Şimdi Ara

TİCARİLER (GENİŞ AİLE İÇİN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
1.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar baya ince eledim,bugün yine tüm ticarileri dolaştımaldığım son fiyat ve firmaların rakipleri ile ilgili düşünceleri.
    connect 90 bg 32000 tl 110 bg 33500 tl
    partner activ 90 bg 36750 tl
    berlingo multispace 90 bg 35000 tl
    doblo 1.6 105 bg 38500 tl

tüm firmalar connecti yakıt ve makaslı oluşundan tavsiye etmiyor.doblonun çok arıza yaptığı söyleniyor.connect in 2. eli sağlam değil deniyor.berlingo ile partner aynı kasa olmasına remen berlingonun 2. eli sağlam olmadığı söyleniyor.partner daha hızlı satılır diyor. evet doblo rahatlık olarak benimde hoşuma gitti fiyatı çok yüksek.bu arada pazar olmasına ramen süper market gibi plazalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clio 1.2 16 v -- 30 Aralık 2012; 17:50:40 >

• İkinci eli düşünülerek bakılırsa.

1- Doblo
    2- Connect
    3- Partner
    4- Berlingo

5 ay boyunca araç pazarına gidip geldim gözlemlediğim sonuç bu. Ama herkes farklı önerilerde de bulunabilir. Connect diğerlerine göre çok yaktığı söyleniyor ama yedek parçası uygunmuş tabi bunlar araç pazarında insanların ağzında dolaşan sözler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clio 1.2 16 v

arkadaşlar baya ince eledim,bugün yine tüm ticarileri dolaştımaldığım son fiyat ve firmaların rakipleri ile ilgili düşünceleri.
    connect 90 bg 32000 tl 110 bg 33500 tl
    partner activ 90 bg 36750 tl
    berlingo multispace 90 bg 35000 tl
    doblo 1.6 105 bg 38500 tl

tüm firmalar connecti yakıt ve makaslı oluşundan tavsiye etmiyor.doblonun çok arıza yaptığı söyleniyor.connect in 2. eli sağlam değil deniyor.berlingo ile partner aynı kasa olmasına remen berlingonun 2. eli sağlam olmadığı söyleniyor.partner daha hızlı satılır diyor. evet doblo rahatlık olarak benimde hoşuma gitti fiyatı çok yüksek.bu arada pazar olmasına ramen süper market gibi plazalar.

Ayrıca içlerinde en sağlam olanı da connect.O aracı normal bir kullanıcının öldürmesi bence imkansız.Ben emniyet teşkilatında kullandığımız connectleri aklıma getirdikçe adamlar ne sağlam araç yapmışlar demeden edemiyorum...

• 1. doblo
    2. transit
    diğerlerini düşünmezdim bile.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • connect sağlam araba gerçekten doblolarında parçası ucuz denilebilir
  • ben connect diyorum
  • Kardeşim suan en iyi o listedeki piyasa connectin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben zamanında Kangoo dedim ve memnunum.

Usulca uzaklaşayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThingBlue -- 16 Aralık 2012; 18:37:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni doblo var şirkette heryerinden ses geliyor cam açma düğmeleri falan kırıldı... 15binde araç yük dahi koymadık hiç... bizdeki 1.3 rezalet ... 1.6 sı herhalde iyidir...

bunların içinde esp li olanlar tercih edilebilir...

connect sağlam araç ama yakıyor...

ben ticari araç alıp hususi kullanacak olsam tek bakacagım araç kangoo olurdu... donanım olarak bunlar baya bir boş... ama sen genede bunlardan birini tercih et... ama esp olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

yeni doblo var şirkette heryerinden ses geliyor cam açma düğmeleri falan kırıldı... 15binde araç yük dahi koymadık hiç... bizdeki 1.3 rezalet ... 1.6 sı herhalde iyidir...

bunların içinde esp li olanlar tercih edilebilir...

connect sağlam araç ama yakıyor...

ben ticari araç alıp hususi kullanacak olsam tek bakacagım araç kangoo olurdu... donanım olarak bunlar baya bir boş... ama sen genede bunlardan birini tercih et... ama esp olsun...

1.6tdada ses var :(
  • yanız şu dikkatimi çekti doblo ile aynı olmasına ramen hiç kimse opel combo tavsiye etmiyor.kullanandagörmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

1. doblo
    2. transit
    diğerlerini düşünmezdim bile.

