Şimdi Ara

thomas mı ihlasmı(temizlik robotu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
37.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • thomas ve ihlas arasındaki teknik özelilerden hangisi ağır basar ihlas daha pahlı
    1500 pein diyoralr
    thoması 1200 civarı webden 1000ytl ye bile var
    teşekkürler

• İnanın hiçbirşeylerini bilmem ama arkadaşım ihlasta çalışıyor.
    Dün sohbet ederken sizin bu konu başlığınızımı hissetmiş olacak herhalde.Böyle birşey anlattı bana. :)
    Tanıtım yaptığı bir müşterisi 2 hafta önce thomas almış ve hiç memnun kalmamış.
    Ürünü iade ettirip ihlas vermiş.
    Anlattığına göre iyi birşeye benziyor ama inanın bir bilgim yok.
    İş telefonunu vereyim isterseniz ?
    Sormak istedikleriniz olursa veya almaya karar verirseniz ihlasın mak. konusunda size yardımcı olur.

Amaç'tan aldım dersiniz.
    Ad ve soyadı;
    Mert Uzungül
    05399615494

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocularis -- 28 Ağustos 2008; 0:44:36 >
  • peki libelle temizlik robotunu araştırdınız mı ? bizce alternatifleriniz arasına alınız. kullanışlı daha pratik bir cihazdır. eğer İstanbul'daysanız Ramazan ayı boyunca feshane fuarındayız standımıza bekleriz. Ama illaki thomas veya ihlas alacağım diyorsanız kesinlikle tartışmasız ihlas derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ali26x

thomas ve ihlas arasındaki teknik özelilerden hangisi ağır basar ihlas daha pahlı
    1500 pein diyoralr
    thoması 1200 civarı webden 1000ytl ye bile var
    teşekkürler

Eğer sadece ikisi arasında düşünüyorsanız tabiiki Thomas.Yaklaşık 2 senedir kullanıyorum.Çok memnunum.Çok pratik.Kullanışlı.İhlas'ınkinide aşağıdaki komşum kullanıyor.Gürültüden evde durulmuyor.Su koyma,değiştirme Thomasta daha kolay.Kısacası memnunum tavsiye ederim.Saygılar.
  • bende 4-5senedir ihlasınkini kullanıyorum biraz ağır ve hantal kalıyor ama temizliği güzel fena değil.
  • Thomas kullanıyorum,

kesinlikle parasını haketmiyor.
  • thomasın halı döven başlığı mevcutmu peki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: azra3434

thomasın halı döven başlığı mevcutmu peki?

O ne diyeceğim, ayıp olacak

Hanım evde yok şimdi, gelince sorarım
  • dizel araclarda gurultulu ama çok gözdeler. ayrıca gürültü falaln yok.yaptığı ise gore az bıle.
  • ihlasın ozellıklerı daha ıyı tabıkı.thomsta derın dovucu yok.dolayısıyla yaylı yatak cekyat ve halılar yeterınce temızlenmıyo.ıhlas on numara
  • bizim evde ihlas var derin dövücüsü harika ancak normal başlığını taktığınızda bence çekiş gücü o kadarda yeterli degil.. Minik bosch marka elektrik süpürgemiz bile daha güçlü çekiyor.. Seramikleri boschla halilari ihlasla yapiyoruz :) bunlarin ikisi bir arada fiati daha makul bi supurge ariyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azra3434 -- 4 Ekim 2008; 17:34:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakany84

ihlasın ozellıklerı daha ıyı tabıkı.thomsta derın dovucu yok.dolayısıyla yaylı yatak cekyat ve halılar yeterınce temızlenmıyo.ıhlas on numara

ihlasın makinası da bence parasını haketmiyor,
  • thomas alman ihlas yerli benim anlamadığm ihlasın neden bu kadar pahalı oldugu bende karasızım thomas tt ye 1000 tl dediler.çekişi ve calışma prensibi güzel göründü ama fiat düşündürücü acaba phılps maraton fc9210 mu alsam ?
  • Thomas a sakın 1000 TL vermeyin, ben 800 TL ve 4 taksitle aldım.
  • kenya64 ürün hakkında biraz bilgi verir misiniz?
    Mesela ben koltuklarımı onunla temzilemek istesem perfromansı nasıldır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dimağ
    Mesela ben koltuklarımı onunla temzilemek istesem perfromansı nasıldır?

Koltukları önce sabunlu su ile silip ardından makina ile çektiriyoruz ve temiz oluyor. Ama bu işi yapmak için 1000 TL ödemeye gerek yok.
  • kenya64 nerden aldın 800 tl ye ve nasıl memnunmusun sence degermi bu paraya çekişi nasıl iş bitince temizligi koay oluyormu biraz bilgi verirmisin
  • Şimdi olsa kesinlikle almazdım,

asıl amacımız suya çeken bir makina almaktı, biraz da gaza gelip Alman malı diye bunu aldık. Pek bir şikayetim yok ama dediğim gibi benim gözümde asla bu parayı etmiyor.
  • tekrar selam..2 haftalık araştırmadan sonra phılıps fc9210 aldım.450 ytl ye çekişi gayet güzel.günlük kullanımlar için ideal sulu sistemler günlük kullanım için biraz sıkıntı verici(su doldur,yıka ,filtreleri temizle,kurumasını bekle tekrar yerine yerleştir....)halı yıkamalarda siklon sistem yok ve hepa filtre de yok sanırım.zaten evde halı yıkamak zor (halı şampuanı al,yıkamak için uğraş,o kadar su parası-elektrik parası -yorulmak cabası ) en iyisi 6 ayda bir ver yıkamacıya kurtul.süpürgede önemli olan çekişi-toz kaçırmaması-güvenilir marka olması.bence ben iyi bir tercih yaptım. ..thomas magazada 5 yıl garantili net te 2 yıl.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zade258

tekrar selam..2 haftalık araştırmadan sonra phılıps fc9210 aldım.450 ytl ye çekişi gayet güzel.günlük kullanımlar için ideal sulu sistemler günlük kullanım için biraz sıkıntı verici(su doldur,yıka ,filtreleri temizle,kurumasını bekle tekrar yerine yerleştir....)halı yıkamalarda siklon sistem yok ve hepa filtre de yok sanırım.zaten evde halı yıkamak zor (halı şampuanı al,yıkamak için uğraş,o kadar su parası-elektrik parası -yorulmak cabası ) en iyisi 6 ayda bir ver yıkamacıya kurtul.süpürgede önemli olan çekişi-toz kaçırmaması-güvenilir marka olması.bence ben iyi bir tercih yaptım. ..thomas magazada 5 yıl garantili net te 2 yıl.

hayırlı olsun, doğru karar.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.