Şimdi Ara

8K Tıp vs Müh

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
79
Cevap
0
Favori
1.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
39. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8,5k tıp vs müh öneriniz, tercihiniz ne olurdu? Özellikle halihazırda tıp veya müh. okuyan dostların fikirlerini merak ediyorum.

• Baba bu ikisi arasında nasıl kalabiliyorsunuz

Ben tıp direkt, direkt elemiştim.

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

Kafama yatan, ilgi alanı, yıllardır istediğim alan müh. ama genelde iyi ünilerin gelmemesi sebebi ve AI cart curt muhabbeti yüzünden gelecekde boşta kalma korkusu sardı bir tık. O yüzden aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2-2 Domination -- 19 Temmuz 2025; 12:17:23 >
  • Sonuç belgeni atsana

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2-2 Domination kullanıcısına yanıt

"Kafama yatan, ilgi alanı, yıllardır istediğim alan müh." - bitti.

AI muhabbetini geç, marketing o.

İyi üni gelmemesini bilmiyorum, ona hak veririm. İyi üni önemli.

Bölüm önemli onda da, sıralaman düşük değil.

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

Ceng ve EE de adam gibi okul gelmiyor bence, makine de çok zor dendiğinden dolayı pek istemiyorum. Kontrol-otomasyon tarzı ya da okul iyi bölüm idare eder tarzı bir bölüm düşünüyorum ama çok kafama yatmıyor. O yüzden arada kaldım.

• E iyi gelmiş işte millet yığılma var diyor da 100 tyt ye 8k gelmiş geçen sene 20k idi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp vs boğaziçi işletme
    2 yıl önce açıldı
    Ege Tıp vs ODTÜ Makina
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AI muhabbetinin marketing olmadığını düşünmekle beraber eger ki cok rekabetçi bir insan degilsen tipi dusunmeni onerebilirim. Muhendislik inanilmaz rekabetin oldugu bir alan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt

2024 x 1,27 işte. Alt sıralamalar hakkında bilgim yok ama böyle geleceği az çok belliydi bence geçen seneki gibi şok etkisi olmamıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2-2 Domination -- 19 Temmuz 2025; 12:28:19 >
  • siralamalarimiz birbirine çok yakın ben de kararsızım bu sıralamada ortada boşluk var çok arada bıraktiriyor

• Hangi şehirde yaşıyorsun,iyi tıplar var bu sıralamada

• Loky19 kullanıcısına yanıt

Yüksek GPA yapma ve koruma kısmında sıkıntı olabilir diye düşünüyorum, hayatım boyunca öyle çok düzenli çalışan biri değilim. Tıp'da her türlü geçersin o avantajı da var.

• Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt

Doğu'dayım, yaşadığım yeri yazmayı düşünmüyorum sıralamaya yazık oluyor. Tıp yazarsam fakülte kolaylığı ve şehir avantajları kıyaslayıp bir seçim yapmayı düşünüyorum.

Yuksek gpa onemsiz artik. Projeler uretmeniz kendinize staj bulmaniz lazim. ( basvurarak bulma konusu cok zor artik sirketlere yapismaniz gerekiyor ) Dokuz eylul bilgisayar muhendisligi birincisi tr icinde staj bulamamisti 3. Sinif sonunda galiba. Sektorun hali berbat bunun en buyuk sebebi ai yerine ekonomi tabii ki ama her turlu her seyden etkileniyorsun ozel sektor olduğundan kaynakli

• 92xx sayısal sıralama ile İstanbul içi, mümkünse Avrupa yakası ne olabilir acaba? Paranın gözü kör olsun,%50 burs ile koç'un mühendislikleri mümkün ama olmayınca olmuyor işte

• Loky19 kullanıcısına yanıt

Bu kadar belirsizliğin olduğu bir yere girmek beni korkutuyor işte. Sanırım tıp daha mantıklı. İyice bir araştırdıktan sonra nihai kararı veririm artık.

• tercih yaparken okuldan ziyade mesleği düşünmeniz gerekiyor arkadaşlar, tıpta sürekli insanlarla uğraşacaksın geceleri nöbete kalkacaksın vs. bunları yapabilirim diyorsan neden tıp olmasın

Hocam ben yine pesimist bir insanım bu arada. Mutlaka konunun uzmanlarini dinleyin ai hakkinda neler düşünüyorlar gelecek nasil olacak gibi şeylere kafa yorun. Internet devriminden sonra ikinci bir devrimle karsi karsiyayiz ve bilgisayar muhendisligi bunun merkezinde yer aliyor. Dijital dünyada yeni bir zeka yaratılıyor

• ceng/yazılım yazacaktan çok fazla çalışıp inanılmaz rekabeti de göze almalısın. şu anki aklım olsa yazar mıydım bilmiyorum.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.