Merhaba, eski kasamı yenilemek için bir süredir yeni bir kasa arayışına girmiştim. daha sonra view 51 almaya karar vermıştım indirime vs. girmişti satin aldım kurdum kullanmaya başladım 1 ay filan sonra başıma gelenler ; Kullandıgım Psu evga 1000w gold Bilgisayarım açılmamaya başladı düğmeye basıyorum açılmıyor. 1-2 kere kasayı sallıyorum açılıyor:D açılıyor ama program vs yüklenmiyor oyunlara giriş yapamıyorum boşta duruyor pc, aygıt yöneticisi vs windowsta program,dosya arama bile yapamıyorum. sorunun ilk başta güç kaynağında olduğunu zannettim. Maddi durumum yettiğince gittim bronz 750w bir psu aldım. ürünü bi heves kullanmak için taktım, çalıştır tuşuna bastım yine açılmadı :) bu sefer sorunu detaylı sekılde bulmaya calıstım kasanın ön kısmına bi kaç malzeme koydum şahlandırdım kasayı açılmaya başladı fakat herhangi bir sarsıntıda kapanıyordu . arasıra kendi kendine açılıp kapanıyordu en az 20-30 kere açılıp kapandı evde olmadıgım sürelerde tahmin bile edemedim tabi herneyse en sonunda 6x corsair fanım yandı . corsair kullanıcı kaynaklı hata oldugun söyleyip garantiye almadı haliyle. allahtan diğer bileşenlerim hasarsız diye tahmin ediyorum. daha sonra eski kasami aldım monte ettim pc sorunsuz şekilde açılmaya başladı Ardından view 51 açma kapama tuşunu reset bağlantısına bağladım(reset bağlantısı fanların renklerini değiştiriyor sadece ) reset düğmesini açma kapama bağlantısına aldım kasa sorunsuz çalışmaya başladı. Thermaltake hem ingilizce hem türkçe olarak bir çok kez web sitesinden rma, teknik servise başvurdum cevap dahi vermediler... türkiye dist. vektrondu sanırım bir kaç defa iletişime geçmeye çalıştım yanıt alamadım . Kasayı allahtan amazondan satin aldim iade yapabilirsiniz dediler. Yeni aldığım psu'su 14 gün içinde iade hakkım vardı lakin ürünü kullanıp denediğim için iade edemedim çünkü ürünsüz sıkıntısızdı ek masraf oldu ama yapicak birşey yok . giden 6x corsair ql ve ll fanlarım ve psikolojim oldu. Thermaltake ürün alıcaklar birdaha düşünsün. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi randysotti -- 26 Nisan 2021; 14:48:1 > |
Thermaltake View 51 satin alicaklar tekrar düşünsün

-
-
Deneyiminizi paylaştığınız için teşekkürler.
-
Geçmiş olsun.
-
Kasanın ön panel portlarında sıkıntı olabilir, bu kasayı kötü yapacak bir şey değil, her ürün için sorun çıkma olasılığı var.
-
İade konusunda sorun yaşamamak için Amazon TR ürünleri seçiyorum, elinizde ki kasa sıkıntılıymış, bu o kasayı ya da markayı kötü yapmaz, geçmiş olsun
-
kullanıdgım bileşenlerimi kullanılmaycak hale getirip destek vermiyorsa o firmayı basbaya kötü yapar..
-
Benimde başıma thermaltake view 71 de benzer bir olay gelmişti. Bilgisayarı power butonundan başlatamıyordum. Anakartın üzerinde ki kendi power butonundan açtığımda sorunsuz çalışıyordu. Front panel girişinde ki power, power led, reset, hdd led çıkışları yanlış yazılmıştı. Teker teker bütün çıkışları power soketinde deneye deneye doğru power çıkışını buldum. Hdd led power çıkışına yazılmıştı. Teker teker deneye deneye doğru çıkışları bulup taktım jfp1 soketlerine o şekilde kullandım daha sonra satmıştım alan arkadaşa da durumu anlatmıştım oda o şekilde kullanıyordu. Thermaltake önceden böyle değildi biraz daha kaliteliydi. Ama artık sanırım kârı daha önde tutuyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçmiş olsun hocam.
-
Vektron a nasıl ulasamadınız anlayamadım.Ben elimdeki kasa icin ulastım.Ama Seri No istediler.Seri No yok 2. El aldım dedim.En ufak sallamamıslardı.
Ulastım ama ilgisizlerdi derseniz anlarım.Once Kasa Seri No soruyorlardı.Siz de sıfır aldıysanız Seri No yu verip ondan sonra olanı ya da olmayanı anlatırsanız daha saglıklı olur.
Konu dısı olarak da Amazon soyle iyi boyle iyi deniyor da ben Amazon un da istismar edildigini dusunuyorum yarın obur gun TR ye urun gondermiyorum derse sasırmam.Ya da Amazon TR yi kapatırsa...
Birkac hesapla,kartla,adresle toplu alım yapanı mı dersin vs Amazon Musteri Odaklı diye suistimal eden de cok oluyor.
