Şimdi Ara

3 DİL BİLEN KOÇ İŞLETME MEZUNUN İŞ BULAMAMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
6.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İngilizce,Almanca,Fransızca yı anadılı gibi bilip KOÇ İşletme mezunu Melih Abuaf ın Youtube Krıstel Elma da ''Neden böyle bir işe girdiniz ?'' sorusu üzerine ''Mezun olduktan sonra 1 yıl gibi bir süre açıkta kalmam üzerine aklıma Mediakraft ı kurma fikri geldi aklıma'' dedi

İnanmayanlara Youtube deki konuşma linki
    https://www.youtube.com/watch?v=ylxici66lhg 04:05 de söylüyor nereden mezun oldugunu
    Dikattli dinlerseniz ''Ben lisede kötü öğrenciydim ama üniversitede coştum diyor'' şimdiden bu üniversitede yatmış,çalısmamış diyenlere kapak olsun

buda LinkedIn profili
    https://www.linkedin.com/in/mabuaf

Buda özgeçmişi inanmayanlara
    http://www.hakkindaoku.com/oha-diyorum-melih-abuaf-kimdir.html

Melih Abuaf 1985 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Melih Abuaf, 500 yıl önce İspanya’da Osmanlı Devletine göç eden bir aileye mensuptur. Soyisminin Türkçe olmamasının sebebi ise budur. Koç Ünivertesitesi İşletme mezunu, internet girişimcisidir. Kendisini youtubeda yap yap ve oha diyorum kanalında Cem Korkmaz ile beraber eğlenceli sunumlarıyla görmekteyiz.
    2013 yılında bir diğer internet girişimcisi olan Ersan Özer ile birlikte, Almanya’da youtube işi yapan Mediakraft şirketinin Türkiye partneri oldular. Bünyelerinde yap yap, oha diyorum, oyun delisi gibi kanallar bulunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mantık ve akıl -- 30 Kasım 2015; 13:25:24 >

Boğaziçi University Graduate 2021

Massachusetts institute of technology Postgraduate 2023

• İş bulamaması değil iş beğenmemesi olabilir. Şu an yaptığı iş ile zaten neyi hayal edip başardığını ortaya koyuyor.

Evet işletme mezunu olup işsiz olan çok ama bu Koç Üniversitesi için geçerli olacağını sanmıyorum hele 4 yılda bitirmişken.

Bahçeşehir Üniversitesi mezunu olsaydı işsiz kalmasını normal karşılardım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan adamın tüm röpartajını izledim adam resmen ''1 yıl boşta kalınca'' dedi daha neyi savunuyosun illa 1 yıl işsiz kaldım,aç kaldım mı demesinden anlıyosunuz işsiz kaldıgını

• her yıl mezun olan işletmeci sayisini araştirdiniz mi?

Peki bu dilleri okurken mi öğrenmiş sonradan mı? Ya da mediakraft i kurduktan sonra mu bunları düşündün mü?.

Mesleğini seven her yerde para kazanır işini bulur kendini geliştirir sevmeyen para için yapanlar ise kös kös bu tür konuları açıp fikir edinmeye çalişir parayi hayatina sokmaya çalişir.

Orijinalden alıntı: SlimShay

her yıl mezun olan işletmeci sayisini araştirdiniz mi?

Peki bu dilleri okurken mi öğrenmiş sonradan mı? Ya da mediakraft i kurduktan sonra mu bunları düşündün mü?.

Mesleğini seven her yerde para kazanır işini bulur kendini geliştirir sevmeyen para için yapanlar ise kös kös bu tür konuları açıp fikir edinmeye çalişir parayi hayatina sokmaya çalişir.

adam hala kendini gelistirmemistir o diyor ulan adam 3 dil biliyor turkce haric dunyadaki tum dillerimi bilsin is bulmasi icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mantık ve akıl kullanıcısına yanıt
    'Mesleğini seven her yerde para kazanır işini bulur kendini geliştirir sevmeyen para için yapanlar ise kös kös bu tür konuları açıp fikir edinmeye çalişir parayi hayatina sokmaya çalişir. '

nick mesaj uyumsuzlugu dememde fayda var. Bu yorumu objektif yaptım. Ve ben o adama kendini geliştirmemiş tarzi birşey söylemedim. Dil bilmek bir avantaj ama iş sadece dille bitmiyor aslanım.

Yani ben sana diyorum ki; Mesleğini seven her yerde iş bulur yükselir. Sen işletme istiyorsan sevdiğini düşünüyorsan yükselirsin diyorum.

Yani bunu nerden anladınız merak ediyorum. Hangi cümlemde adam kendini geliştirmemiş dedim acaba? Nerenizden anladınız?

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.