Şimdi Ara

Tıp fak. zorluk seviyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangi okuldasınız, dönem kaç ve sınıfta kalma yuzdesi kaç?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Up

• Ankara ekolü okullar genelde zordur , istanbul ekolleri kolaydır . Bunlardan ziyade elinizden geldiği kadar buyuksehirleri yazmaya bakın cunku hasta görerek bu işi öğreneceksiniz sınıfta kalmak vs yi şimdiden düşünmek pek faydalı olmayacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m1r4l4y kullanıcısına yanıt
    Herkes "En kolayı yaz, iyi uzmanlık kazanmak önemli olan." diyo hocam.

• Sıralaman kaç

• Ankara zor izmir istanbul kolay

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben okuyorum zaten, diğer tıpları merak ettim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 01234 0 kullanıcısına yanıt

tamam işte nerede okuduğunu yazarsan yeni arkadaşlara da bir faydan olur. zor mu bu kadar. vakıf ünide ücretli okumuyorsan deyiver bir zahmet.

istanbulun kolay olarak nitelenmesindeki en büyük etmen; 6. sene tus a hazırlanmaları için biraz gevşek bırakılmaları. ankarada , samsunda bu olay yok. muhtemelen erciyes tede yok. kayseri de ankara ekolü.

tokat sıralamada düşük olmasına rağmen taşralar içinde hoca sayısı olarak iyi durumda ama oda ankara ekolü olduğu sebepten gereksiz zor.

19mayıs da zor.

çorum kolay diyorlar. zaten amasya ile çorumda hoca sayısı baya kurak. varla yok arası. genelde uzman doktorlar hocalık ta yapıyor.

kars kolay deyor şorte ama kendisi de pek memnun değil. kars göbek kaşarı tüketmekten usanmış sanırım.

çok beleş okul soruyorsanız özel okullarda var mış. hastanesi olmayan özeller neyi kastıracaklarki zaten. verdiklerinin adı güya hekim diploması ama yersen. ilerde illaki bir kriter gelir yada gelmeli.

• Manisa zor değil, eğitim de kötü değil bence

2.sınıfa geçtim

• isyanediyorumisyan kullanıcısına yanıt
    barinma imkanlari hakkinda bilgi verebilir misin?

• Charmeleoon kullanıcısına yanıt
    Keyeke var 4 kişilik odalar kalitesi ortalama okulla arasındaki mesafe çok değil otobüsle 15 dakika felan bu dediğim erkek yurdu için tabii. Ev kiraları okulun olduğu mahalle olan Bozköy de çok uygun değil

tip ogrencilerine genelde ayni kyk cikma durumu var mi? son olarak okuldan memnun olmadiginiz neler var?

• Kocaeli zor. idare-öğrenci işleri çok beceriksiz. bir sene herkes geçiyor diğer sene 90 kişi bırakıyorlar ne yapacakları belli olmuyor.

teorikte yoklama yok, o güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeviEfendi -- 20 Temmuz 2025; 21:36:0 >
    Evet ana kampüste de benim bildiğim kyk var ama okula uzak olduğundan oraya değil de genelde benim bahsettiğim 10 15 dakika mesafedekine veriyorlar. Memnun olmadığım nokta sağlık kampüsü olarak ayrı olduğumuzdan kampüsün zayıf olması şehir imkanlar açısından ortalama pek ileri değil ama İzmir'e 20,30 dakika mesafede olmamız çok büyük avantaj

tesekkurler hocam 1 veya 2. tercih olacak. 18k gelir insallah

Rica ederim,bekleriz hakkınızda hayırlısı olsun

• Ankara ekolü kafayı yedirir onu diyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.