Şimdi Ara

Tiguan ? Captiva ? yada ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
3.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

quote:

Orijinalden alıntı: kadirdaglar

quote:

Captiva en iyisidir. Yanlıs bilmiyosam captivanın vw deki rakibi de touareg. Bu yüzden daha donanımlı daha iyi captiva size daha iyi olacaktır. Tek sorun yeni kasası gelicek biraz makyajlı hali. Sorun olmazsa captiva alınır.

vay anasını yahu şu captiva neymiş yere göğe sığdırılmıyor benmi başka arabadab bahsediyorum sizmi çözemedim

Ne söylediniz araba hakkinda. Bilmedigim icin birsey soyleyemiyorum.
    Edit. Yazim hatasi
    captiva en iyisi demişsiniz neye dayanarak sebep gösterirmisiniz.

bütün testler veriler dergiler kendi sınıfında en kötüsü olmasada kötüler arasında gösterirken siz nasıl en iyisi diyorsunuz.

captiva geniş ferah dır fakat en iyisi değildir.

tutulmasının sebebi ucuz olmasıdır.

captivanın rakibi tiguan dır

dip not: Auto Motor Sport sayı 09 eylül 2008

http://www.auto-motor-und-sport.de/vergleichstest/master-test-2008-kompakte-suv-elf-kompakte-suv-im-vergleich-753549.html?show=2

(captivanın sonuncu oldugunu görürsün ) kayankda var

( opel antara - mitsubish outlender - ford kuga - nissan xtrail - peugeot4007 - land rover freelander - chevrolet captiva - honda crv - renault koleos - toyota rav4 - vw tiguan )
    1- şehir içi hızında geyik testi en iyi = vw tiguan
    2- u split fren testi en iyi = 1.kuga 2.vw tiguan
    3- ıslak zeminde engel aşma testi en iyi = vw tiguan
    4- slalom testi en iyi = vw tiguan
    5- hızlı şerit değiştirme testi en iyi = vw tiguan
    6- viraj stabilite testi en iyi = vw tiguan
    7-genel görüş açısı = 1.crv 2.koleos 3. tiguan
    8-ön görüş açısı = vw tiguan
    9-park görüş açısı = vw tiguan
    10-iç mekan gürültüsü =vw tiguan
    11-arazi kabiliyeti=1.Land rover freelander 2.vw tiguan
    12- genel sürüş hissi = vw tiguan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirdaglar -- 17 Nisan 2012; 21:50:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dark_elf

Şu an en alınası SUV Tiguan 1.4 TSİ 160bg 4*4...

2010u var taş gibide araç öneririm.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Captiva en iyisidir. Yanlıs bilmiyosam captivanın vw deki rakibi de touareg. Bu yüzden daha donanımlı daha iyi captiva size daha iyi olacaktır. Tek sorun yeni kasası gelicek biraz makyajlı hali. Sorun olmazsa captiva alınır.

vay anasını yahu şu captiva neymiş yere göğe sığdırılmıyor benmi başka arabadab bahsediyorum sizmi çözemedim

Edit. Yazim hatasi

bütün testler veriler dergiler kendi sınıfında en kötüsü olmasada kötüler arasında gösterirken siz nasıl en iyisi diyorsunuz.

Captivanın rakibinin tiguan oldugunu nerden biliyorsunuz. İkisi aynı boyutta bile degil. Kanıt ınız var mı ?

Captiva en iyisi derken tiguan dan ve qq den iyidir demek istemistim. Nedeni ise arabanın tiguan a göre daha f/p aracı olması. Tiguan ın 2.0 dizelini isterseniz captiva dan fazla fiyatı olması. İc tasarımının güzel olması. Bagajın buyuklugu. Captivanın sehir icinde 10 lt yakması. Tiguan ın benzinlisi anca 10 lt yakar. Dizeli bilmiyorum. Donanım olarak tiguan göre cok cok yeterli olması.

Simdilik yeterli sanırsam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ford kuga yada toyota rav4 olabilir mi?
  • Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Captivanın rakibinin tiguan oldugunu nerden biliyorsunuz. İkisi aynı boyutta bile degil. Kanıt ınız var mı ?

