Şimdi Ara

plastik aksamlar ve torpido kirleri ne ile ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
14.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • plastik aksamlar ve torpido kirleri ne ile temizlemeliyim. kapılarda plastik hafif beyaz yerler var onları nasıl temizlemeliyim. amacım partlatmak diil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gprsnedir -- 4 Ağustos 2010; 15:31:28 >

• Ben sıvı cif kullanıyorum,yumuşak süngerle uygulama yapıyorum. Çizmeden temizleniyor...
  • aracım yaris torpidoyu ve plastik aksamları cif ile sildikten sonra nasıl temizliyorsunuz? cif yüzeyde kalıcı oluyor ben önceden mister muscle kullanıyordum gayet etkili idi ama araç için özel birşey mevcutsa onu kullanıyım diyorum lekeleri cıkarması için cif kremi bir kaç yerde okudum rengini alır diyorlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gprsnedir -- 4 Ağustos 2010; 16:28:21 >
  • tekzen'den sonax'ın iç döşeme ve plastik aksam temizleyicisini almıştım 10 TL'ye,işinizi görür.
  • etiketi daha değişikti sanırım,şu an tam hatırlamıyorum arabaya bi bakiyim akşam yazarım...
  • etkilimi bu ürün? yani sendenki üründen bahsediyorum kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gprsnedir -- 4 Ağustos 2010; 17:04:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gprsnedir

aracım yaris torpidoyu ve plastik aksamları cif ile sildikten sonra nasıl temizliyorsunuz? cif yüzeyde kalıcı oluyor ben önceden mister muscle kullanıyordum gayet etkili idi ama araç için özel birşey mevcutsa onu kullanıyım diyorum lekeleri cıkarması için cif kremi bir kaç yerde okudum rengini alır diyorlar ?

Az kullanıyorum cifi,yetiyor. Sonra nemli bezle duruluyorum tertemiz çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gprsnedir

etkilimi bu ürün? yani sendenki üründen bahsediyorum kardeş

benim araba fazla kirli olmadığı için çok farketmemiştim ama,babamın arabayı sildikten sonra gerçekten işe yaradığını anladım
    bu arada bendeki ürünle ilanını gönderdiğiniz ürün aynı.sadece benimkinde ilthalatçı firmanın yazıları da mevcut.
    yine de kaçak olma ihtimaline göre,öncelikle torpidonun veya döşemenin görünmeyen bir yerine uygulayarak test edin,orada bir sorun görmezseniz geri kalan kısımlara rahatça uygulayabilirsiniz.

ürünü bir süngere sıkın ve silinecek yerleri silin,daha sonra tercien mikrofiber bezle silin.sonuç güzel.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.