Şimdi Ara

Thor (2011) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
0
Favori
21.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana sıkıcı bir film olucak gibi geldi.

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

Bana sıkıcı bir film olucak gibi geldi.

Evet ama insan böyle çok merak ettiği karakterleri bir anda görünce böyle bir gaza geliyor. Olmayacak şeyler düşünebiliyor. Başka bi yerde de yazdığım gibi bence film Iron Man 2 kadar iyi olsa yeter.

Kocaeli Üniversitesi - İngiliz Dili ve Edebiyatı
    Türkçe'ye Çevirdiğimiz Çizgi Romanlar
  • Eğlendirici seyirlik olacak her zamanki gibi.
    Şimdi çok ilginç birşey yapıcaz. Üçgen biçiminde birbirimize takıcaz.Ben Haydar beye takıcam Haydar bey Mehmet beye takıcak Mehmet bey bana takacak ve yarın böylelikle gazeteler için haber niteliği olan birşey çıkıcak.
  • Fragman sağlam ama sanki bana Thor'u Thor olarak bi filmin ilk 15 dakikasında bir de son 15 dakikasında görücez gibi geliyor.

Thor (2011)

Thor (2011)

Thor (2011)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 5 Ekim 2010; 12:11:55 >

• @Cane®

resimler çıkmamış
  • Düzelttim.

November 10th, 2010

Marvel announces Thor international release dates
    Marvel has announced the international release dates for its upcoming comic book adaptation Thor, which will be released domestically on May 6, 2011. Take a look at when the Kenneth Branagh directed adventure will be released throughout the rest of the world, in many cases, a full week earlier than the U.S. release:

Latin America

Argentina - April 28
    Brazil - April 29
    Chile - April 28
    Colombia - April 29
    Mexico - April 29
    Panama - April 29
    Peru - April 28
    Venezuela - April 29

Middle East/Africa

Egypt - April 27
    Israel - April 28
    Lebanon - April 28
    South Africa - April 29
    United Arab Emirates - April 28

Asia Pacific

Australia - April 28
    Hong Kong - April 28
    India - April 29
    Indonesia - April 29
    Japan - July 2
    Korea - April 28
    Singapore - April 28
    Malaysia - April 28
    New Zealand - April 28
    Philippines - April 29
    Taiwan - April 29
    Thailand - April 29

Europe

Austria - April 29
    Belgium - April 27
    Croatia - April 28
    Cyprus - April 29
    Czech Republic / Slovakia - April 28
    Denmark - April 28
    Finland - May 6
    France - April 27
    Germany - April 28
    Greece - April 28
    Hungary - April 28
    Iceland - April 29
    Ireland - April 29
    Italy - April 29
    Netherlands - April 29
    Norway - April 28
    Poland - April 29
    Portugal - April 29
    Romania - April 28
    Russia - April 29
    Serbia & Montenegro - April 28
    Slovenia - April 28
    Spain - April 28
    Sweden - April 29
    Switzerland-French - April 29
    Switzerland-German - April 27
    Switzerland-Italian - April 29
    Turkey - April 29
    Ukraine - April 28
    United Kingdom - April 29
    ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5

• Filmin fragmanı çok iyiydi. Güzel bir film olacağa benziyor. Bu arada Captain America rolüne Chris Evans oturmuş ama şimdi Human Torch yanı da var Chris Evans'ın unutmayalım ki. Ama film Fantastic Four'dan yeni olduğu için Captain America diye anılır artık.

Yıllar önce He-Man'in günümüz Amerika'sına gelmesi gibi mitolojik bir kahramanın modern dünyaya inmesi kadar saçma bir fikir olamazdı tebrik ediyorum. Zırhlar vs. zaten apayrı bir rezillik. Power Rangers kostümlerinden ne farkı var düşmanların ve kahramanların giysilerinin.

Thor'a çekeceğiniz film kendi dünyasında hafif Troy vari bir film olmalıydı.

Orijinalden alıntı: SouL InvictuS

Çok ama çok büyük hayal kırıklığı olacak malesef.

Yıllar önce He-Man'in günümüz Amerika'sına gelmesi gibi mitolojik bir kahramanın modern dünyaya inmesi kadar saçma bir fikir olamazdı tebrik ediyorum. Zırhlar vs. zaten apayrı bir rezillik. Power Rangers kostümlerinden ne farkı var düşmanların ve kahramanların giysilerinin.

Sen marvel yayınlarını(çizgi roman, animasyon vs) takip etmiyorsun sanırım. Thor zaten genel olarak dünyada yaşmını sürdürüyor...

Orijinalden alıntı: weneorn

quote:

Orijinalden alıntı: SouL InvictuS

Çok ama çok büyük hayal kırıklığı olacak malesef.

Sen marvel yayınlarını(çizgi roman, animasyon vs) takip etmiyorsun sanırım. Thor zaten genel olarak dünyada yaşmını sürdürüyor...

Doğrudur, ben Thor'da daha çok kendi Nordic mitolojisine ilgi duydum, Marvel versiyonunu incelemedim. Bu yüzden bana mantıksız ve gereksiz geliyor demek ki. Ama bu film için umutsuz olduğum gerçeğini değiştirmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Faramir

Filmin fragmanı çok iyiydi. Güzel bir film olacağa benziyor. Bu arada Captain America rolüne Chris Evans oturmuş ama şimdi Human Torch yanı da var Chris Evans'ın unutmayalım ki. Ama film Fantastic Four'dan yeni olduğu için Captain America diye anılır artık.

Fantastic Four yeniden çekilecekmiş sanırım. Çok iyi oldu Captain America'yı oynaması yine de ben Jensen Ackles'in oynamasını isterdim.

@SouL InvictuS

Hocam Avengers çıkınca düşüncelerin değişir büyük ihtimalle.

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

quote:

Orijinalden alıntı: Faramir

Filmin fragmanı çok iyiydi. Güzel bir film olacağa benziyor. Bu arada Captain America rolüne Chris Evans oturmuş ama şimdi Human Torch yanı da var Chris Evans'ın unutmayalım ki. Ama film Fantastic Four'dan yeni olduğu için Captain America diye anılır artık.

Fantastic Four yeniden çekilecekmiş sanırım. Çok iyi oldu Captain America'yı oynaması yine de ben Jensen Ackles'in oynamasını isterdim.

@SouL InvictuS

Hocam Avengers çıkınca düşüncelerin değişir büyük ihtimalle.

Avengers'ta dediğin gibi olabilir ama Thor'un modern dünyada olması çok saçma geliyor bana. Tamam spiderman dir süperman dir bi nebze kabul ediyorsun onları. Ama Thor tanrı lan diyesi geliyor insanın. O halini görenlerin tapması filan gerekir ona. Öyle radyasyondan almıyor ki bu adam güçlerini ya da Wayne Tower'de icat yapıp gece siyah slipi çekip ortamlara akmıyor. Bildiğin doğarken kulağına üflemişler işte sen tanrısın diye.

Bu bana uymadığı için sevemedim belki de.

• Arkadaşım senin bahsettiğin Thor bu Thor değil. Tamam temelde aynı karakterler olması gerekiyor ama çok az mitolojik bağlantısı var. Yani filmi bir nebze anlayışla karşılayabilmen için önce kafandaki "Thor imajını" geri plana atman gerekiyor.

Ben de nefret ediyorum Thor gibi bir ismin bu şekilde piyasada dolanmasına ama yapılması gereken bu.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.