+1...

önceliğim de connect olurdu.
  • quote:

yanız şu dikkatimi çekti doblo ile aynı olmasına ramen hiç kimse opel combo tavsiye etmiyor.kullanandagörmedim.

ben opel combo gördümde cok az gördüm eski çalıştığım firmada onlarca araba vardı sadece 1 opel vardı combo galiba combo otmobile en yakın model diye biliyorum cok nadir var combo
  • eğer aracı 1 sene filan kullanıcaksan illa zarar etmiyim 2. elde aman ne olursa olsun diyorsan caddy al.ama konfor performans ekonomi fiyat düşünüyorsan araç önerebiliriz.bu şekilde doblo al connect al piyasası var ama sonra çok yakıyor şu arızayı çıkardı diye söylenme :D
  • Ben de böyle bir seçim yapma sürecindeydim.Daha çok Caddy,Doblo ve Transit arasındaydım.Caddy çok pahalı geldi,Connect'in diğerlerine nazaran çok yakması ve konforun biraz daha düşük olması sebebiyle dün Doblo 1.6 Multijet Premio için kaporamı verdim.Kendimce iyi bir seçim olduğunu düşündüm.Umarım sizde sizin için hayırlı olana karar verirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirizm06

Ben de böyle bir seçim yapma sürecindeydim.Daha çok Caddy,Doblo ve Transit arasındaydım.Caddy çok pahalı geldi,Connect'in diğerlerine nazaran çok yakması ve konforun biraz daha düşük olması sebebiyle dün Doblo 1.6 Multijet Premio için kaporamı verdim.Kendimce iyi bir seçim olduğunu düşündüm.Umarım sizde sizin için hayırlı olana karar verirsiniz.

teşekkür ederim ilginiz için.banada connect fiyat uygun ama pek tercih edilmiyor aile için yakıt ve konfor için sanırım.38500 tl de benim için çok şu an herhalde bende 2. el bi doblo premio 1.6 bakıcam.
  • doblo 1.6 lar beklendiği gibi ekonomi sunmadığını her ağızdan duyuyoruz. pek tutmamış anlaşılan alanlarda çok yaktığından şikayetçi.

Connect çok demode bir tasarımla ucuzdan satmaya çalışıyor. yeni kasası gelecek ellerindekileri bitirmenin derdindeler sanırım. çok yakar servisi pahalıdır. parçasının ucuz olduğunu söyleyenler heralde servise hiç uğramamışlar.

caddy pahalı ve bu pahalılığı hak edecek bir kalite koymuyor ortaya. plastik aksam kumaş mekanik ve kaportasını yaklaşık 1 saat kadar inceledim. benim kullandığım berlingo dan bir artısını göremedim. tam tersine hususi kullanım için arka koltuğun diz mesafesi berlingo veya tepee ye göre daha dar. sürüş konusunda bişey diyemeyeceğim 1.6 tdi motorunun bir çok kronik sorunu olduğunu DSG şanzımanının randımansız olduğunu forumda bi çok konu var ordada görebilirsiniz. sırf alman diye ona 10 milyarın üzerinde fark vermeyi mantıklı bulmuyorum. tasarım olarakta connect gibi modası geçmiş bir kasa satıyor.

berlingo yu tavsiye ederim cam tavanlı alırsanız sınıfında tek cam tavan sahibi olduğu için bu farkı yaşarsınız. konforuda kaliteside gidişide ekonomikliğide oldukça iyidir. servisleri uygundur. bakımlarında connect gibi iki kat ücret almıyorlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kadirizm06

Ben de böyle bir seçim yapma sürecindeydim.Daha çok Caddy,Doblo ve Transit arasındaydım.Caddy çok pahalı geldi,Connect'in diğerlerine nazaran çok yakması ve konforun biraz daha düşük olması sebebiyle dün Doblo 1.6 Multijet Premio için kaporamı verdim.Kendimce iyi bir seçim olduğunu düşündüm.Umarım sizde sizin için hayırlı olana karar verirsiniz.

teşekkür ederim ilginiz için.banada connect fiyat uygun ama pek tercih edilmiyor aile için yakıt ve konfor için sanırım.38500 tl de benim için çok şu an herhalde bende 2. el bi doblo premio 1.6 bakıcam.

Kangoo düşünürsen 2. el pm at

• doblo iyidir doblo al
  • Connect
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.