Şimdi Ara

TİKTOK Satırlı kavga - Kız meselesi yüzünden - KIZ: VURUN VURUN 🤓😱

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
3.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 ayrı kız kavgası aynı şehir Aynı gün TİKTOK Satırlı kavga - Kız meselesi yüzünden - KIZ: VURUN VURUN 🤓😱 TİKTOK Satırlı kavga - Kız meselesi yüzünden - KIZ: VURUN VURUN 🤓😱 

Bursa'da kız meselesi, satırlı kavgaya dönüştü: 1 yaralı

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Çırpan Mahallesi'nde saat 20.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre kız meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan 2 grup, sokak üzerinde buluşarak tartışmaya başladı.

Tartışma kavgaya dönüşürken, yaklaşık 10 kişilik 2 grup, birbirine girdi. Gruptan bir kişi, yanında bulundurduğu satır ile Habib Elhuli'yi bacağından yaralandı.

Elhuli, kanlar içerisinde yere yığılırken, hem kavga ettikleri grup hem de kendi arkadaşları, Elhuli'yi olay yerinde terk ederek kaçtı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Çok kan kaybeden Elhuli, sağlık ekipleri tarafından Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Polis ekipleri, satırlı şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

https://www.bursadabugun.com/haber/bursa-da-genclerin-olumune-kiz-kavgasi-kamerada-1394315.html

Haber 2

Gençlerden bazıları "Yeter artık, vurmayın" diye kavga eden arkadaşlarını ayırmaya çalışsa da,

kızların "Vurun, vurun" YAPIŞTIRIN diye bağırmaları dikkat çekti.

Kızlar iyi eğlenmiş,

O anlar da o sırada parkta olan bir kişi tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Yaşanan kavgada bir gencin çene kemiğinin kırıldığı, kendisini darp eden kişilerden şikayetçi olduğu öğrenildi.

------------------------

Kızlar iyi eğlenmiş gülmüş şamata yapmış TİKTOK vidosunu çekmiş ama birgün kendisininde aynı şekilde darp edileceği veya daha fazlasını yaşayacağından haberi yok

--------------------------------

Haber yorumuna gelen bazı yorumlar ise şunlar

Yorumcu

16 Mart 2021 Salı, 14:37

Kendini bilmez ahlak yoksunu boş kafalı kizlar ve onlara uyan beyinsiz erkekler topluluğu.nasil tehlikeli bir gençlik ve gelecekle karşılaştığımızin farkında mısınız. tiktokcu gençlik tehlikesi

Rotcu

16 Mart 2021 Salı, 14:20

Gençlik ne hale geldi ailesi binbir güçlükle okutma derdinde bu hıyarlarda puctluk derdinde vercen bunları sanayi ye kıclarını kıpırtadabilirlermi acaba ama okuyup adam olacaklar ya askerden geldimi sonra iş yok

Haydar

16 Mart 2021 Salı, 14:09

Evlat değil sıçmık bunlar

Nakiyeci Gökhan

16 Mart 2021 Salı, 12:58

Menhur hanım selam nasılsın

• Bu ülkede silahsız gezenin başına neler neler geliyor görüyorsunuz. Kötülüğün güçlü olduğu ülkede, güçsüze eziyet sonuna kadar devam eder. Kız meselesinin çözümü basittir, paran varsa istediğin kadın var. Evli kadını bile ikna edersiniz. Yeterki para olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

bugün seni bunlar gibi yaratmayan rabbin için ne yaptın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hattori- -- 16 Mart 2021; 19:50:19 >

対馬用
  • tik tok , kız yüzünden kavga falan beni alakadar etmiyor.

zaten o uygulamayı kullanalar ve kız yüzünden kavga edenlerin hali ortada da.

bu kavgayı edenler yabancılar mı. yabancı yerli karışık mı.

Orijinalden alıntı: buradan bir taytlı geçti

tik tok , kız yüzünden kavga falan beni alakadar etmiyor.

zaten o uygulamayı kullanalar ve kız yüzünden kavga edenlerin hali ortada da.

bu kavgayı edenler yabancılar mı. yabancı yerli karışık mı.

1. Haberdeki Suriyeli
    2. Haberdeki bildiğin ergen liseliler
    3. her ikiyerde bursa osmangazi
    4. suriyeliler önceden karı kız kavgası etmezdi son 1 senedir coştular
    5. bursada suriyeli başkenti Çarşamba mahallesi

• Mustafa Kemal Atatürk : Tüm ümidim gençliktedir.

Ve gençliğe bakın..

Orijinalden alıntı: -Hattori-

günün sorusu;

bugün seni bunlar gibi yaratmayan rabbin için ne yaptın?

Daha Fazla Göster
  • BlackGhost12 kullanıcısına yanıt

対馬用
  • Öldürülen kadınların hemen hemen hepsi kendi seçimlerinin bedelini ödüyor aynı burda görüldüğü gibi

Hem tehlikeli,uyuşturucu bağımlısı,fakir,beyaz medeni olmayan biriyle takılcaksın evlenceksin ve dayak yememeyi öldürülmemeyi bekliceksin çok beklersiniz

• millet kafayı yemis kızlarin hosuna gidiyor bu tarz olaylar benim icin kavga etti adam dövdü diye kendi arkadas grubun da havasını atıyor kavga eden de kızı etkilemek icin yapıyor simdi o satır tasiyan kisi o yaralanan kisinin bagacini kopartsaydi ne olucaktı oradaki kızlara birsey olmazdı biri hapse girer biri sakat kalırdı

• Bu ülkenin gençliğinden umudu olan gitsin herhangi bir online oyun oynasın. Konuşmada edilen küfürlere aklınız hayaliniz durur. Ülkenin gençleri kesinlikle yüz üstü bıraktığını düşünüyorum özellikle avrupa gençliğiyle karşılaştırınca bizimkilerin hayatı çöp ancak aynı zamanda gençlerimiz de baya sorunlu malesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Kardeş bu nasıl cümle ya. Bunu beğenenler evli kadını bile ikna edersin sözünü onaylıyor mu acaba? Kendi akrabalarındaki kadınları da dahil ederek mi onaylıyor bu cümleyi acaba.

Sevgilisi olur, karısı olur birileri rahatsız eder, askıntılık yapar kocası olaya müdahil olur, bunlar onaylanabilir ama onun dışında kız için kavga eden insanlar maldır. Muhtemelen okulun kaşarlanmış bazı hanfendileri kurtlar vadisi izlemiş ergenleri birbirine düşürmüş. Bırak öldürsünler birbirlerini. Ben dayak yiyenin yerinde olsam vurun vurun diyen kızı kıstırır bir yerde 2 yumruk atardım. Burnu kırılınca anlar vurun vurun ne demekmiş.

Gençler, akıllı olun. Madem çok istiyor kocasını öldürmek, çeksin silahı kendi vursun, siz niye yapıyorsunuz bunu aptal gibi?!

İlgisi yok, aya adam gönderenlerin ülkesinde de var aynı şey. Sen de ülkeni kötülemek için fırsat arama.

Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.