Bu Akgül'lerin yarısı da Kartal İmamhatiplidir kesin. Bir şirket insanların gözü önünde soyuluyor. "THY'DE AKGÜL SOYİSMİ ÇOK POPÜLER! Geçen hafta THY İnsan Kaynakları Başkanı Ebubekir Akgül ile ilgili bir bölüm yazdım. Eksik yazmışım. Ebubekir Akgül, THY'nin ortağı olduğu koltuk şirketi TSİ ile birlikte aynı zamanda THY Spor Kulübü'nün de yönetim kurulu üyesiymiş. Ve bir detay daha... THY'de 49* civarında Akgül soy isimli çalışan var. Bunların yarısı 2016 ve 2017 sonrasında işe alınanlar... Akrabasıdır demiyorum ama bu kadar Akgül soyisminin şirkette olması ve büyük bölümünün Ebubekir Akgül'ün İnsan Kaynakları Başkanı olduğu dönemde şirkete girmesi, benim dikkatimi çekti. Paylaşmak istedim." ![]() Yazının tamamı: https://www.airporthaber.com/kose-yazilari/thy-olumu-gosterip-sitmaya-razi-mi-edecek-thynin-akgulleri.html |
THY Aile Şirketine Hoşgeldiniz. Akgül Soyadlı 49 Kişi Çalışıyor.

-
-
Hikmetinden sual olunmaz.
Gılıştar sesegaya akrabalarını doldurdu.
Gılıştar diye laf ediyordunuz.
Görelim bakalım yüzünüzü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 25 Ağustos 2020; 15:12:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Umarım ileride bu forumdaki şakşakçılar da dahil olmak üzere aldıkları her kuruş 1000 misliyle geri alınır
-
Oh oh yiyin yiyin
-
Devlet desteği olmasa her sene açıkladığı zararla 40defa batacak bir şirketin yandaşlara iş kapısı haline gelmesi olayıdır kısaca
Bu şirkette 2 abi kardeş tanıyorum hatta küçük olanı sınıf arkadaşım nasip torpille girdiğini bana böbürlenerek anlatıyordu çok samimi arkadaşız ifşalamayacağımı biliyor.
Liyakat ve adaletin dip yaptığı bir dönemdeyiz hiç bir zaman tavan yapmamıştı ama bu kadar dip yaptığı dönem çok azdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-400988AF7 -- 25 Ağustos 2020; 14:23:36 >
Üniversitesi kamu yerleri özel kamu iştirakı yerler bakarsanız adeta hepsi birbiri ile iç içe bildiğin aile şirketi.Aile şirketleri.
Bu mutluluk içerde tutulamayan %50nin eseri koyun gibi güdülmeyi seven %50 beyni olmayan ama fikri olan %50 tacizcisi, katili ,tecavüzcüsü, eşine şiddet göstereni,yüzsüzü, pedofilisi, ensesti, köpeğe tecavüz edenide içinde barındıran %50.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dinocan Gökçek
Devlet desteği olmasa her sene açıkladığı zararla 40defa batacak bir şirketin yandaşlara iş kapısı haline gelmesi olayıdır kısacaSpor klüpleride buna dahil.Doğru yönetilen bir ülkede şunların vergi vermesi lazımdı.
-
Yılmaz gibi çok rastlanılan soy ismi olsa tesadüf denilir. Ama gayet net yolsuzluk, liyakatsizlik, ve torpil var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kayıtları vardır.Torpil varsa haksız yere maaş almış demektir. ilerde hesap sorulur.
-
rabbimin hikmeti işte. çok şaapmamak lazım. cehape başa gelse 49 kişinin soyadı gılışdar olurdu ayrıca.
-
Akraba değildir tesadüfendir o sonuçta ülkemizin THY'si. Öyle şey olmaz dimi (...)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Devlet şirketleri, belediyeler hep böyle.
Konuyu okuyup gider toroller gözü yaşlı. Zira onlarada belki böyle güzel yerlerde kalıcı iş sözü verilmişti ama tutulmadı bu sözler anlaşılan. Konuya uğrayıp yorum yazamadan gitmişler.
-
tesadüftür yersen
-
Benim de eski bir arkadaşım valilik binasında bilmemne başkanı olmuş. Diploma yok bir halt yok. Sülaleden torpilli. Benim kaç katım kazanıyor bilmiyorum. Üniversiteyi 3 yıl kazanamadı o kadar da bilgi birikimi vardır. Ayrıca hasetlenme, sen de yalamalık yap sen de bir yere gel.
