Doğu illerinde eczane açmak
Burada bir sürü boş kontenjan var forumda doğuda yaşayan var mı eczane açmak istiyorum
Devlette 300 bin tl alan doktor var mı?
Bazıları devlette cerrahı uzmanların yaklaşık 300 bin tlye yakın maaş aldığını söylüyor.Bu doğru mu ve doğruysa hangi branşın doktorları bu parayı kazanıyor.
Spor hekimliğinin neden puanı bu kadar yüksek?
Bu branşın olayı nedir de puanı bu kadar yüksek?
E-nabız geçmişinden tanı ve muayeneyi sildirmek.
Arkadaşlar temizlik takıntım vardı psikiyatriye gittim bu muayene ve tanılar e nabıza işlendi acaba bunları silmenin bir yolu var mıdır?
Ben özyeğin veya bahçeşehir pilotajı istiyorum.Bu unilerin havayollariyla anlaşmaları var.Mesela özyeğini bitirince pegasus mülakatlarına girebiliyorsun veya bahçeşehiri bitirdiğinde aldığın atpl lisansı ile sunexpressde çalışıyorsun.Ama benim bir sorunum var.Benim e nabız geçmişinde psikolojik muayene tanısı diyor bu cadet programlarında direkt elenme sebebi ama atpl lisansı alınca tolerans gösterirler mi?
Kalp ve damar cerrahı ne kadar kazanır?
Özelde ve devlette ne kadar kazandığını bilen varsa yazsın.
Müteahit olmak için ne kadar sermayeye ihtiyaç var
İnşaat mühendisliği mimarlık çap yapmak istiyorum bir süre hem işi öğrenme hem de para biriktirmek için yurt dışındaki şantiyelerde çalışcam elimdeki miktar ne kadar olduğunda müteahitliğe başlayabilirim
By pass ameliyatı fiyatı ne kadar?
Bir akrabam by pass ameliyatı olacak profesör bir cerrahla görüştü 10.000 dolar istemiş sizce bu rakam fazla mı normal mi?
Hakim/Savcı mı yoksa uzman doktor mu daha saygın?
Arkadaşlar karşınızdaki insan hakim/savcı olsa mı daha çok saygı gösterirdiniz yoksa uzman doktor olsa mı?
Un fabrikası açmak karlı bir yatırım olur mu?
Elimizde hatrı sayılır bir sermaye var Ankara da yaşıyorum civar ilçelerden birine un fabrikası açmak istiyoruz sizce karlı bir yatırım olur mu

Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 248
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 14.429 (Bu ay: 1.228)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 54 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar