Şimdi Ara

tınderdan milf düşer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
17.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler elim yüzüm düzgün , boy da var. vücut kalıplı ama kilo yok öyle 188 boy , 83-4 kilo. Milf düşer mi? Ama kocası ateş etmiyecek?

• Milf için tindera ihtiyacın yokki o yaşta kadın zaten sen mesajı verirsen üstüne atlar. Öğretmeniyle öğrenci yasak aşkı çıkıyor haberlerde çocuk çok mu yakışıklı sanıyosun kadına onu arzuladığı mesajını v eriyor kadında atlıyor direk. Özellikle 30 yaş üstü kadınlar genç erkeklere hayır demez kendini genç hissederler çünkü. Yapacağın şey çok güzel olmayan ortalama bir kadın bulup sanki senden büyük gibi değilde yaşıtınmış gibi konuşmak ve kur yapmak. Gerisi kolay.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Yaşlı Kadınlarla Buluşma Hakkında Bilgi

Yaşlı kadınlarla buluşmakla ilgileniyorsan, bunu yapmanın birkaç yolu var. Çoğu kişi, çok sayıda yaşlı kadının bulunduğu yerlerde onlarla tanışmak için sosyal etkinliklere, barlara ve kulüplere gitmeyi tercih ediyor. Diğerleri daha doğrudan bir yaklaşım benimseyerek ilgi duydukları kadınlara doğrudan yaklaşıyor.

Ancak, yaşlı kadınlarla buluşmanın her zaman kolay olmadığını unutmamak önemlidir. Pek çok yaşlı kadın, genç erkeklere karşı önyargılı olabilir ve onlarla çıkmak istemeyebilir. Bu yüzden sabırlı ve ısrarcı olmak ve reddedilmeyi kişisel algılamamak önemlidir.

Yaşlı kadınlarla buluşmanın en iyi yollarından biri çevrimiçi tanışma sitelerini kullanmaktır. Bu siteler, yaşlı kadınlarla özel olarak buluşmak isteyen bekarlara yönelik hizmetler sunar. Bu siteler sayesinde çok sayıda potansiyel eş adayıyla iletişime geçebilir ve ilgi alanlarınızı ve beklentilerinizi paylaşan biriyle eşleşebilirsiniz.

Yaşlı kadınlarla buluşurken dikkat etmen gereken birkaç şey var. Öncelikle, yaşlı kadınların genellikle genç erkeklere göre daha olgun ve deneyimli olduğunu unutmamak gerekir. Bu nedenle, onlarla konuşurken saygılı ve olgun davranmak önemlidir. Ayrıca, yaşlı kadınların genellikle daha yüksek standartları olduğunu ve kendilerine değer veren birini aradıklarını unutmamak gerekir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Balıklı foto pls.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

Bu mesaj silindi.
    Obezite ile savaşman takdire şayan.
  • Milf için tindera ihtiyacın yokki o yaşta kadın zaten sen mesajı verirsen üstüne atlar. Öğretmeniyle öğrenci yasak aşkı çıkıyor haberlerde çocuk çok mu yakışıklı sanıyosun kadına onu arzuladığı mesajını v eriyor kadında atlıyor direk. Özellikle 30 yaş üstü kadınlar genç erkeklere hayır demez kendini genç hissederler çünkü. Yapacağın şey çok güzel olmayan ortalama bir kadın bulup sanki senden büyük gibi değilde yaşıtınmış gibi konuşmak ve kur yapmak. Gerisi kolay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buroigil

Milf için tindera ihtiyacın yokki o yaşta kadın zaten sen mesajı verirsen üstüne atlar. Öğretmeniyle öğrenci yasak aşkı çıkıyor haberlerde çocuk çok mu yakışıklı sanıyosun kadına onu arzuladığı mesajını v eriyor kadında atlıyor direk. Özellikle 30 yaş üstü kadınlar genç erkeklere hayır demez kendini genç hissederler çünkü. Yapacağın şey çok güzel olmayan ortalama bir kadın bulup sanki senden büyük gibi değilde yaşıtınmış gibi konuşmak ve kur yapmak. Gerisi kolay.
    Oo eyvallah reis ama Türkiye'de tedirgin oluyorum. Kadın boşanmıştır, belalısı vardır falan çeker bıçaklar bir köşede genç yaşımda ölmeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buroigil

Milf için tindera ihtiyacın yokki o yaşta kadın zaten sen mesajı verirsen üstüne atlar. Öğretmeniyle öğrenci yasak aşkı çıkıyor haberlerde çocuk çok mu yakışıklı sanıyosun kadına onu arzuladığı mesajını v eriyor kadında atlıyor direk. Özellikle 30 yaş üstü kadınlar genç erkeklere hayır demez kendini genç hissederler çünkü. Yapacağın şey çok güzel olmayan ortalama bir kadın bulup sanki senden büyük gibi değilde yaşıtınmış gibi konuşmak ve kur yapmak. Gerisi kolay.
    Biraz hayalci olmuş. Bu kadar kolay olacağını hiç ama hiç sanmıyorum. Yok öyle bir dünya bana göre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BA761BEEF

Biraz hayalci olmuş. Bu kadar kolay olacağını hiç ama hiç sanmıyorum. Yok öyle bir dünya bana göre.

Alıntıları Göster
    İnanmak sana kalmış. Kadınla nasıl konuşacağını bilirsen kolay iş. Yaşıtın gibi değer vereceksin ama aynı şekilde konuş dediğim de trip atarsan yolu verir kadın. O yaşta kadına çocuksu hareketler yapmayacan sadece gençliğin heyecanını tattıracaksın. Emin ol kadın evli bile olsa kocasına bağlı değilse atlar yeme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Suits den sonra ne gider :D
    8 yıl önce açıldı
    Kısa marlboro ağır gelir mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • off yine azdım gideyimde bi osbir çekeyim
  • Bir milf ve mature lover olarak Türkiye'de bu piyasanın bir hayli hareketsiz olduğunu kabul etmemiz gerek öncelikle. 40+ hatunları sanal yoldan tinderden bulabilmen mümkün değil fakat benim de yeni kullanmaya başladığım Finally uygulamasını indirirsen gayet dul ya da evli olupta farklı heyecanlar arayan hatunları bulabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the little prince -- 28 Haziran 2018; 21:30:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

Bu mesaj silindi.
    Bu bile kendini yakisikli saniyor ya

tınderdan milf düşer mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: BeforeIforget

Bu bile kendini yakisikli saniyor ya

Alıntıları Göster
    bu kim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: pcdaly

bu kim ?

Alıntıları Göster
    Donerci ciragi

Alfayim kasliyim diye gecinen bu işte

• quote:

Orijinalden alıntı: the little prince

Bir milf ve mature lover olarak Türkiye'de bu piyasanın bir hayli hareketsiz olduğunu kabul etmemiz gerek öncelikle. 40+ hatunları sanal yoldan tinderden bulabilmen mümkün değil fakat benim de yeni kullanmaya başladığım Finally uygulamasını indirirsen gayet dul ya da evli olupta farklı heyecanlar arayan hatunları bulabilirsin
    Aynen hocam. Türkiye'de zor bence de. Hadi Ege, Akdeniz kesimlerinde yine belki bir şans da anadolu'da falan çok zor. Ama bakarım o programa da teşekkürler.
  • BeforeIforget B kullanıcısına yanıt
    Oys ıslandım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.