Captiva en iyisi derken tiguan dan ve qq den iyidir demek istemistim. Nedeni ise arabanın tiguan a göre daha f/p aracı olması. Tiguan ın 2.0 dizelini isterseniz captiva dan fazla fiyatı olması. İc tasarımının güzel olması. Bagajın buyuklugu. Captivanın sehir icinde 10 lt yakması. Tiguan ın benzinlisi anca 10 lt yakar. Dizeli bilmiyorum. Donanım olarak tiguan göre cok cok yeterli olması.

Simdilik yeterli sanırsam.

tamam siz rakip olarak touareg bilin

size belge sunuyorum testleri siz inat ediyorsunuz , captivanın en kötüler arasında olduguna dair

f/p demişsiniz onu şu şekilde düzeltelim sadece f olarak

captivanın 10lt şehir içi yaktığını ne biliyorsunuz 1 ay kesintisiz kullandım 12 lt den aşağısını görmedim

bagajı büyük doğrudur tiguana göre daha geniş olabilir kesin emin değilim

donanım ise kesin emin değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: Tasher

Yalnız bildiğim kadarıyla captiva çok yakıyor. Tiguan bu konuda biraz daha insaflı gibi .
    Hatırladığım kadar piyasada olan araçlar;
    Benzinli olarak:
    -Tiguan 1.4 tsi ve 1.6 tsi ikiside manuel ve lpg'ye uyumlu değil.
    -Skoda Yeti 1.2 tsi dsg ve 1.4 tsi manuel ikiside lpg'ye uyumlu değil
    -Honda CRV 2.0 otomatik ve lpg takılabilir.
    -Toyota Rav4 2.0 otomatik ve lpg takılabilir.
    -Subaru Forester 2.0 otomatik ve lpg takılabilir.
    -Hyundai ix35 1.6 manuel lpg takılabilir
    -Kia Sportage 1.6 manuel lpg takılabilir

Dizel olarak:
    -Nissan X-trail 2.0 otomatik
    -Subaru Forester 2.0 manuel
    -Ford Kuga 2.0 otomatik
    -Tiguan 2.0 otomatik
    -Hyundai ix35 2.0 otomatik
    -Renault Koleos 2.0 otomatik
    -Kia Sportage 2.0 otomatik
    -Skoda Yeti 1.6 manuel ve 2.0 otomatik

Sonuçta söylediklerinize alternatif olarak benzinlide CRV ve Rav4'e, dizelde ise ix35'e bakmanızı tavsiye ederim.

Tiguan 1.4 tsı var sadece.(122 hp 4*2 ve 160hp 4*4) 1.6 yok bilginize. Eski kasalarda bazı serilere LPG takilabiliyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Edit. Yazim hatasi

dip not: Auto Motor Sport sayı 09 eylül 2008

http://www.auto-motor-und-sport.de/vergleichstest/master-test-2008-kompakte-suv-elf-kompakte-suv-im-vergleich-753549.html?show=2

(captivanın sonuncu oldugunu görürsün ) kayankda var

( opel antara - mitsubish outlender - ford kuga - nissan xtrail - peugeot4007 - land rover freelander - chevrolet captiva - honda crv - renault koleos - toyota rav4 - vw tiguan )
    1- şehir içi hızında geyik testi en iyi = vw tiguan
    2- u split fren testi en iyi = 1.kuga 2.vw tiguan
    3- ıslak zeminde engel aşma testi en iyi = vw tiguan
    4- slalom testi en iyi = vw tiguan
    5- hızlı şerit değiştirme testi en iyi = vw tiguan
    6- viraj stabilite testi en iyi = vw tiguan
    7-genel görüş açısı = 1.crv 2.koleos 3. tiguan
    8-ön görüş açısı = vw tiguan
    9-park görüş açısı = vw tiguan
    10-iç mekan gürültüsü =vw tiguan
    11-arazi kabiliyeti=1.Land rover freelander 2.vw tiguan
    12- genel sürüş hissi = vw tiguan

Verdiginiz bilgiler tamamen teknik. Mesela benim hicbir isime yaramaz gercek hayatta. Ne slalom testi yapiyorum ne de baska birsey. Beni a dan b noktasina gotursun sürüsü yeterli olsun o yeter. Ha donanım derseniz o ise yarar iste. Captivanında üstünlügü oldugunu görursun sitesinde incelerseniz.
    Madem teknige girdik bir bilgi daha.
    Captiva 4635 mm
    Tiguan 4427
    Touareg 47 kusur

Ekleme : Acikcası x derginin verdigi bilgiler beni ilgilendirmez. O dergi de oyledir baska dergi de baska. Ama herkes tarafindan kabul gormus bir bilgi sunarsanız o zaman hatalıysam kabul ederim seve seve.

