Şimdi Ara

thomas mı ihlasmı(temizlik robotu) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
37.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kırby sentria ?? başlığı altındaki mesajımı kopyalıyorum, nedeni şu, bence kirby, thomas veya adı her ne olursa bu tarz ürünlerde fena halde fahiş fiyat kokusu almam. Bu başlık altında da yayınlamak istememin nedeni de budur.

Bu kirby meselesi beni şüphelendirdi. Haftasonu için şehirdışına çıkmıştım eve geldim annem ile sözleşme imzalamışlar. Yalnız fiyatı duyunca şüphelendim. 4400 tl 24 ay vadeli. Hemen internet üzerinde bi araştırma yaptım ve cihazın sıfır fiyatını yazan yok sadece birkaç söylem var bu çok garip. İkincisi bütün 2.el ürün satılan sitelerde rainbow kirby ve adını hatırlayamadığım markaların 2. elleri satılık ama garip olan hepsinin formatları aynı; sıfır gibi 1-2 yıllık, servisli 1500-1700 tl . Çok garibime gitti, hepsi çok benzer. 3. garip olay, bütün forum sitelerinde henüz yeni kayıt olmuş, 1-2 mesaj atmış kişiler yok, ben doktorum, yok ben mühendisim, çok faydalı mutlaka alınması gereken cihazlar diye yorum yapmaları. Ben de makina mühendisiyim, süpürge odamda duruyor, günümüz üretim teknolojisi ile bu denli seri üretim ile ( anneme ayda 200 adet sattıklarını söylemişler ve bu sadece Türkiye'de) 4400 TL. Teknoloji satıyolar diyebilirsiniz ama en az 5-6 firma var aynı teknolojiye sahip, demek ki bu artık gizli bir teknoloji değil yani artık bu ürünü geliştirmek içi harcanan ar-ge masrafları çıkmış demektir, bu da teknoloji satıyolar tezini çürütüyor. 4. garip olay madem bu kadar iyi bir cihaz bu kadar bosch, samsung, siemens gibi dev firmalar bu pazara girmiyor. 5. garip olay artık gülüyorum :D niye bir büyük mağazaları yok, 5000 tl vererek satın aldığım bir ürünü sabit yeri belli olan muhattabı olan bir yerden almak isterim, bunun servis zorunluluğu, yedek parça temin garantisi nerde, sözüm ona 30 yıl varmış. Var da muhattap kim, 10 yıl sonra seni cep telefonundan arayıp parça getir mi diyecem, getirmez ise, ''bak şimdi çok kızdım'' mı diyecem. :D saçmalık.

Yarın ödeme almaya geleceklermiş ve kesinlikle ürünlerini geri verdirecem. Bu iş bana titan zinciri olayını hatırlatıyor, pazarlama sahtekarlığı kokusu alıyorum, bir de annem anlattı, satınca şubeyi arıyorlarmış yok orda zil çalıyorlarmış, bu tarz olaylara şahit olmuştum. Bir devre-mülk olayında yine böyle benim baskılarımla ailem caymışdı ve sonradan bu işin hiç bize anlattıkları gibi olmadığını heryıl bir sürü aidatlar ödemek zorunda kalacağımızı anlamıştık.

Arkadaşalar sizden ricam bu tarz ürünleri ( rainbow, kirby vs.) gerçekten tüketici olarak satın alan, ( sahte tüketici gibi yazan pazarlamacılar değil), gerçekten kullanan, (en az 2-3 ay ) , lütfen yorumlarınızı bekliyorum. Bu işe açıklık kazandırmak temennilerim ile herkese şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: ssertug

Arkadaşalar sizden ricam bu tarz ürünleri ( rainbow, kirby vs.) gerçekten tüketici olarak satın alan, ( sahte tüketici gibi yazan pazarlamacılar değil), gerçekten kullanan, (en az 2-3 ay ) , lütfen yorumlarınızı bekliyorum.

Rainbow alacak paranız varsa da, bence alın bir sulu süpürge, artan paraya bir gündelikçi tutun, haftada bir ise, 2 yıl, iki haftada bir gelecek olursa, 4 sene evi tepeden tırnağa pırıl pırıl yapsın. Kirbiyi bilmem.

Ben ihlas kullanmıştım. Kız arkadaşımın annesinin evinden getirdiği süpürgeydi. 6 ay kadar kullandık. Teferruatı yüzünden halı yıkama özelliğini kullanmadık. Süpürge olarak uzun süre kullandık. Yukarıda anlatılan hantallığı yüzünden keyifle kullandığımızı söyleyemem. Ama süpürüyormuydu? Süpürüyordu... Ha kendi paramla alacak olsam alır mıydım? Kesinlikle hayır!

