Şimdi Ara

THY kabin memuru olmak için boy şartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. İngilizce iktisat 4.sınıf öğrencisiyim. İngilizcem çok iyi. 3 tane kabin memuru olan arkadaşım var hepsi torpille girdi. hepsinin ingilizceleri kendilerini ifade edebilecek kadar. ama sorun şu ki benim boy 1.67. minimum 1.70 istiyorlar. arkadaşlara sorduğumda ölçümü yapan kişinin insiyatifine bağlı diyorlar. ben de çok istiyorum bu işi yapmak. en azından aile durumlarını toplayana kadar. şimdi buna başvurmak istiyorum ve başvuracağım da . sonuçta en kötü ihtimal almıyoruz kardeşim uzun olsaydın derler. ama belki de 3 cm için problem çıkarmazlar. işi bilen biri tavsiye verebilir mi? sizce denemeli miyim şansımı. belki yalvar yakar aldırırım kendimi.



  • Şansını tabi ki de denemelisin. Adı üstünde şansını denemek. Ama yalvar yakar aldırabileceğini sanmıyorum. Kural kuraldır eğer girmek istediğin şirketin 170 cm şartı varsa elenme ihtimalin yüksek. Ama şöyle de bir durum var ki 3cm ile kaçırıyorsan. Bu 3cm açığı nasıl kapatacaksın önemli olan bu bence. Sadece ingilizce ve 167cm ile olmaz. Onlara ne sunabilirsin ve diğer adayların önüne nasıl geçebilirsin? Örneğin kaybettiğin Santimetre başına extradan 1 yabancı dil mi? Gibi...
  • hocam yalvar yakardan kasıt ayaklarına kapanmak değil de tüh çok istiyordum falan gibisinden duygu sömürüsü yapmak mesela :) onun dışında testi yapan kişi testi yapar dil bilmenle falan ilgilenmez sanırım.
  • Benim bahsettiğim genel başvurular için tabi ama ölçüm yapan kişilerin insiyatif kullandığı durum olabilir ama bu genelde 1cm ile kaçıran kişilere daha çok yapılıyor olabilir bu konuda çok bilgim yok. Sonuç olarak başvuran herkes bu işi istiyor ve herkese insiyatif kullanmaları mümkün değil. Torpillilere insiyatif kullanılır zaten bilinen bir şey ama onun dışında o kişiyi nasıl etkileyebilirsiniz bilmiyorum. Ki ben torpile falan karşı biriyim. Neyse mülakatlarda ise ilk yapılan şeylerden biri boy-kilo ölçümü olduğu için aslında ilk dikkat çeken şeylerden birisi bu oluyor. Yani fiziksel özellikler istenildiği gibi olmalı ama bayanlarda son ilanlarda bayan min 160cm bay adaylarda ise min 165cm sınırına çekilmişti sanki şirketin hangi ilanına baktınız başvuru için? İlanda boy sınırı hakkında bir bilgi yazıyor olmalı.
  • Thy. Giderim seneye olmazsa olmaz. Torpil yok zaten olsa 10 cm e bile bakmazlar. Tanıdığın varsa böyle şeyleri dert etmene gerek yok zaten bu ülkede.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.