Şimdi Ara

Tiguan ? Captiva ? yada ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
3.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar , babam 2000 model Bora sahibi ve aracın ilk sahibiyiz , arabanın sıkıntısı yok fakat babam artık yüksek bir arabaya binmek istiyor . 12 yıllık VW kullanıcısı olduğumuz için Tigu ağır basıyor ama bende Captiva diyorum .

3. seçenek olarak Nissan QQ diyorduk ama onu eledik . Başka ne önerebilirsiniz ?

75Bin TL ye kadar olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaLLkHaN1905 -- 17 Nisan 2012; 20:26:13 >

• Captiva en iyisidir. Yanlıs bilmiyosam captivanın vw deki rakibi de touareg. Bu yüzden daha donanımlı daha iyi captiva size daha iyi olacaktır. Tek sorun yeni kasası gelicek biraz makyajlı hali. Sorun olmazsa captiva alınır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Captiva en iyisidir. Yanlıs bilmiyosam captivanın vw deki rakibi de touareg. Bu yüzden daha donanımlı daha iyi captiva size daha iyi olacaktır. Tek sorun yeni kasası gelicek biraz makyajlı hali. Sorun olmazsa captiva alınır.

Hocam yeni kasa gelicek ama 2.2 motor olacak , Sorento gibi fiyasko olacak galiba
  • Güncel kasayı dusunmez misiniz ? Şu anki kasa da gayet iyi. Showroom da binmistim aracın ici gayet kaliteliydi. Deri koltuklar bilgi ekranı kapı dosemeleri vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an en alınası SUV Tiguan 1.4 TSİ 160bg 4*4...
  • Bütçeniz ne kadar?
  • quote:

Güncel kasayı dusunmez misiniz ? Şu anki kasa da gayet iyi. Showroom da binmistim aracın ici gayet kaliteliydi. Deri koltuklar bilgi ekranı kapı dosemeleri vs.

Güncel kasayı kullandım uzun yolda ve hoşuma gitti Captiva . Bu yüzden ısındım diyebilirim. Tiguan'ın dışı hiç hoşuma gitmiyor içide golf'ün aynısı. Captiva'nın daha ağır bir havası var . Şöyle temiz 2009-2010 bulabilirsek hemen almayı düşünüyorum , sıfırı 90bin çok fazla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Qashqai vs Tucson
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kaç bin tl aralıgında bakıyorsunuz ona göre yorum yapılsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaLLkHaN1905

quote:

Güncel kasayı dusunmez misiniz ? Şu anki kasa da gayet iyi. Showroom da binmistim aracın ici gayet kaliteliydi. Deri koltuklar bilgi ekranı kapı dosemeleri vs.

Güncel kasayı kullandım uzun yolda ve hoşuma gitti Captiva . Bu yüzden ısındım diyebilirim. Tiguan'ın dışı hiç hoşuma gitmiyor içide golf'ün aynısı. Captiva'nın daha ağır bir havası var . Şöyle temiz 2009-2010 bulabilirsek hemen almayı düşünüyorum , sıfırı 90bin çok fazla

Bence de captiva alın. En iyisi sizin icin.
  • Sıfırı 90 değil 80bin captivanın high 7 koltuklu olanı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cukurtos

Sıfırı 90 değil 80bin captivanın high 7 koltuklu olanı.

Hocam 80Bin olduğunu nerede gördün ?

Captiva Medium
    Başlangıç fiyatı 75.221 TL

Captiva High
    Başlangıç fiyatı 90.221 TL

Captiva Sport
    Başlangıç fiyatı 92.195 TL

http://www.chevrolet.com.tr/modellerimiz/captiva/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaLLkHaN1905 -- 17 Nisan 2012; 20:42:20 >
  • 2.el nissan x-trail?
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumusr

2.el nissan x-trail?

Evet olabilir aslında
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cukurtos

Sıfırı 90 değil 80bin captivanın high 7 koltuklu olanı.

Hocam 80Bin olduğunu nerede gördün ?

Captiva Medium
    Başlangıç fiyatı 75.221 TL

Captiva High
    Başlangıç fiyatı 90.221 TL

Captiva Sport
    Başlangıç fiyatı 92.195 TL

http://www.chevrolet.com.tr/modellerimiz/captiva/

Antalya Günlas

• Yalnız bildiğim kadarıyla captiva çok yakıyor. Tiguan bu konuda biraz daha insaflı gibi .
    Hatırladığım kadar piyasada olan araçlar;
    Benzinli olarak:
    -Tiguan 1.4 tsi ve 1.6 tsi ikiside manuel ve lpg'ye uyumlu değil.
    -Skoda Yeti 1.2 tsi dsg ve 1.4 tsi manuel ikiside lpg'ye uyumlu değil
    -Honda CRV 2.0 otomatik ve lpg takılabilir.
    -Toyota Rav4 2.0 otomatik ve lpg takılabilir.
    -Subaru Forester 2.0 otomatik ve lpg takılabilir.
    -Hyundai ix35 1.6 manuel lpg takılabilir
    -Kia Sportage 1.6 manuel lpg takılabilir

Dizel olarak:
    -Nissan X-trail 2.0 otomatik
    -Subaru Forester 2.0 manuel
    -Ford Kuga 2.0 otomatik
    -Tiguan 2.0 otomatik
    -Hyundai ix35 2.0 otomatik
    -Renault Koleos 2.0 otomatik
    -Kia Sportage 2.0 otomatik
    -Skoda Yeti 1.6 manuel ve 2.0 otomatik

Sonuçta söylediklerinize alternatif olarak benzinlide CRV ve Rav4'e, dizelde ise ix35'e bakmanızı tavsiye ederim.

• quote:

Captiva en iyisidir. Yanlıs bilmiyosam captivanın vw deki rakibi de touareg. Bu yüzden daha donanımlı daha iyi captiva size daha iyi olacaktır. Tek sorun yeni kasası gelicek biraz makyajlı hali. Sorun olmazsa captiva alınır.

vay anasını yahu şu captiva neymiş yere göğe sığdırılmıyor benmi başka arabadab bahsediyorum sizmi çözemedim
  • Captiva güzel araçdır.
    Fakat test sürüşü yapmanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirdaglar

quote:

vay anasını yahu şu captiva neymiş yere göğe sığdırılmıyor benmi başka arabadab bahsediyorum sizmi çözemedim

Ne söylediniz araba hakkinda. Bilmedigim icin birsey soyleyemiyorum.
    Edit. Yazim hatasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.B.R.O -- 17 Nisan 2012; 21:29:40 >
  • şuanki captiva medium donanım 0 km 75 bin tl

high 82 bin tl

mayıs yada haziranda makyajlı kasa geliyor 2.0 dizel otomatik 4x2 95 bin tl.
  • quote:

quote:

Hocam yeni kasa gelicek ama 2.2 motor olacak , Sorento gibi fiyasko olacak galiba

Sorentonun fiyasko olan tek yanı fiyatı bence
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.