< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamixz -- 27 Temmuz 2019; 11:8:18 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamixz -- 27 Temmuz 2019; 11:8:18 > |
Okulu öven bu tiplerin %90 ı cemaatçi fetullahçı. Geri kalanlar ise istanbulda okuma hayaliyle gelen normal insanlar. Bu cemaatçi puştlar adamı hayattan ve üniversiteden soğuttu. Devamlı kardeşim din kardeşim diye yavşaklanarak abdülhamitçilik oynuyorlar. Bunların kanlarında cemaatçi fetullahcı *** lerin kanı akıyor. Eğer sekülerseniz bu okula gelmeyin bu badem bıyıklı *** kurularıyla okumak zorunda kalacaksınız.
|
Cumartesi günü okulunuza geldim..Seni de gördüm hocam.. Hatta tanıtım yapan diğer arkadaşınızı da gördüm..Ve hatta ayak üstü kurabiye yedik hatırlarsan:) (Bu arada beni ifşa etmezsen sevinirim) :))
Nerde kalmıştım....Heh biz geldiğimizde ikinizde de badem bıyık yoktu:) oradaki hiç kimse de badem bıyık görmedim. Hatta öyle hacı hoca tipli kimseyi de görmedim. Velhasıl okulu merak edip gelen her kesimden aile gördüm. Bizde onlardan birileriydik. Konuda yazdığın herşeyin altına imza atarım. Çünkü yazdıklarının ne artısı var ne eksisi. Gelip görünce içim çok rahatladı. O yüzden sende rahat ol. @zirkonyum9 tarzı insanlarında ne dediği asla umurumda değil.. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamixz -- 12 Temmuz 2018; 20:12:5 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamixz -- 14 Temmuz 2018; 0:25:6 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamixz -- 25 Temmuz 2019; 22:37:2 > |
|