Bizdeyken bir sorunu çıkmamıştı. Ama ihlas cihazları arıza yapıp, insan yerine koymayan ilgisiz ve ciddiyetsiz servis ve müşteri temsilcileriyle uğraşmak zorunda kalan çok eşimiz dostumuz ahbabımız akrabamız oldu. Yalnız bu süpürgeleri öyle bir fiyata satmışlar ki, insan atıp yerine yeni süpürge de alamıyor :) Dünyanın parası yahu...

Hele şu anki süpürgem hygienmax, hantal olmayan yapısıyla, ihlasın performansından fazlasını, neredeyse üçtebiri fiyata sağlıyorken, üstelik de istedğimde torbalı, istediğimde ıslak kuru, istediğimde sulu sistem kullanabiliyorken, bu süpürgenin fiyatına taksitle vs de olsa çıkabilecek dostlarıma tavsiye edecek daha iyi bir ürün düşünemiyorum.. Ve hygienmax, arkadaşlarıma tavsiye ederken, içimin en rahat ettiği ürün oldu.

• ben ankarada libelle danışmanıyım. alacaksan libelle rainbow yada ihlas almanı öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonelyboy34

ben ankarada libelle danışmanıyım. alacaksan libelle rainbow yada ihlas almanı öneririm

Öncelikle Herkeze Merhabalar,
    Foruma yeni üye oldum ve kimliğim de THOMAS Yetkili Servisler Genel Sorumlusuyum.
    Gerek teknik konuda gerekse de ürün hakkındaki yanlış bilgi konusunda her türlü sorularınıza açık bir dille cevap vereceğimden emin olabilirsiniz. Bu bilgiler istendiğinde Teknik Data ve Belgeler ile sizlere ayrıca da gönderilebilir rahatlıla.
    1- Neden THOMAS'ta turbo dövücü yok?
    _ Öncelikle THOMAS'ta 3 çeşit Turbo Dövücü mevcuttur ve bunlar Ürünün içerisine konularak fiyatı şişirilmemektedir. Ayrıca 3 çeşit turbo dövücüden hangisini ürünün içerisine koymalıyız. Bir diğer konu da; TURBO Dövücüler narin veya antika tarzı halıları kumaşları zedelemekte ve deforme etmektedirler. Yani Ürün Avrupada üretildiği için Tüketici haklarında fevkalade duyarlıdır. Bizden veya Yetkili Servisten turbo dövücü talebi olanlara Hassas Antika veya el örgüsü Halılarda kullanılırken dikkat edilmesi kesinlikle belirtilmektedir. Evinizi temizlemek için aldığınız ürün zamanla antika halınıza zarar da verebilir.
    2- Herşey Sertifika mı?
    _ Tabiki, sertifikalar Tarafsız bir firma tarafından yapıldığında bir ürünün tüm özelliğini belgelendirmek, gözler önüne sergilemek için yapılmaktadır. Neticede bu tarz bir Sertifikayı almak için;
    a) Bir sürü masraflar yapacaksın,
    b) Ürününüz birçok testten başarı ile geçecek,
    c) Belirttiğin oranlarda partikül yakalayacak,
    ve ondan sonrada bu sertifikayı alacaksın. yani kısacası öncelikle hakkedeceksin. 0.3 mikron (1 saç telinin yaklaşık 1/250 si) küçüklüğünde bir partikülün yüzde 99.998 'ini Tutabildiğini İngiltere Allerji Kurumlar vakfı belgelendirmiş olması, bu ürünün temizlik konusunda ne kadar hassas olduğunu gözler önüne sermektedir. (Piyasada satılan elektrik süpürgeleri hele hele toz torbalı olanların toz tutma kapasiteleri 0,5 mikron küçüklükteki partiküllerde dahi % 40 ile 80 oranlarındadır. Bazı istisnai cihazlar çıkabilir.)
    3- Aldığımız Bir Ürünü ne kadar doğru kullanıyoruz? Yada kullanmasını tam olarak biliyormuyuz?
    _ Ülkemizde malesef kullanma kılavuzu okuma alışkanlığı çok azdır. Bir ürün alırız yetkili servis gelir tarif eder (yetkili servis hızlı bir şekilde tarif ettiğinden detaylara inmez belkide "bu da bizim eksikliğimiz her ne kadar detaylı anlatın dememize rağmen servisler zamanla yarışmaktadırlar") ve bu makineyi onun anlattığı gibi kullanmaya çalışırız. Neticede bize öyle gösterilmiştir eğitim kullanım CD sine göz atmayız kullanma kılavuzunu okumayız. En ufacık bir problemde (basit bir şekilde cözebileceğimiz)dünyayı ayağa kaldırırız. Öncelikle ben gerçekten bu ürünü kullanmasını biliyormuyum