Şimdi Ara

Timberland & Caterpillar Bot Temizliği YARDIM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
48.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu botların temizliği nasıl yapılıyor ? :S Bilerek bu iki markayı söyledim çünkü bildiğim kadarıyla bu iki marka aynı deriyi kullanıyor....

Bilenler acil yardım

• Nemli bi bezle sil.Anca bu kadarını yapabiliyosun galiba.

Bi de koruyucu spreyleri var onları da kullanabilirsin
  • Timberland'in özel temizlik kiti var.Bu kitte nubuk taşı,fırça ve özel bir sütlü sprey var.Önce fırçasıyla kaba tozu,çamuru çıkarıyorsunuz.Ondan sonra spreyi botun her yerine sıkıp nubuk taşıyla bastıra bastıra temizliyorsunuz.Kuruduktan sonra tertemiz ve renkleri parlak bir botunuz oluyor.
  • izninle bende bir soru sormak istiyorum.timberland botların kalıpları nasıl adidas veya puma kullanan biri yardım edebilir mi bu konuda bana ..
  • Hocam Adidas Superstar numaram 46(3 senelik ayakkabı sadece çöp atmaya giderken felan giyiyorum her yanı patladı zaten o yüzden bu numarayı referans alma),Tiger numaram 45,Timberland numaram 46.Ama kayak çorabıyla giydiğim zaman ayağımı sıkıyor o yüzden çok kalın çorapla giyemiyorum.
  • Ben Timberland kullanıyorum.Sprey ve Taş kullanıyorum.Herhangi bir lekeye karşı anında temizliyor hiçbir şekilde geriye bir şey kalmıyor.
  • silgileri var ama beyazlatabılıyor bır sure sonra en guzelı hafif nemli bez ... en olmadı ayakkabıcıya gotur onlar guzel yapıyo...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harley Davidson Bot Kalıpları
    12 yıl önce açıldı
    timberland bot bakımı
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrcn[KAL]

Timberland'in özel temizlik kiti var.Bu kitte nubuk taşı,fırça ve özel bir sütlü sprey var.Önce fırçasıyla kaba tozu,çamuru çıkarıyorsunuz.Ondan sonra spreyi botun her yerine sıkıp nubuk taşıyla bastıra bastıra temizliyorsunuz.Kuruduktan sonra tertemiz ve renkleri parlak bir botunuz oluyor.

Nerden bulabiliriz ki bunu:?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dozdoz

silgileri var ama beyazlatabılıyor bır sure sonra en guzelı hafif nemli bez ... en olmadı ayakkabıcıya gotur onlar guzel yapıyo...

Peki beyazladıktan sonra ne yapabiliriz ?

Benim kar lastikleri(Caterpillar) iki yılda beyazladı. Şu ana kadar hiç boya kullanmadım, boyayla düzelir mi yoksa herhangi bir ekstra birşey kullanmak gerekiyor mu ? Yani boya kapatır mı ?
  • peki temizleme kiti yağ lekesi içinde işe yarıyormu bide nasıl edinebiliriz bu temizleme kitini?
  • up
  • up
  • Valla Vodka,Cin,Tekila,Viski,Absent gibi envayi çeşit içkiyi çıkarıyor. Ama yağ dökmeyi daha beceremedim ayakakabıma :) Denemeyede niyetim yok şimdilik :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: şinanay

peki temizleme kiti yağ lekesi içinde işe yarıyormu bide nasıl edinebiliriz bu temizleme kitini?

Bu sorunun cevabını arıyorum beyler
  • bot alırken nubuk deri arasında kaldım, adam nubuk bakım ister dedi, deri aldım mevsimden mevsime boya geç
    nubukta spreyiydi fırçasıydı uğraş istiyor.
  • Outdoor botlarda nasıl bir bakım yapmak lazım bilen var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • içini nasıl temizleyeceğiz ya diğer ayakkabıdaki koku ona geçti botum ölü balık gibi kokuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fusion. -- 13 Ocak 2014; 12:24:34 >
  • Benim Timberland botun yan dikişleri açıldığından ayakkabıcıya yolladım.Adam yaptı ama birde boyamış.Kahverengi bot siyaha dönmüş.Çıkar mı bu boya?
  • Abiler acil yardım lazım, sarı renk lumberjack botuma motor yağı sıçradı. Neyle silmem lazım? Alıntı yaparsanız sevinirim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.