Şimdi Ara

Goretex Uzun Bot Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleyküm arkadaşlar, gore tex özellikli yani hava geçirip ayağı terletmeyen ancak hiç bir şekilde su geçirmeyen uzun boylu bot almak istiyorum ancak en uygun fiyatlı olarak YDS'nin botunu gördüm 2500 e yakın bir fiyatı vardı ancak vibram taban olduğu için şehir içinde kayacağından dolayı almaktan vazgeçtim. Anlattığım şekilde hangi markanın botunu F/P olarak önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.

Vibram taban hiç kullanmadım ama şehir içinde yani asfaltta, mermerde falan kayar diye bir çok yorum okudum. Bu konu hakkında da bir yorum yazarsanız çok sevinirim. Sağlıcakla kalın.

• Yardım ederseniz çok sevinirim.

• Vibram asfalta vantuz gibi yapışıyor, mermer gibi zeminlerde bugüne kadar kullandığım en iyilerden bir tanesi. Uzun süredir Ther North Face kullanıyorum, gerçekten kalitesini hissettiriyor.

• marslan1999 kullanıcısına yanıt

Hocam sözlükte ve benzeri yerlerde okuduğum kadarı ile vibram tabanlar ile millet slalom yapıp kayıyormuş resmen. Yani şehirde kullanılması iyi değil diyorlardı hatta bir çoğu öyle yazmış diye kafam karıştı.

YDS'nin sitesine baktım 2400 civarına YDS TORNADO GTX (YDTM 8037) -COYOTE modelini gördüm Gore tex olup Vibram tabanlı imiş. Ben de Vibram tabanı var diye almaktan vazgeçmiştim. Mesela Merrell, Lowa, Aku gibi kaliteli bot üreticilerinin çoğunun botlarında vibram taban göremedim. Bildiğim kadarı ile Lowa bunlar arasında en sağlamı ve 4,5 ila 5 binlik modelleri arasında vibram taban yoktu.

Peki YDS TORNADO GTX (YDTM 8037) -COYOTE bu botu alsam Vibram tabanlı, asfaltta ve mermerde normal tabanlara göre kayma yapmaz mı diyorsunuz?

• ydsden 1689 liraya almıştım ben. sonbaharda terletiyor kışın üşütüyor. kara hiç gelmiyor. param boşa gitti resmen. tavsiye etmiyorum.

• scapegoat111 kullanıcısına yanıt
    Degerli bilgin icin tesekkurler hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Up

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    eldiven önerisi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • YDS markası çok iyi öneririm tek sıkıntısı ağır bir bot.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.