< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slorse -- 30 Haziran 2019; 16:35:12 > |
|

1 Mobil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slorse -- 30 Haziran 2019; 16:35:12 > |
|
Tinnitus, kulak çınlaması olarak da bilinir ve kulakta sürekli bir uğultu, tıslama veya çınlama sesine neden olur. Bu durum, günlük yaşamı önemli ölçüde etkileyebilir ve uyku bozukluklarına, konsantrasyon sorunlarına ve strese yol açabilir.
Ne yazık ki, tinnitusun tek bir kesin tedavisi yoktur. Ancak, durumun şiddetini azaltmaya ve yaşam kalitesini iyileştirmeye yardımcı olabilecek çeşitli yöntemler vardır.
Tinnitustan Kurtulanların Yorumları
Tinnitustan kurtulanlar, bir dizi farklı yöntemin kendilerine yardımcı olduğunu bildirmiştir. Bazıları için, bir beyaz gürültü makinesi kullanmak veya sakinleştirici müzik dinlemek gibi ses terapileri etkili olmuştur. Diğerleri, stres yönetimi teknikleri, akupunktur veya vitamin takviyeleri gibi tamamlayıcı tedavilerden fayda görmüştür.
Kulak Çınlamasına Çözüm Buldum
Tinnitusu yönetmek için en iyi yaklaşım, bireyin ihtiyaçlarına bağlıdır. Bir yöntemi denemeden önce bir sağlık uzmanına danışmak önemlidir. İşitme kaybı veya başka tıbbi durumları dışlamak için bir işitme değerlendirmesi yapılması gerekebilir.
Kulak Çınlaması Geçenlerin Yorumları
Tinnitusu başarılı bir şekilde yöneten kişilerin yorumları, umut ve ilham kaynağı olabilir. Çoğu kişi, sabır ve tutarlılıkla semptomlarının zamanla azaldığını bildirmektedir.
Kulak Çınlamasından Kurtuldum
Tinnitus, zor bir durum olabilir, ancak yönetilebilir. Doğru tedavi ile semptomları azaltabilir ve yaşam kalitenizi iyileştirebilirsiniz. Tinnitus konusunda yardım almakla ilgileniyorsanız, bir sağlık uzmanına başvurun.
Tinnitus Kurtuldum
Tinnitustan kurtulmak mümkün olsa da, tüm vakalar aynı değildir. Bazı kişiler semptomlarının tamamen ortadan kalktığını bildirirken, diğerleri bunları yönetmek için devam eden tedaviye ihtiyaç duyabilir. Önemli olan, durumunuz için en iyi tedavi planını bulmak ve semptomlarınızı azaltmaya odaklanmaktır.
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krmzydn -- 27 Mart 2020; 22:2:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
![]() |
|
deneyeceğim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
KBB işitme testi yapıyor. Bende işitme kaybı yok. Boyun düzleşmesi olunca beyne kan götüren bazı damarlar sıkışıyor bu yüzden beyne kan normalden daha yavaş gidiyor ve sonuç olarak çınlama oluyor. Benim çınlamam azalmıştı ama son zamanlarda boyun ağrım ile tekrar arttı. Boyuna bağlı çınlamadan kurtulmak zaman alıyor. Boyun egzersizleri düzenli yapmak gerekiyor ayrıca bir yöntem daha buldum. YouTube linki youtu.be/IKcEGEC-yh4 Ama en kökten çözüm sırt üstü yüzmek < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ellerde kollarda parmaklarda uyuşma var mı omuzda boyunda ağrı parmaklarda ağrı var mı bunlardan herhangi birisi varsa sende de olabilir. Özellikle gün içerisinde boynunu sürekli eğik tutuyorsan çok büyük ihtimal. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Bende ne zamandan beri var bilmiyorum ama şu aralar beni rahatsız oturup bir sessizlik deneyimi yaşamak istiyorum ama olmuyor. Şöyle ki gerçekten bir şeye kendim odaklanıp kaptırıp gidersem duymuyorum ancak aksi taktirde direk duyuyorum. Dikkatimi dış seslere verdiğimde ise baya maskeleniyor gibi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExMilitary -- 12 Temmuz 2023; 0:1:50 > |
|
10 gün önce bende kulak çınlaması başladı bir kaç gün önemsemedim.. sonra bir damla falan çözülür sandım.. sonradan öğrendim ki bu rahatsızlık uzun solukluymuş.. neden nasıl başladı anlamadım.. bir gece uyandım kulağımın içinde bir uğultu ve ses var.. durmuyor.. sinir bozucu bir şey.. uykuyu zehir ediyor.. anlaşılan zaman doluyor.. şimdiden 2 doktor gezdim ilaçlar etki etmiyor gibi.. çözüm diyipte çözüm sağlayanı duymadım.. kulak içi dengesiz kristalleşme diye bir şey söylendi.. bir doktor tel no verdi bir eczacı arkdaş.. sorunu çözüyormuş(şimdilik iddia).. ilaç sonrası gidip deneyeyim.. işe yararsa tanı tedavi vs. yazı editlerim.. arkadaş yazmış vazgeçmek falan, sanırım sürekli sinir bozucu bir şeyle yaşamak yerine vazgeçmek, rahatsızlığı yaşayan herkes bence aklından geçirmiştir, |
|
AMD 5600x/ MSI x570 tomahawk / AOC U3277PWQU /Gskill TridentZ 3200 (4*8)Memory/ Phanteks Eclipse P400 Midi Siyah/Logitech G502 Proteus/ SteelSeries QcK Gaming fare pad / Logitech Z333 multimedya hoparlör / Corsair Raptor Gaming Klavye k30 / Samsung 970 EVO M.2 NVMe 1 Tb / Seagate 4TB BarraCuda/EVGA SuperNOVA 750 G3 / KARA BORSAYA, FIRSATÇILARA PRİM VERMEYİN; EKRAN KARTI ALMAYIN-ALDIRMAYIN
|