Şimdi Ara

THY'nin 23 Nisan 2020 tk1920 Sefer Sayılı Uçuşu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk Hava Yolları 23 Nisan 2020 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı anısına özel uçuş yapıyor. Gökyüzüne Türk bayrağı çiziyor. Bu özel güne çok anlamlı ve güzel bir kutlama olmuş bence Sizde buradan takip edebilirsiniz canlı olarak
    Flightradar24
    Live Flight Tracker - Real-Time Flight Tracker Map | Flightradar24
    https://www.flightradar24.com/THY1920

Yaşasın 23 Nisan 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷

• Abi gerçekten çok boşsunuz . Hayatta hiçbir şeyden keyif almayan , yapılan hiçbir şeyi takdir etmeyen asalak hayat yaşıyorsunuz . Ben gayet gurur duydum . Böyle bir şeyi dünya üzerinde kaç ülke yapabilir ? Yurt dışı kaynaklı bir çok sitede ne güzel haber olduk . Ayrıca gösteriyi savaş uçağı veya akrobasi uçağı ile değil kocaman geniş gövdeli Boeing 777 ile yapıldı . Havacılıktan azıcık anlayan insanlar bile bunun kolay durum olmadığını anlar . O yüzden azıcık anın keyfini yaşayın ota b*ka muhalefet olmayın
    Şu ülke gaz püskürtmeli milliyetçilikten ne zaman kurtulacak acaba .
    Zamanında Yavuz Sultan Selim'in huzuruna bir adam gelmiş . "Ben su kadar uzaktan ipi atıp iğneden geçirebilirim "demiş ve yapmış . Sultan "buna maharetinden dolayı 100 altın verin,yaptığı şeyin hicbir yararı olmadigi icin de 100 kırbaç vurun"demis
    Bu pilotun hakettiği şey bunlar olmalı bence
  • yalnız muazzam çiziyorlar
  • Çok güzel olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pilot harika iş çıkarıyor

• Flightradarın azizliğine uğradı yıldızın bozulmasına sebep oldu normalde rota bu:

• THY'nin 23 Nisan 2020 tk1920 Sefer Sayılı Uçuşu!

An itibariyle tamamlandı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gerçekten gurur duyuyor insan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Süper, yıldızın yarısındayken biraz izledim tamamlandığında da güzel olmuş. Yanlız baştan sona nasıl izleyecem bulamadım sitede, history diyorum istediğim saate gelemiyorum.
  • 100. yıla yakışır bir hareket, gurur verici
  • Elma kullanıcısına yanıt
    THY yetkilileri Flightradar yönetimi ile irtibata geçip rotayı duzelttirebilir. Belki durumu bildirmişlerdir.

Bununla ilgili Flightradar resmi Twitter hesabından 5 6 tane tweet attı. Ülkemiz ve THY'nin tanıtımı için olumlu bir sey.

Korona virüs sebebiyle uçuşların durma noktasına gelmesinden mütevellit, hava sahasının boş olması böyle bir uçuşun yapılabilmesine imkan sağlamıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 23 Nisan 2020; 14:51:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Göstermiyor iz bırakan kalıcı bir şey değil, gereksiz bir etkinlik olmuş boşa mazot yakılmış dedikleri bu olsa gerek, israf.. MS paintle de çizebilirdik..

Göğe yere yazıp çizmek yerine ay yıldızı yüreğinize kazıyın..

• Pilotun marifeti derken? rota zaten navigasyona giriliyor ucak o rotayi takip ediyor.

• boş işler müdürü
  • Şu ülke gaz püskürtmeli milliyetçilikten ne zaman kurtulacak acaba .
    Zamanında Yavuz Sultan Selim'in huzuruna bir adam gelmiş . "Ben su kadar uzaktan ipi atıp iğneden geçirebilirim "demiş ve yapmış . Sultan "buna maharetinden dolayı 100 altın verin,yaptığı şeyin hicbir yararı olmadigi icin de 100 kırbaç vurun"demis
    Bu pilotun hakettiği şey bunlar olmalı bence

• adam aşmış havada şekil çiziyor artık :D
  • Kralcılar kudurmuş yine adam kendi parasıyla yakıtını koyup boş uçak uçuruyor ortaya çıkan eser zorun gitmiş birilerinin

• Abi gerçekten çok boşsunuz . Hayatta hiçbir şeyden keyif almayan , yapılan hiçbir şeyi takdir etmeyen asalak hayat yaşıyorsunuz . Ben gayet gurur duydum . Böyle bir şeyi dünya üzerinde kaç ülke yapabilir ? Yurt dışı kaynaklı bir çok sitede ne güzel haber olduk . Ayrıca gösteriyi savaş uçağı veya akrobasi uçağı ile değil kocaman geniş gövdeli Boeing 777 ile yapıldı . Havacılıktan azıcık anlayan insanlar bile bunun kolay durum olmadığını anlar . O yüzden azıcık anın keyfini yaşayın ota b*ka muhalefet olmayın
  • Bilin bakalım Yıldızın ortasında hangi şehir var?

YOZGAT

Bu da mı tesadüf, bu da mı gol değil?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.