Şimdi Ara

thx önemli mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arakadaşlar yeni sistem alacam ya..ha bire topik açıyorum. ürün incelemedlerinde geçen terimleri soruyorum. bu thx o kadar önemlimi. mesela jazz 9941b de yok.tavsiye edenler az değil o seti. z5300 z680ve üst modellerde var. onlar zaten zor bulunuyor..hatta bulunmuyor.

• Film ve oyun için önemli.Müzik için bence gereksiz.Paran yetiyorsa THX li bir sistem al.
  • iyi de thx li bir sistem bulamadımki.ben zaten oyun ve divx izleme amaçlı kullanacağım. varsa bulunabilir thx sistem var mı?
  • Thx sertifikası barındıran setlerle ilgili bir başlık vardı. Forumda araştırsan bulabilirsin bence.
    Megaworks, gigaworks, z5300, z5500, z680, z2200, z2300 ilk aklıma gelenler..
  • walla her zman kaliteli setlerde thx serfitifikası oluo genelde,9940 tada yok ama bir sebebi vardır mutlaka.thx önemlimi deilmi onuda bilmiyoruz,cunku thx in neye göre belirledikleri bilinmiyor.ama ii bişi heralde,sadece hatırladığım,thx destekli bir film izlerken ses tavana yada tavana yansımadan direk kullanıcıya iletiliyo olması,böylelikle daha geröek daha net ses alınıyodu,sanırım böle bişiydi.ama genelde ne oldu bilinmiyor(yani olması gerekli-gerekli die bi yorum yapmak zor ama yinede thx olsa fena olmaz)
  • 9940'a THX sertifikası vermeleri mümkün değil çünkü THX sertifikası alabilecek ses kalitesine maalesef sahip değil...Bence THX olayı da artık tamamen ticari bir olay oldu aynı I.S.O 9000 sertifikası alabilmek gibi bişey Eskiden çok daha zordu şimdi artık parayı veren herkese veriyorlar (Nerdeyse yani) ama kesinlikle gerekli bence THX mesela kim alacağı arabanın full aksesuar olmasını istemez ki? bu da onun gibi bişey...
  • kendimden örnek werim Jazz 9940ta thx(decoderli oldugu için digital bi setle karsılastırdım) yok Logitech Z-5500de war aralarında kısık seslerde asırı fark yok ama yuksek seslerde Z-5500 baya bi fark atıo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • star wars seviyorsan al derim
  • thx tabiki önemli
    sesin ne kadar kaliteli geldiğinin bir kanıtıdır...
  • ben soyle diyim thx icin oncelikle ses kartına ihtiyacın var oda en az audigy 2
    sonra thx isin icine girecek
    kısaca thx ise hoperlörlerin kullanıcıya olan uzaklığına göre ses ayarlamaları yapıyor
    cok kalite sonuc veriyor yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: hightowerfrl

ben soyle diyim thx icin oncelikle ses kartına ihtiyacın var oda en az audigy 2
    sonra thx isin icine girecek
    kısaca thx ise hoperlörlerin kullanıcıya olan uzaklığına göre ses ayarlamaları yapıyor
    cok kalite sonuc veriyor yani

ses kartım iyi zaten imzada yazıyor. audigy 2zs. ama hala bulamadım bir thx set yaaa. 5.1 olacak tabi
  • ben sana creative megaworks THX 5.1 diyicem o zaman

logitecinde vardı sanırım ama ben cooook memnunum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.