Şimdi Ara

THY Herkesi Pilot Yapacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
14.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.turkishairlines.com/tr-tr/kariyer/is-ilanlari-duyurular/thy-ao-yetistirilmek-uzere-2-inci-pilot-aday-adayi-ariyor/index.html

Şartlar neden bu kadar düşük seviyede?

- 83 doğumlu ve sonrası
    - En az ön lisans mezunu. (Açıköğretim de olabilir demişler)
    - İngilizce bilmek

Bu şartları sağlayan milyonlarca insan var.

• bu şartları sağlayan milyonlarca insanmı var?

pardon Japonyadan bahsetmiyorsunuz değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nexus can

bu şartları sağlayan milyonlarca insanmı var?

pardon Japonyadan bahsetmiyorsunuz değil mi?
    Migros'ta kasiyerlikte bile daha fazla şart aranıyordur.
  • Bu şartları sağlayan on milyar insan da olsa, o kadrolar zaten tahsisli olduğundan, şartların pek bir önemi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webbie

Bu şartları sağlayan on milyar insan da olsa, o kadrolar zaten tahsisli olduğundan, şartların pek bir önemi yok.
    Torpil mi oluyor cidden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AI Engineer

Torpil mi oluyor cidden?

Alıntıları Göster
    Ay yok ayol, olur mu öyle şey. Burası müslüman bir ülke...
  • quote:

Orijinalden alıntı: webbie

Ay yok ayol, olur mu öyle şey. Burası müslüman bir ülke...

Alıntıları Göster
    Doğru müslümanlar hak yemez. CHP'liler yer.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şartlar düşük gözükebilir ama 100 bin kişi başvuruyor hocam.

50 kişi alıyorlar bunlarda uçak mühendisi vs oluyor genelde.

AÖF mezunu şartı vs kağıt üstünde sadece

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.N.I.P.E.R

Şartlar düşük gözükebilir ama 100 bin kişi başvuruyor hocam.

50 kişi alıyorlar bunlarda uçak mühendisi vs oluyor genelde.

AÖF mezunu şartı vs kağıt üstünde sadece
    Çok gereksiz iş yükü değil mi? Direkt şartları yükseksinler. Kimse eleştirmez ki. Muavin değil, pilot yetiştirecekler sonuçta.
  • o sadece başvuru yapabilmek için olan şart. işe alınmak için bin türlü ingilizce, matematik, fizik, sözlü mulakat vb gibi aşamalardan geçiyorsun diye biliyorum. herkes mat ve fizik yapamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcdaly -- 27 Ağustos 2018; 11:17:21 >
  • AI Engineer kullanıcısına yanıt
    Hedefi pilot eğitimi almak isteyen bir üniversite öğrencisi olarak benim de kafam almıyor hocam.

THY'de aşırı yolsuzluk olduğu söyleniyor.

Fazla başvuru olması birilerinin cebini dolduruyor olabilir ya da birilerinin çocuğu üniversite mezunu olmadan pilot olmak istiyor da olabilir.

Şunu da belirteyim şuan çok fazla yerli pilot açığı var belki de açığı kapatmak için mecbur kalınmışta olabilir.

Kısaca kesin bir bilgim yok tahmini olarak fikirlerin bunlar.

• çok boş bir başlık. sürekli aynı başlık açılıp duruyor.

bilmeyenler için yazayım.
    pilot olmak için lise mezunu olmanız yeterlidir.
    devamına girmiyorum bile.
  • Yillardir sartlar boyle(yetistirilmik icin alinan first officerlar icin),Bu sartlari saglayan herkes pilot olmuyor.Bir suru asama var;

https://www.turkishairlines.com/tr-us/kariyer/is-ilanlari-duyurular/thy-ao-yetistirilmek-uzere-2-inci-pilot-aday-adayi-ariyor/index.html

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantom II

Yillardir sartlar boyle(yetistirilmik icin alinan first officerlar icin),Bu sartlari saglayan herkes pilot olmuyor.Bir suru asama var;

https://www.turkishairlines.com/tr-us/kariyer/is-ilanlari-duyurular/thy-ao-yetistirilmek-uzere-2-inci-pilot-aday-adayi-ariyor/index.html
    Herhalde sağlık ve vücuttan elerler milleti. O küçümsenen şartlardaki toefl herkeste var gibi konuşuyorlar.

• Şartlardaki istenen belgeleri okumamış kişi beyanı. Hiçte kolay değil. 5-6 aylık bir süreç ve sonrasında eğitim. Çok az kişi girebilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvilMorty -- 27 Ağustos 2018; 13:46:30 >
  • Orada yazan İngilizce bilmek bizlerin özgeçmişlere yazdığımız orta seviye ile olmuyor maalesef. ielts 6 ve üstü istiyor. Konuşabilmek istiyor.

Beni de boydan elediler zaten :) 195 üstü çıktım. Bi pilot olamadım gitti ya :(

• Pilot olarak alınacak eğitimin meblasının çok yüksek olduğunu duymuştum. Sunavı geçemezseniz para yaniyor. Birçok eğitim testi var demişti biri doğrumu bunlar. Yani söylediğine göre 70-80 bin dolar eğitim masrafı eğer bu doğruysa riskli bir işlem

• Kontratlarda TL maaş ile 10 yıl çalışma şartı olmasına rağmen eğitim bedelinin EURO üzerinden ödenmesi (yaklaşık 140 bin Euro olduğu yazılmakta haber sitelerinde) zaten başlı başına risk.
  • Bu şartlara sahip milyonlarca insan olsa da verdikleri eğitimde insanlıktan çıkarıp robotluğa dönüştürkleri için herkesin harcı değildir bu iş. Her nekadar oo yurtdışına gidicez iyi maaş alıcaz kafası canlansa da zihinde yinede gecenin bir körü aranıp hazırlan 2 saat sonra uçuşa gidiyosun yok efendim bugün 5 uçuşun var vs vs gibi plansız programsız sosyal hayatı %100 etkileyen bir sektör olduğu unutulmamalı.
  • Yahu zaten ülkenin komple psikolojisi bozuk, herkes psikoloji testinden kalır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.