diye kendimize sormayız. Hiç Farkında olmadan dünyanın yaklaşık 48 ülkesinde satılan ve bir sürü ödül almış ürüne kötü, kalitesiz, dayanıksız, veya başka bir tür yakıştırma yaparız. Bu daha kolaydır çünkü üretici firma haksız, kalitesiz mal üretmiş oysa biz mükemmel zekada her şeyi tek merhalede çok iyi anlayan ve kullanabilen kişileriz. Oysa şunu da çok iyi düşünmeliyiz ki, Bu ürünlerin (genel anlamda söylüyorum tüm firmaların ürünleri) satışa çıkmadan önce yüzlerce binlerce testten geçtikten sonra üretime geçtiğini algılayamayız ve bu ürünlerin üretiminden satışına hizmetine kadar binlerce kişilerin ailesini geçindirdiğini göremeyiz.
    4- HEPA Filtre nedir? ne işe yarar?
    _ Hepa (High Efficiency Particulate Arresting - Yüksek Etkinlikte Partikül Yakalayıcı) filtre %85 ve üzerinde, 0,3 mikrona kadar havada bulunan partikülleri havadan arındırabilen filtrelerdir.%99,97 oranına sahip olan filtrelere True Hepa (Gerçek Hepa) filtre denir. Bu oranın biraz altında kalanlarına ise Hepa filtre denir. %99,99 oranına sahip olan filtrelere ise ULPA filtre denir. Bulunduğumuz ortamdaki gerek havada gerekse yerde milyonlarca toz ve mikroorganizma bulunmaktadır. bu gözle görülemeyen canlı ve tozların sağlığımıza zarar vermemesi için hava temizleme cihazlarında ve elektrik süpürgelerinde Hepa filtre kullanılır. Ancak Hepa filtre kullanıldığında her şey tamam demek değildir. Neticede hepa filtre ile birlikte üründeki sistem yani çalışma prensibi de çok önemlidir. Bu hepa filtreler temizlenebilmekte ve yıkanabilmektedir. (hiçbir katkı maddesi kullanılmadan sadece çeşmeden akan suyun tazyiği ile çitilemeden sıkmadan ovalamadan).
    5- Halı ve Koltuk yıkamada neden Hepa Filtre Kullanılmaz?
    _ THOMAS ürünlerinde halı, koltuk, fayans, parke, mermer, marley vb. yerleri yıkarken kesinlikle hepa filtrenin dışarı çıkartılması tavsiye edilir. nedeni Hepa filtreye zarar gelmesini önlemektir. THOMAS ürününü aldığınızda ürünün içerisinde tanıtım amaçlı konulmuş şampuanınız ANTİ BAKTERİYEL+KONSANTRE VE HOŞ KOKULU dur. Yıkamada Hepa filtreye gerek bile duyulmaz. Ürün tamamen kullanıcıyı yormayacak şekilde ergonomik tasarlanmıştır. Yıkama ve süpürme esnasında ikiye bükülmeden ve bastırmadan dik durarak kullanılması özellikle tavsiye edilir.
    6- Sulu sistemli süpürgelerde en çok dikkat edilmesi gereken kurallar?
    1- İşlem bittiğinde kesinlikle temizliğinin iyi yapılması. Her türlü bakteriler nemli ortamlarda daha süratli gelişirler ve evimizi süpürdüğümüzde milyonlarca bakteriyi süpürgemizin içerisine hapsederiz. Eğer ki kirli suyu iş bittiğinde boşaltmaz temizlemez çalkalamaz isek küf ve mantar gibi mikroorganizmalar süratli bir şekilde ürerler ve kısa bir müddet sonra kötü kokuların oluştuğunu gözlemleyebiliriz.
    2- Kullanım esnasında suyun kirlilik durumunun kontrol edilmesi. Bilindiği gibi her şeyin bir doyum oranı olduğu gibi suyun da bir doyum oranı mevcuttur. Cihazımızın içerisine koyduğumuz suyun toz ve bakterileri iyi bir şekilde tutabilmesi için muhakkak ilk kullanım zamanlarında odalardan odalara geçişlerde muhakkak suyu değiştirin. ne kadar çok su değiştirilirse cihazın toz tutma kapasitesi daha da yükselecektir ve temizliği daha da kolaylaşacaktır. Aksi takdirde su doyum noktasını aştığından dolayı üstü kabuk bağlayacak ve gelen hiçbir partikülü tutamayacak Hepa filtrede yığılacak filtrenizin çok çabuk deforma olmasına sebep olacak suyun hava ile sirkülasyonu kesilecek ve suda köpürme olacaktır.
    3- Kullanım kurallarına riayet edilmesi.
    THOMAS markalı Elektrik Süpürgeleri ve Temizlik robotlarında tüm cihazlar AQUAFILTER sistemi ile çalışmaktadırlar.

