Şimdi Ara

TikTok Kadın Sanal Dilenciler Tarafından İşgal Edilmiş SS'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TikTok hesabım yok. Fake olarak tiktok web sayfasından bir hesap açıp bakayım dedim.

Sol tarafta keşfet kısmına baktığınız zaman kadınların canlı yayınları işgal ettiğini göreceksiniz.

Canlı yayınlara girdiğim zaman müstehcen ama çıplaklık içermeyen görüntüleriyle kadınlar karşıma çıktı.

Bu kadınların çoğu erkeklere hediye at diye yalvarıyor.

Canlı yayınlarda 5-10 dakika durduktan sonra ahlakım ve beynim hata verdi.

Gerçekten insanlar acınası bir halde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 19 Aralık 2021; 22:31:21 >

• 1 milyar dolarım olsa da kadınlara para yedirmem

asgari ücret alıp böyle şeylere para harcayanlar var

• Böyle kafayı bozan o kadar çok insan var ki anlatamam size. Çevrem de kadınla kafayı bozmuş 3-5 tayfa var. Hepsi de evli ve en az 1 tane çocukları var. Geçen gün bir tanesi anlattı şok oldum resmen. Çocuğu bundan oyuncak istemiş 50₺'miş oyuncak bende pahalı diye almadım sonra alırım falan diyerek kandırdım eline çikolata verdim gönderdim eve dedi daha sonra tiktok'a girip böyle canlı yayın yapan 2-3 kadına toplam da 300-400₺'lik hediye falan attım dedi. Ciddi ciddi anlattı resmen. Yazık vallahi millet kudurmuş hep.

• milleti niye ifşa ediyorsun birader ?

şikayet ettim umarım konu kaldırılır

• Ne ifşası kardeşim? Adam gayet haklı. Sırf tiktok keşfete düşme adına sırf para koparmak adına yüzlerce genç tiktokta dilencilik yapıyor. Çocuklar bunu bir üst seviyeye taşıyıp ailelerini de dahil ediyorlar yayınlarına. Buna bir yasak getirilmeli bence. Nasıl youtube da ebeveynlerin çocuklarını çekip video atmalarına bir düzenleme geldiyse tiktokta da böyle bir yeniliğe girmeleri gerekiyor.

• Şu yorumları gördükçe ülkenin kalite seviyesi görmüş oluyorsunuz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tik tok un gerçek dünya ile aynı olan tek yanı.

kadınlar yolar

sahtesi de gerçeği de

rüzgar uçsun etekler havalansın diye hatim indirenler var

ne merak mış kardeşim

bir şeye de benzese

işin kötüsü buradaki hesapların çoğu nun erkek olması

birbirinizi yolmayın

bir meme ucuna apışıp cüzdanını düşüren bol.

malesef ki günde sekiz saat nette miki izlemeye alışmış millet kafayı yedi

size bir sır

düzgün insanın tik tok la işi olmaz orada aramayın.

telefonunu kamerasını donuna koyup oradan canlı yayın yapandan ne hayır gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 19 Ağustos 2022; 1:24:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Düzgün kullanmaya çalışanı var ben gibi

TikTok Kadın Sanal Dilenciler Tarafından İşgal Edilmiş SS'litiktok
    by_amoras on TikTok
    https://www.tiktok.com/@by_amoras

@by_amoras

Almanya'da kıymanın kilosu 5,49 - 1.2 kg 6,59 #almanyada #almanyadakiturkler #almanyadayasam #almancı #almancılar

♬ original sound - by_amoras - by_amoras
    TikTok Kadın Sanal Dilenciler Tarafından İşgal Edilmiş SS'liby_amorastiktok
    Almanya'da kıymanın kilosu 5,49 - 1.2 kg 6,59 #almanyada #almanyadakiturkler #almanyadayasam #almancı #almancılar
    https://www.tiktok.com/@by_amoras/video/7128974402934328578?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1&lang=tr-TR

@by_amoras

Almanya'da Cornetto 6 tane "1,99" #almanyada #almanyadakiturkler #almanyadayasam #almancı #almancılar #cornetto #almanyahaber #almanyaliturkler

♬ original sound - by_amoras - by_amoras
    TikTok Kadın Sanal Dilenciler Tarafından İşgal Edilmiş SS'liby_amorastiktok
    Almanya'da Cornetto 6 tane "1,99" #almanyada #almanyadakiturkler #almanyadayasam #almancı #almancılar #cornetto #almanyahaber #almanyaliturkler
    https://www.tiktok.com/@by_amoras/video/7129870949490396418?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1&lang=tr-TR

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.