Şimdi Ara

This device can perform faster mesajı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Tv kartını taktıgımda böyle bir mesaj alıyorum.Avertv is a speed usb device and function at reduced speed when plugged into non hi-speed port mesajı yazıyor. Recommendation kısmında you must add hi speed usb controller to this computer to obtain maximum performance yazıyor. Bu yüzden tv kartı çalışmıyor. Sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olurmusunuz.

Tv kartını taktıgımda böyle bir mesaj alıyorum.Avertv is a speed usb device and function at reduced speed when plugged into non hi-speed port mesajı yazıyor. Recommendation kısmında you must add hi speed usb controller to this computer to obtain maximum performance yazıyor. Bu yüzden tv kartı çalışmıyor. Sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olurmusunuz.

anladığıma göre; bilgisayarının usb portlarının ayarlarını maximum performansa ayarlaman veya getirmen gerek. yoksa çalışmaz. vallaha benim anlaığım bu kadar. daha fazla anlayan arkadaşlarımız varsa söyleyebilirler..
    sansürlü imza
  • evet usb ve usb2 driverlarıda yüklü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.