|
Bildirim
|
Abi gerçekten çok boşsunuz . Hayatta hiçbir şeyden keyif almayan , yapılan hiçbir şeyi takdir etmeyen asalak hayat yaşıyorsunuz . Ben gayet gurur duydum . Böyle bir şeyi dünya üzerinde kaç ülke yapabilir ? Yurt dışı kaynaklı bir çok sitede ne güzel haber olduk . Ayrıca gösteriyi savaş uçağı veya akrobasi uçağı ile değil kocaman geniş gövdeli Boeing 777 ile yapıldı . Havacılıktan azıcık anlayan insanlar bile bunun kolay durum olmadığını anlar . O yüzden azıcık anın keyfini yaşayın ota b*ka muhalefet olmayın
|
Şu ülke gaz püskürtmeli milliyetçilikten ne zaman kurtulacak acaba .
Zamanında Yavuz Sultan Selim'in huzuruna bir adam gelmiş . "Ben su kadar uzaktan ipi atıp iğneden geçirebilirim "demiş ve yapmış . Sultan "buna maharetinden dolayı 100 altın verin,yaptığı şeyin hicbir yararı olmadigi icin de 100 kırbaç vurun"demis Bu pilotun hakettiği şey bunlar olmalı bence |
Flightradarın azizliğine uğradı yıldızın bozulmasına sebep oldu normalde rota bu:
![]() |
boş işler müdürü
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 23 Nisan 2020; 14:51:21 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|