F/p de sadece f demissiniz. Performansı yeterli diye aklimda kalmisti bir yerde ama suan kaynak bulamadim o konuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.B.R.O -- 17 Nisan 2012; 22:22:45 >

• Chevrolet Captiva iyidir

En iyisi tabiki değildir ki SUV segmentinde en iyisi yoktur bence çünkü her SUV farklı amaçlar icin yapılıyor. Fakat sorunsuz, geniş, donanımlı ve kaliteli bir jip.

• Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Verdiginiz bilgiler tamamen teknik. Mesela benim hicbir isime yaramaz gercek hayatta. Ne slalom testi yapiyorum ne de baska birsey. Beni a dan b noktasina gotursun sürüsü yeterli olsun o yeter. Ha donanım derseniz o ise yarar iste. Captivanında üstünlügü oldugunu görursun sitesinde incelerseniz.
    Captiva 4635 mm
    Tiguan 4427
    Touareg 47 kusur

Ekleme : Acikcası x derginin verdigi bilgiler beni ilgilendirmez. O dergi de oyledir baska dergi de baska. Ama herkes tarafindan kabul gormus bir bilgi sunarsanız o zaman hatalıysam kabul ederim seve seve.

F/p de sadece f demissiniz. Performansı yeterli diye aklimda kalmisti bir yerde ama suan kaynak bulamadim o konuda.

sakın beni yanlış anlamayın vw hayranı değilim tiguan kullanıcısı da değilim

ben gerçekleri yazıyorum

sizin dediğiniz gibi olsun captiva en iyisi size göre

• Ssangyong korandoyada bakilabilir 2.0 175 bg 6. Vites f1 sanziman.fiyat 65000 tl.Motor sanziman bayagi iyi.Kullanimida guzel degerlendirilebilir.
  • Kuga yada rav4???
  • captiva...
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

Chevrolet Captiva iyidir

En iyisi tabiki değildir ki SUV segmentinde en iyisi yoktur bence çünkü her SUV farklı amaçlar icin yapılıyor. Fakat sorunsuz, geniş, donanımlı ve kaliteli bir jip.

kesinlikle katılıyorum en iyiside değil en kötüsü de değil

donanımlı bi jipdir.

fakat bir çok arkadaş yanlış biliyormuş bende yeni öğrendim captivanın rakibi touareg miş
  • Orijinalden alıntı: kadirdaglar

Captiva 4635 mm
    Tiguan 4427
    Touareg 47 kusur

sakın beni yanlış anlamayın vw hayranı değilim tiguan kullanıcısı da değilim

ben gerçekleri yazıyorum

sizin dediğiniz gibi olsun captiva en iyisi size göre

Sorun yok hatta seviyeli atısmak daha da güzel. Size gore tiguan bana gore de captiva. Ortak noktaya varamadık ama olsun ;)

• Captiva Tiguanla aynı sınıftır. Tuaregle kimse karşılaştırmaz.

Araç alırken mutlaka özellikleri göz önüne alınır. Yoksa piyasa Cherry Tiggo dolardı.

En tarafsız diyebileceğim ,ciddi site Top gear de düşündüpünüz araçların değerlendirmeleri var. Listede olmayanlarada bakabilirsiniz.

