlar liginde çeyrek finalden aşağısını görmüyor,her sene şampiyon oluyor ve klübe milyonlarca dolar kasa kolaylığı sağlıyor ama bu başkanın 25-30 sene gs başkanı olması gerekiyor normalde böyle adamı daima seçerler ama liseliler ve derin galatasaray yapısı böyle başarılı birisinin 30 yıl gs başkanı olmasına izin verir mi yoksa onun ayağını kaydırıp afiyetle yer mi onu merak ediyorum.Önümüzde faruk süren örneği var o da uefa kupası,süper kupa,cl çeyrek finali ve 4 sene üst üste şampiyon olduktan sonra 5.senesinde gönderilmişti.
Zengin olmak istiyorsanız tıp okuyup plastik cerrah olun.
Günde 4 tane yüz germe ameliyatı yapsanız ameliyat başınada 12 bin dolar alsanız günlük kazancınız 48 bin dolar olur sadece haftanın beş günü ameliyat yapsanız bile haftalık 240 bin dolar kazanırsınız
Daha bunun burun küçültme,meme büyültme ve dikleştirme,karın germe ameliyatlarıda var.
Besyo isteyen veya okuyan var mı?
Besyo antrenörlük istiyorum tytden 70'e yakın net yapıyorum.Ama en büyük sorunum kilo biraz şişman olduğumdan parkuru geçemem ayrıca hiç spor geçmişimde yok.Sorularima gelince
1-)Bu şartlarda Ankara'da bir besyo kazanabilir miyim?
2-)Antrenörlük bölümünü okuduktan sonra kendimi geliştirdikten sonra iş bulabilir miyim uzmanlığım futbol olacak.
Diş kliniği mi fazla kazandırır eczane mi?
8 milyon tl sermayem var.Ankarada merkezi yerde cadde üstündeki eczane mi daha fazla kazandırır yoksa dükkan şeklinde yine cadde üstünde diş kliniği mi fazla kazandırır?
Şu fotoğrafta iyi çıkmışmıyım
Uçak mühendisliğinin puanı neden bu kadar yüksek
Bu bölümü bitirince sadece savunma sanayii ve havayolu şirketlerinde çalışabiliyorsunuz iş alanı bu kadar darken neden puanı bu kadar yüksek?
Doğu illerinde eczane açmak
Burada bir sürü boş kontenjan var forumda doğuda yaşayan var mı eczane açmak istiyorum
Son Giriş: 11 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 284
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 672)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 68 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
8 Yanıt
0