Şimdi Ara

Thor: Ragnarok (2017) | Chris Hemsworth - Tom Hiddleston (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
948
Cevap
26
Favori
52.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DC'ciler konudan çıkmadığına göre filmden acaba iyi bir şeyler çıkar mı ihtimalinden korkmuşlar sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazreti Bruce Wayne

Thor: Ragnarok (2017) | Chris Hemsworth - Tom Hiddleston

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

Cate Blanchett çok iyi olmuş. Ne zamandır filmlerde kaliteli oyuncu görmüyorduk. Ergen oyuncu ve karakterlerden bıkkınlık gelmişti.

Son olarak Doctor Strange'de Mads Mikkelsen'in halini gördükten sonra bu konuda pek emin olmazdım.

Her gördüğümde gülerim.

Buna gülmenizi umursamıyorum zaten de hakkaten o arkadaşın azmi takdire şahan yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: tru****

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Cate Blanchett çok iyi olmuş. Ne zamandır filmlerde kaliteli oyuncu görmüyorduk. Ergen oyuncu ve karakterlerden bıkkınlık gelmişti.

Son olarak Doctor Strange'de Mads Mikkelsen'in halini gördükten sonra bu konuda pek emin olmazdım.

Her gördüğümde gülerim.

Buna gülmenizi umursamıyorum zaten de hakkaten o arkadaşın azmi takdire şahan yani.

Umarsamıyor olsan arkadaşı bloklar sonrasında arkadaşa cevap bile vermeden olayı kapatabilirdin.

O resmi koyan arkadaş zaten bloklu.

Jeolog değil ama, Milf'çi arkadaş onu severim.

• Erwin kullanıcısına yanıt
    Takdire Şahan Gökbakar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Her gördüğümde gülerim.

Bugünde utandık çok şükür

• mehmedaltair kullanıcısına yanıt
    şu mesajı atıp hala böyle konulara girip konuşmak büyük cesaret ister tebrik etmek lazım elemanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furiosa

şu mesajı atıp hala böyle konulara girip konuşmak büyük cesaret ister tebrik etmek lazım elemanı

Zaten bloklu ama muhtemelen saçmalamıştır diye sektirmeden bütün mesajlarına bunu yapıştırıp geçiyorum yakında tam otomatik bot yazacağım inş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmedaltair -- 15 Nisan 2017; 21:18:50 >
  • Saka yaptik eglendik vs, simdi gercekleri konusma vakti geldi.

Ben cidden Thor'u cok severim karakter olarak. Kudretli bi karakter. Bana Hulk'i gorunce gurbette arkadasini goren gocmen tepkisi ucuz geldi. Asgardli da olsa insan insanmis demek ki dedim

Soyle Planet Hulk hikayesini, yani o arenada nasil bir gladyator oldugunu veya belki ilerleyip imparator oldugunu, 10-15 dk yedirirlerse guzel olur. cok da filmden calmasinlar

Hela zaten Hela

Bence pazarlama acisindan Gotg havasi kismen dogru olsa da filmin kendisi acisindan umarim cok civitmazlar

Doctor Strange bence olayin geneline dahil olmayacak, cekici tamir edecek olabilir zaman tasi ile. He onsuz nasil Hela ile basa cikacaklar bilemiyorum, mjolnir parcalayan hulk'i da parcalar sonucta

RIP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolgasm -- 15 Nisan 2017; 23:6:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Estetik olduğu çok belli fakat yine de tanrıçamızdır. Hela mela farketmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tru****

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Her gördüğümde gülerim.

Umarsamıyor olsan arkadaşı bloklar sonrasında arkadaşa cevap bile vermeden olayı kapatabilirdin.

O resmi koyan arkadaş zaten bloklu.

Jeolog değil ama, Milf'çi arkadaş onu severim.

Eyvallah karşim, eğleniyoruz kızma.

• Doctor strange benim favori karakterlerimden biri oldu marvel sinema evreninde inşallah bu filme şöyle esaslı bir aksiyon içerisinde görebiliriz onu
  • Strange bu filmde olacakmı?
  • Fılm de gumus sorfcıyu de gorecekmısız. Marvelın süprızı olacaktı ama sızdırılmı?. ıyı oldu. buyuk ihtimal hulka kar?ı arenada dovusucek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Strange bu filmde olacakmı?

Evet olucak doctor strange filminin sonunda strange thora sana yardım edeceğim diyordu yani bu filmde olması kesin
  • Küçük bir rolü olacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wakara

Fılm de gumus sorfcıyu de gorecekmısız. Marvelın süprızı olacaktı ama sızdırılmı?. ıyı oldu. buyuk ihtimal hulka kar?ı arenada dovusucek.

Sörfçünün hakları foxda değil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu filmin jeneriği niye böyle rengarenk niye böyle retro havada fragman çıktığı günden beri anlam veremiyorum. İyice cıvıklaştırdılar. "İşten arkadaşım" cidden çok absürt.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobsantino

quote:

Orijinalden alıntı: wakara

Fılm de gumus sorfcıyu de gorecekmısız. Marvelın süprızı olacaktı ama sızdırılmı?. ıyı oldu. buyuk ihtimal hulka kar?ı arenada dovusucek.

Sörfçünün hakları foxda değil mi?

dırekt kendı fılmı olmadığı için sıkıntı olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.