Şimdi Ara

Creative5700 Vs Dtt3500[nedir bu DTS önemlimi?]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bu ses sitemleri arasında önemli bi fark varmı?5700'ün decoderi daha iyi diye duymuştum.Dtt 3500 almayı düşünüyordum ama eski bi ürün olduğu için ,ilerde desteklemediği bişeyler çıkar diye korkuyorum.Sıfır alacak olduktan sonra Creative 5700'e o parayı vereceğime daha iyi bişey alabilirim. Acaba 2. el Dtt 3500 mü alsam yoksa sıfır başka bi digital ses sistemi mi alsam?Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• dtt 3500 daha iyi bir sistem aslinda ama DTS destegi yok dedigin gibi eski oldugundan...Bilgisayar icin istiyorsan 5700 belki daha mantikli olabilir ama bence Jazz 9940B'ye bir bakman yararli olur, o da guzel. Paran yeterse tabii en guzel z-680
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Marauder1905</i>
    <br />dtt 3500 daha iyi bir sistem aslinda ama DTS destegi yok dedigin gibi eski oldugundan...Bilgisayar icin istiyorsan 5700 belki daha mantikli olabilir ama bence Jazz 9940B'ye bir bakman yararli olur, o da guzel. Paran yeterse tabii en guzel z-680
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> saolasn dostum peki bu DTS desteği çok önemlimi? şu anki divxlerde felan herhangi bi olumsuz etkiveya sorun yaparmi? ayrıyeten bu seti öncelikli bilgisayar için alıcam ama yazın divx player alırsam ona bağlarım büyük ihtimal.
  • Arkadas bilgisayar icin kullanacaksan turkiye piyasasında alınabilecek en iyi set Creative Megaworks THX550. 500W Rms(150 + 70x5)Ses kalitesi acısından bu sete diyecek yok. Fakat dolby cozucusu yok. Eger bilgisayar icinse dolby digitali ses kartından cozebilirsin.

Eger komple bi cozum ararsan Logıtech Z-680 tavsiye ederim. Tiz ve orta frekans kalitesi creative THX550 kadar olmasada inanilmaz basları var. Dolby Digital ve Dolby Prologic cozuyor. Bu setler ses kalitesi acisından dtt3500 ve inspire 5700 ile kıyas bile yapılamaz.

http://www20.tomshardware.com/video/20030108/speaker-01.html linkinden bu iki seti inceleyebilirsin.

• dtt 3500 al hem fiyatı uygun hemde kaliteli herşy güç değildir.ben çok memnunum hiç problem çıkarmadı ayrıyetten birtane woofer çıkı var orayada birtane sipariş edip taktırdım şimdi manyak güzel ses çıkıyor .saygılar
  • Barıs arkadasım hersey guc degildir demekle neyi kastediyorsun?

Benim onerdigim setler THX sertifikalı.Frekans aralıgı, ses kalitesi, basların gucu ve derinligi acısından dtt3500 ile kıyaslamak bu setlere hakaret olur. Ki dtt3500 de fiyat yapan sadece dolby digital cozucu. Eger bilgisayarda kullanacaksan dolby digital cozucuye ihtiyac yok cunku hardware veya software olarak bunu ses katları yapabiliyor.

[simage]C:\Documents and Settings\Nameless ONE\My Documents\My Pictures\megaworks550.jpg[/simage]
    Bu set Creative Megaworks THX550 500W Rms Fiyatı =<font size='3'><font color='red'>315$ + KDV</font id='red'></font id='size3'>
    [simage]C:\Documents and Settings\Nameless ONE\My Documents\My Pictures\logitech680.jpg[/simage]
    Iste buda Logitech z-680 THX 505W Rms Fiyatı = <font size='3'><font color='red'>523$ + KDV</font id='red'></font id='size3'>
    Eger tek kriterin ses kalitesi ise Creative al. Ses kalitesi konusunda ust seviye hi-fi sistemleri aratmayacak derecede iyi. Komple cozum arıyorsan(DTS cozucu optik cikis filan) Z-680.

• Ben megaworks 550 ile DDTS-100 alicam, ilk once megaworks, sonra da decoder'i alicam insallah, taksit taksit daha iyi :)...O zaman baya saglam olucak butun her seyi cozuyor DTS, Dolby Digital, Prologic II falan...Iyi olur dimi baya Soultrap?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben audigy ses kartımda kullanıyorum dolby digitali fln ses kartından cozuyorum. Eger bilgisayarda kullanacaksan bence cozucuye gerek yok. Ama dvd/divx player gibi bi cihaza baglama niyetin varsa cok iyi olur.
  • Hem dvd player'a hem de ps2'ye baglamayi dusundugumden cozucuyu dusunuyorum ama once audigy 2 zs ile megaworks alicam insallah
  • Hem dvd player'a hem de ps2'ye baglamayi dusundugumden cozucuyu dusunuyorum ama once audigy 2 zs ile megaworks alicam insallah
  • 5700+Audigy2 kullanıyorum, memnunum. Megaworks çk kaliteli ama 5700 daha fonksiyonel.
  • ddts-100 ile megaworks 5700'u geride birakiyor ses teknolojilerinde....Su an bilgisayar hoparlorlerindeki en iyi ses Gigaworks S750 ve DDTS-100 ile aliniyor herhalde...Megaworks 550 ve DDTS-100'un de ona cok yakin olcagini dusunuyorum hem dvd/muzik olsun hem de oyunlarda.
  • herkese teşekkür ederim son olarak şunu sormak istiyorum, DTS desteğinin olmamaması çok önemli mi? yani benim izleyeceğim dvdlerde ,divx lerde büyük bi sorun olurmu? bide büyük ihtimal dtt 3500 alırsam yaza bi tanede divx player alırım.bana bir kaç kişi digitalle anolog ses sitemi çok farkettirir demişti, ama burda bir kaç kişi ses kartına çözdürüyorum felan demiş yani analogla digital ses bilgisayarda fazla farkettmiyormu?
  • DTS filmlerde acikcasi baya farkeder, ondan bence dts'li al derim. Alabilirsen Megaworks + DDTS-100 cozucu ile hepsinden iyi ses alirsin(gigaworks haricinde)
  • DTS filmlerde acikcasi baya farkeder, ondan bence dts'li al derim. Alabilirsen Megaworks + DDTS-100 cozucu ile hepsinden iyi ses alirsin(gigaworks haricinde)
  • delirtcek bu forum habire hata veriyo, sonra 2 post oluyo yaa ;/
  • arkadaşlar herkese tekrar teşekkür ediyorum ve en son olarak şunu sormak istiyorum divx playera anolog 5+1 bağlasam mesela benim philips a2.610'u iş görürmü?Çünkü bu gidişle digital alamicam.Dtt 3500'ün DTS desteği yok diğerleride pahalı zaten.
  • megaworks 550 ile inpire5700 kıyaslanırmı yaw
    tabi ki megaworks 550
  • ben de DTS ve Dolby digital destekli optic ve coaxial çıkışları olan jaguarın seti var. Memnunum en güzel yanı dvd player,PS2,bilgisayar gibi birçok aygıta sorunsuz tek kabloyla bağlanması ve kendisinin decoder yapması fiyatı 200 milyon yazıcıoğlundan aldım.yalnız bası biraz az tok değil genelde memnunum
  • peki beyler bende au2 plat-ex war benim 5700 lamam gereksiz olur dimi ? yani 5700 un tek farki djital we tek basina dolby cozebilmesi dimi ? banim icin en mantikli, olan mega weya giga olmasi gerek bu mantikla cuknu ses karti gerekli cozumleri yapiyor ?...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.