Şimdi Ara

Sakal ve bıyıklarınızı gürleştirecek bir çözüm!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar son günlerde açılan konulardan anladığım kadarıyla forumda sakal kıtlığı yaşanıyor. eğer sizde bir ışid militanı sakalına sahip olmak istiyorsanız vereceğim tarifi iyi dinleyin.

Öncelikle size lazım olan malzemeler şunlar: Bir diş sarımsak, yumurta, elma sirkesi ( normal sirke de olur ama elma sirkesi daha hızlı büyümesini sağlar ) ve su.

Arkadaşlar sakalınızın çıkmamasının sebebi sakalınızın olmaması değil aslında sakal kökleriniz var ama yeteri kadar beslenemediklerinden sakalınız çıkmıyor. Yumurta gereken protein için, sarımsak ve elma sirkesi ise vitaminler için gerekli.

Bir su bardağını alıyorsunuz arkadaşlar yumurtayı içine kırıyorsunuz sonra iyice dövdüğünüz sarımsakla karıştırıyorsunuz. Sirkeden 2-3 damla damlatıyorsunuz ( normal sirkeyse elinizi korkak alıştırmayın 5-6 damla damlatın ) eğer çok koyu olduysa biraz su ekleyebilirsiniz. Sonra karışımı bir kenar da bekletin. DH'ye girip kızla buluşacam yardım diye konu açın kız arkadaşınız yoksa bile kuzen vs. ile gezmeye bir yere gidin kız zébaniye dönüşecektir ondan mohunu isteyin ve karışıma ekleyin. Kesin çözüm.

Bunu suratınızda kıl çıkmasını istediğiniz yerlere süreceksiniz 10 dakika bekledikten sonra yıkayabilirsiniz Bir iki haftaya yararını görmeye başlarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeaceDluffy -- 24 Mayıs 2015; 19:28:52 >

• Rez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakal çıkartayım derken eldeki sakaldanda olmayın aman diyeyim.

• la ben 17 yaşındayım sakalları 3 günde bi traş ediyorum sizi anlamıyorum niyr sakal istiyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bakalım ne çıkacak altından, takip

• Deneyin beyler üzülmeyeceksiniz.
  • Okumayıp ciddi cevap mı atıyorsunuz yoksa şakayımı devam ettiriyorsunuz anlamadım
    edit:
    quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeaceDluffy -- 24 Mayıs 2015; 19:28:52 >

anlaşıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi su_şişesi -- 24 Mayıs 2015; 19:41:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeaceDluffy

Evet arkadaşlar son günlerde açılan konulardan anladığım kadarıyla forumda sakal kıtlığı yaşanıyor. eğer sizde bir ışid militanı sakalına sahip olmak istiyorsanız vereceğim tarifi iyi dinleyin.

Öncelikle size lazım olan malzemeler şunlar: Bir diş sarımsak, yumurta, elma sirkesi ( normal sirke de olur ama elma sirkesi daha hızlı büyümesini sağlar ) ve su.

Arkadaşlar sakalınızın çıkmamasının sebebi sakalınızın olmaması değil aslında sakal kökleriniz var ama yeteri kadar beslenemediklerinden sakalınız çıkmıyor. Yumurta gereken protein için, sarımsak ve elma sirkesi ise vitaminler için gerekli.

Bir su bardağını alıyorsunuz arkadaşlar yumurtayı içine kırıyorsunuz sonra iyice dövdüğünüz sarımsakla karıştırıyorsunuz. Sirkeden 2-3 damla damlatıyorsunuz ( normal sirkeyse elinizi korkak alıştırmayın 5-6 damla damlatın ) eğer çok koyu olduysa biraz su ekleyebilirsiniz. Sonra karışımı bir kenar da bekletin. DH'ye girip kızla buluşacam yardım diye konu açın kız arkadaşınız yoksa bile kuzen vs. ile gezmeye bir yere gidin kız zébaniye dönüşecektir ondan mohunu isteyin ve karışıma ekleyin. Kesin çözüm.

Bunu suratınızda kıl çıkmasını istediğiniz yerlere süreceksiniz 10 dakika bekledikten sonra yıkayabilirsiniz Bir iki haftaya yararını görmeye başlarsınız.

saç içinde olur mu bunlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.