Başına dert alır akp böyle devam ederse. Akgül ailesinin 49 'u da mı liyakatlı imiş, öyle bir şey olsa bırak Türkiye 'yi bu 49 kişi Rotshchild olurlardı.
-
Oo hocam geç kalmışsın. Berat Beye atılan maillerle thy de yükselen ablamizin hikayesini duymadiniz sanirim daha.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Umarım ileride bu forumdaki şakşakçılar da dahil olmak üzere aldıkları her kuruş 1000 misliyle geri alınır |
Bu şirkette 2 abi kardeş tanıyorum hatta küçük olanı sınıf arkadaşım nasip torpille girdiğini bana böbürlenerek anlatıyordu çok samimi arkadaşız ifşalamayacağımı biliyor.
Liyakat ve adaletin dip yaptığı bir dönemdeyiz hiç bir zaman tavan yapmamıştı ama bu kadar dip yaptığı dönem çok azdır. |
Devlet desteği olmasa her sene açıkladığı zararla 40defa batacak bir şirketin yandaşlara iş kapısı haline gelmesi olayıdır kısaca
|
Üniversitesi kamu yerleri özel kamu iştirakı yerler bakarsanız adeta hepsi birbiri ile iç içe bildiğin aile şirketi.Aile şirketleri. Bu mutluluk içerde tutulamayan %50nin eseri koyun gibi güdülmeyi seven %50 beyni olmayan ama fikri olan %50 tacizcisi, katili ,tecavüzcüsü, eşine şiddet göstereni,yüzsüzü, pedofilisi, ensesti, köpeğe tecavüz edenide içinde barındıran %50. |
Oh oh yiyin yiyin |
Benim de eski bir arkadaşım valilik binasında bilmemne başkanı olmuş. Diploma yok bir halt yok. Sülaleden torpilli. Benim kaç katım kazanıyor bilmiyorum. Üniversiteyi 3 yıl kazanamadı o kadar da bilgi birikimi vardır. Ayrıca hasetlenme, sen de yalamalık yap sen de bir yere gel.
|
Hikmetinden sual olunmaz.
Gılıştar sesegaya akrabalarını doldurdu. Gılıştar diye laf ediyordunuz. Görelim bakalım yüzünüzü. |
çocukluktan tanıdığım bir arkadaş var, DH arka plan rengine benzeyen bir partinin Büyükşehir belediye başkanının özel kalem müdürü. Başkan'da dayısı olmakta. Toplamda büyükşehirin 9 şirketinin yönetim kurullarında görev alıyor ekstra olarak . Görevi ve bu şirketlerden toplam aldığı maaş 100.000 TL civarında. Milleti işe sokturmak için aldığı paralar, bilgi alıp arsa toplayıp katladığı paralar, nüfuzunu kullanarak indirdiği paralar ve benzeri illegal işleri saymıyorum ve bu çocuk 2 senelik okulu 4-5 senede, açık öğretimden de 4 senede ancak tamamlayabilmiş gerçekten mal bir arkadaş. Biz 3 üniversite bitirip 2 yabancı dil öğrenip, özel sektörde 3 kuruşa ecladımız gundiklenirken bu arkadaşın böyle bir hayat geçirmesi gerçekten çok zoruma gidiyor. Çocukluktan beri görüştüğüm için ihbar edemiyorum gerçi etsem de bir şey olmaz. Karşıt görüşlü olduğum için bana da bir faydası olmuyor. İstesem 100 kere oldurtum ancak öyle bir karakterle haram para yemektense açlıktan ölmeyi tercih ettiğimden böyle sürünüyoruz. Allah büyüktür, tek umudumuz Allah'ın adaletinin tecelli etmesi. |
İmkanı olan çıksın Avrupa'ya düzelmesini beklemeyin 30 yıl bekledim ben. |
Benzer içerikler
- nur tuğba aktay boşandı
- dişi inek eti yenir mi
- devlet dairelerinde atatürk resmi kanunu
- efe oak barrel fiyat
- yetmez ama evet
- türkiye"de kaç tane operatör var
- temu alışveriş limiti
- tüvtürk kime satıldı
- türksat 6a ne zaman hizmete girecek
- son dakika deprem
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X