herhangi bir sorularınızda veya sorunlarınızda yardımcı olmaya çalışacağıma emin olabilirsiniz.
    iyi forumlar.
    Saygılarla,

• merhaba ben 3 yıldır thomas twın tt kullanıcısıyım. öncelikle robotumdan memnun olduğumu belirtmrk isterim. Ancak tek şikayetim süpürme işlemi bittikten sonra içindeki filtrelerin temizliği.

öyle ki neredeyse 15 - 20 dakikamı ayırıyorum.

özellikle gözenekli olan filtrelerin içine toz parçacıkları girdiğinde temizliği inanılmaz zor oluyor. kolay bir yolu varsa lütfen bilgilerndirirmisiniz .
  • Tabiki Thomas almanızı öneririm.Ben Mersin bayisiyim ancak sektör değiştiriyorum.Bu nedenle stoğumdaki Thomasları uygun fiyatlarla veriyorum.Nakite çevirme adına.0 324 /238 36 38 mersin.

thomas mı ihlasmı(temizlik robotu)
  • Kesinlikle thomas derim 2 senedir kullanmaktayız da özellikle ihlas kullananlar size soruyorum bi aparat yüzünden ben bi uçak motoruna okadar para vermem açıkçası thomasta pahalı ama fiyatını hakediyo en azından ve fiyatta şişirme yapmıyo ihlas gibi 20 tl civarında alıyosun kullanıyosun v şu ana kadar 'HİÇ BİR PARÇASIDA KIRILMAMIŞIR' 2 teyzemde de hala ihlas va ama çatılarında çünkü kullanamıyorlar hem çok sesli olduğu için en son teyzem şöyle demişti yeni süpürge aldığımda ilk işim bu kazuleti camdan aşağıya atmak olcak demişti:)))parkedeki kırıntıyı bile çekemiyosa siz düşünün :) biri samsung diğeri arnika bora kullanıyo ve memnunlar halı yıkama için almıştık zaten ve aldığımızada değdi açıkçası .Günlük kullanım için pek uygun değil ama temizliği yaptımıda tam yapıyor )

• Merhaba,
    İhtiyaç halinde Thomas makinelerde kullanılan filtre setini aşağıdaki linkten sitemize ulaşarak sipariş verebilirsiniz.

http://www.supurgemarket.com/thomas-genius-filtre-seti-p-5443.html
  • şimdi arkadaşlar eski bi raibow satıcısı olarak size biraz tavsiyede bulunayım..6 sene rainbow candidante distrübtör lüü yaptım yaklaşık 300 civarında müşterim var..raibow dünyanın en kaliteli temizlik robotudur...onu söyleyi hani maksadınır gerçek temizlikse raibow alacaksınız O İHLAS YENİ İSMİYLE AURA KILİNMAKS ÜCKAITÇILARINA KANMAYIN ben bukadar fason üretim bi cihaz görmedim...thomas ihlastan daha iyi en azından alman menşei ama hantal bi makina artı ucunda dövücü yok...dövücü olmazsa halının dibinde pislik kalır..haa ihlasta var diyenler..onlardada emiş gücü kısıtlı birader.....1900 liraya satıyolar ama fiyat politikaları bile adi adamların 1500 1600 1700 tutturabildiine satıyolar..demekki amaçları müşteriyi düdüklemek hocam...rainbowun rakamı fiks mesela..7000 lira...25 ay vade...2425 euro nakit keş para....rakam aynı kalmalı çifte standardı olmamalı....bakın size babacan bi tavsiyede bulunayım temizlik önemli iş usta..alerji ve astım vakaları farkında deiliz ama buyüzden artıyo tozu azaltamıyoruz EV TOZLARINI..SOKAK TOZU NATURAL TOZLARI ALIN ZATEN...ama ev tozu sentetik barındırdıı için zararlı...egalesi zor...oyüzden temizlik bence yapılabildii kadarıyla iyice yapılmalı...bikere alın bi cihazı uzun süre kullanın 2000 lira ihlasa verirsin 3 5 sene sonra zangır zangır bozulur makinan...rainbowu al ki motor garantisi 8 yıl...al kullan birader...dön bana yardımcı olayım size...05532085185...mesaj atın ben dönerim..saygılar arkadaşlar..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.