Araçlara 10 üzerinden verilen puanlara bakınız

http://www.topgear.com/uk/chevrolet/captiva
    http://www.topgear.com/uk/volkswagen/tiguan
    http://www.topgear.com/uk/ford/kuga
    http://www.topgear.com/uk/kia/sportage
    http://www.topgear.com/uk/nissan/x-trail
    http://www.topgear.com/uk/renault/koleos

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buarbu -- 17 Nisan 2012; 22:48:16 >

• Az bilinen ama gerçek bir arazi aracı vasfı bulunan çelik şasili Ssangyong Kyron'u incelemenizi tavsiye ederim

Motoru ve şanzımanı Mercedes lisanslı şasi konusunda zaten çelik üreticisi olduğundan çok iyi

Test etmenizi ya da incelemenizi tavsiye ederim

Tiguan ? Captiva ? yada ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: f-a-t-i-h

Az bilinen ama gerçek bir arazi aracı vasfı bulunan çelik şasili Ssangyong Kyron'u incelemenizi tavsiye ederim

Motoru ve şanzımanı Mercedes lisanslı şasi konusunda zaten çelik üreticisi olduğundan çok iyi

kyron eniştemde var, bi 300 defa binmişimdir uzun yol yapmışızdır.

rahatsız olduğum 2 konu var.

amatörtisörleri çok sert. abartmıyorum giderken zıplıyosunuz, poponuz yerden kesiliyor, bu derece konforsuz

birde iç mekanı aşırı gürültülü. konsoldan, plastiklerden aşırı ses geliyor, abartmıyorum insanın başını ağrıtcak sekilde.

bu ikisi haricinde kyron güzeldir, eniştem bir sorun yaşamadı 2 senedir

• quote:

quote:

Chevrolet Captiva iyidir

donanımlı bi jipdir.

fakat bir çok arkadaş yanlış biliyormuş bende yeni öğrendim captivanın rakibi touareg miş

captivanın rakibi tiguan'dır.

toureg daha farklı bir klasta. ki toureg captiva dan, tiguandan, sorentodan, kuga dan vs. kat kat üstün bir araçtır ama parası da bi o kadar yüksektir ve şahsi fikrim o kadar parayı toureg e vermezdim kesinlikle, onun yerine alınabilcek gerek sedan, gerek farklı sekilde bir çok daha iyi alternatif var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: f-a-t-i-h

Az bilinen ama gerçek bir arazi aracı vasfı bulunan çelik şasili Ssangyong Kyron'u incelemenizi tavsiye ederim

kyron eniştemde var, bi 300 defa binmişimdir uzun yol yapmışızdır.

rahatsız olduğum 2 konu var.

amatörtisörleri çok sert. abartmıyorum giderken zıplıyosunuz, poponuz yerden kesiliyor, bu derece konforsuz

birde iç mekanı aşırı gürültülü. konsoldan, plastiklerden aşırı ses geliyor, abartmıyorum insanın başını ağrıtcak sekilde.

bu ikisi haricinde kyron güzeldir, eniştem bir sorun yaşamadı 2 senedir

Aracın zıplamasının 2 nedeni olabilir;

1-büyük boyutta jant vardır çok zıplatır

2-süspansiyonlarında sorun vardır.

Ön : Salıncak Tipi
    Arka : 5 Bağlantılı

Bu süspansiyon sistemine sahip bir araç zıplamaz eğer bu zıplarsa C sınıfı araçların kanguru gibi gitmesim lazım sakın beni yanlış anlama

Bende pickup versiyonu mevcut aynı süspansiyon sistemi ile

Geleneksel pickuplar zıp zıp zıplarken bu araç yere yapışıyor adeta

5 noktadan bağlantılı süspansiyon genelde D sınıfı ve MPV türü araçlar ile SUV tarzı araçlarda kullanılır.

• quote:

quote:

quote:

Chevrolet Captiva iyidir

donanımlı bi jipdir.

captivanın rakibi tiguan'dır.

toureg daha farklı bir klasta. ki toureg captiva dan, tiguandan, sorentodan, kuga dan vs. kat kat üstün bir araçtır ama parası da bi o kadar yüksektir ve şahsi fikrim o kadar parayı toureg e vermezdim kesinlikle, onun yerine alınabilcek gerek sedan, gerek farklı sekilde bir çok daha iyi alternatif var

Captiva 4635 mm
    Tiguan 4427
    Touareg 47 kusur

K.B.R.O arkadaş üstüne basa basa uzunluklardan yola çıkarak captivanın rakibi toureg dir. dedi

ondan öyle söyledim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.