Besyo isteyen veya okuyan var mı?
Besyo antrenörlük istiyorum tytden 70'e yakın net yapıyorum.Ama en büyük sorunum kilo biraz şişman olduğumdan parkuru geçemem ayrıca hiç spor geçmişimde yok.Sorularima gelince
1-)Bu şartlarda Ankara'da bir besyo kazanabilir miyim?
2-)Antrenörlük bölümünü okuduktan sonra kendimi geliştirdikten sonra iş bulabilir miyim uzmanlığım futbol olacak.
Diş kliniği mi fazla kazandırır eczane mi?
8 milyon tl sermayem var.Ankarada merkezi yerde cadde üstündeki eczane mi daha fazla kazandırır yoksa dükkan şeklinde yine cadde üstünde diş kliniği mi fazla kazandırır?
Şu fotoğrafta iyi çıkmışmıyım
Uçak mühendisliğinin puanı neden bu kadar yüksek
Bu bölümü bitirince sadece savunma sanayii ve havayolu şirketlerinde çalışabiliyorsunuz iş alanı bu kadar darken neden puanı bu kadar yüksek?
Doğu illerinde eczane açmak
Burada bir sürü boş kontenjan var forumda doğuda yaşayan var mı eczane açmak istiyorum
Devlette 300 bin tl alan doktor var mı?
Bazıları devlette cerrahı uzmanların yaklaşık 300 bin tlye yakın maaş aldığını söylüyor.Bu doğru mu ve doğruysa hangi branşın doktorları bu parayı kazanıyor.
Spor hekimliğinin neden puanı bu kadar yüksek?
Bu branşın olayı nedir de puanı bu kadar yüksek?
E-nabız geçmişinden tanı ve muayeneyi sildirmek.
Arkadaşlar temizlik takıntım vardı psikiyatriye gittim bu muayene ve tanılar e nabıza işlendi acaba bunları silmenin bir yolu var mıdır?
Pilotaj okuyanlar veya isteyenler gelsin birşey soracağım
Ben özyeğin veya bahçeşehir pilotajı istiyorum.Bu unilerin havayollariyla anlaşmaları var.Mesela özyeğini bitirince pegasus mülakatlarına girebiliyorsun veya bahçeşehiri bitirdiğinde aldığın atpl lisansı ile sunexpressde çalışıyorsun.Ama benim bir sorunum var.Benim e nabız geçmişinde psikolojik muayene tanısı diyor bu cadet programlarında direkt elenme sebebi ama atpl lisansı alınca tolerans gösterirler mi?
Kalp ve damar cerrahı ne kadar kazanır?
Özelde ve devlette ne kadar kazandığını bilen varsa yazsın.
Son Giriş: 22 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 266
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 743)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 58 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
2 Yanıt
0