Şimdi Ara

NEDİR BU AKTİF SUBWOOFER??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
18.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu aktif subwoofer nedir.Nerede kullanılır.Nasıl kullanılır.giriş çıkışı nasıldır nedir.Bilen arkadaşlar açıklasın allah aşkına ya..



  • Beslemesi, gücü yani anfisi içerisinde entekreli olan subwoofer dır.
    analog subwoofer çıkışı olan ( anfisiz ) her ürüne bağlayabilirsin.
  • aktif subwoofer genellikle ev sinema sistemlerinde alt frekans(bass) sesleri üretmesi için yapılmış sürücülere sahip kendi içinde amplifikatörü bulunan elemanlara verilen isimdir. başındaki aktif ibaresinin sebebi ise kendi içinde bulundurduğu amplifikatörüdür. alt frekans sesleri de açıklamak gerekirse bir filmde duyabileceğiniz patlama sesleri veya müzik dinlerken yapılmış olan kaydın alt yapısını oluşturan ritmik wuruşlardır. müzik için pek tercih edilen bir araç değildir çünkü müzik dinlerken önemli olan insan kulağında sahne oluşmasıdır ve aktif subwoofer stereo sistemlerin net sahne oluşturmasını engeller. ama yine de kullanımı tercihe bağlıdır. giriş çıkışları konusuna gelince herhangi bir kaynağın line seviyesinde werdiği çıkış yeterlidir yaygın olan AVR lerde atif subwoofer çıkışı bulunmaktadır. sanırım eksik bir kısım kalmadı aklınıza takılan bir kısım olursa aydınlatmaktan zevk duyarım iyi forumlar...
    edit:imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi withhonour -- 28 Mart 2008; 21:31:56 >




  • tşk arkadaşım.Bi de 150-200ytl arası aktif subwoofer marka model bilen varmı.bide aktif subwoofer ı alırsam pc ye nası bağlıcam.pc de şuan 5+1 bağlı ondan ayrı olarak pc ye bağlayabilirmiyim.ikisi beraber çalışacak yani..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: furiag

    tşk arkadaşım.Bi de 150-200ytl arası aktif subwoofer marka model bilen varmı.bide aktif subwoofer ı alırsam pc ye nası bağlıcam.pc de şuan 5+1 bağlı ondan ayrı olarak pc ye bağlayabilirmiyim.ikisi beraber çalışacak yani..




    aynen ya bende böyle birşey yapmak istiyorum 200W'lık bi subwofer bulsam aktif..bunu bende olan logitech z-540 5+1 ses sistemime bağlayıp kullanabilirmiyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.