-
Hocam sizde de ne azim varmış :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: damn2uKasanın ön panel portlarında sıkıntı olabilir, bu kasayı kötü yapacak bir şey değil, her ürün için sorun çıkma olasılığı var.
Thermaltake kasaya sahibim ön port kulaklık girişleri, usbler patladı.
Kasa dediğin bunları vermiyorsa zaten damacanayı kesip içine koy bilgisayarı aynı şey.
-
quote:
Orijinalden alıntı: xentiosThermaltake kasaya sahibim ön port kulaklık girişleri, usbler patladı.
Kasa dediğin bunları vermiyorsa zaten damacanayı kesip içine koy bilgisayarı aynı şey.
Alıntıları GösterKim bilerek böyle bir şey yapmak ister? Üretim bandında bir problem olmuş ve fark edilmemiş. Bu konuda çok fazla şikayet geri dönüşü olduğu halde firma önlem almadıysa, yeni ürünleri sorunsuz üretmediyse ve sorunlu ürünü olanlara değişim ya da yedek parça desteği vermedi ise işte o zaman yanlış yol izledikleri konusunda eleştirilebilir. Ben eğer başıma gelseydi yurtiçi distribütör ya da yurtdışı iletişim ile bir şekilde sorunumu hallederdim. Para verdiğiniz üründe sorun varsa bir zahmet peşine düşün, burası Türkiye, bunlar da Türkiyeye benzemiş tarzı serzenişler ile sineye çekmeyin. Sonuçta siz TT'den ürün almayınca firma batmayacak ya da TT'nin köklü geçmişi silinmeyecek.
-
quote:
Orijinalden alıntı: damn2uKim bilerek böyle bir şey yapmak ister? Üretim bandında bir problem olmuş ve fark edilmemiş. Bu konuda çok fazla şikayet geri dönüşü olduğu halde firma önlem almadıysa, yeni ürünleri sorunsuz üretmediyse ve sorunlu ürünü olanlara değişim ya da yedek parça desteği vermedi ise işte o zaman yanlış yol izledikleri konusunda eleştirilebilir. Ben eğer başıma gelseydi yurtiçi distribütör ya da yurtdışı iletişim ile bir şekilde sorunumu hallederdim. Para verdiğiniz üründe sorun varsa bir zahmet peşine düşün, burası Türkiye, bunlar da Türkiyeye benzemiş tarzı serzenişler ile sineye çekmeyin. Sonuçta siz TT'den ürün almayınca firma batmayacak ya da TT'nin köklü geçmişi silinmeyecek.
Alıntıları GösterYedek parçanın p'si bile yok ortada. Zaten olsa ne yazar. 200 tl'ye alınan kasaya yedek parça çıkarsalar bile 200 tl isteyecekler.
Ben Coolermaster kasa kullandım 12 sene boyunca geldiği gibi performans verdi. Termaltake kasa aldım 2 yılda hem usb port gitti, hem 3.5 jack gitti. 1-2 seneye power tuşuda gider tahminimce.
-
yurtiçi dist. ürünü iade ettikten sonra iletişime geçti.
yurtdışı iletişim kanallarından cevap alamadım zaten hem türkçe hem ingilizce 3 den fazla destek ve rma talebim oldu hiçbirine geri dönüş bile yapmadılar. Sorun olduğunda iletişime geçebilceğim yer yok. adamlar normal maile bile cevap vermiyorsa problem vardır. ben başıma geleni paylaştım bu kadar günümüz şartları belli benim kasanın yanında yeni power aldım ,6 adet corsair fan yandı bunun zararını karşılamıyorsa, firma isterse bedava ürün versin o firmadan birşey almam, kimseye de tavsiye etmem.
-
açılıyor ama program vs yüklenmiyor oyunlara giriş yapamıyorum boşta duruyor pc, aygıt yöneticisi vs windowsta program,dosya arama bile yapamıyorum.
Üstteki yazının kasayla ne alakası var çözmeye çalıştım ama bulamadım. Sorun yaşadınız diye herkes yaşacak mı merak ettim öyle bi başlık atmışsınız ki bi girip bakayım dedim. :))
Markayı veya kasayı övmek gibi olmasın, 14 şubatta indirimdeydi kendime sevgililer günü hediyesi olarak aldım o gün bugündür çatır çatır çalışıyor :)) normalde reset düğmesi argb modları değiştirmek için kontrolcüye bağlı olarak geliyor (sanırım herkese aynı şekilde gelmiştir) onuda iptal edip görevini yapsın diye reset sw e bağladım. Fanlarından argb lerini anakarta girdim senkronize şekilde çalıştırıyorum. Tek bi sorun bile yaşamadım ne düğmelerinde nede usblerinde.
Şanssınız bu konuda sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
başıma gelen sorunu paylaştım almayın demiyorum alırken tekrar düşünün diyorum. evga rma talebi açmak için sorunu ayrıntılı şekilde göstermek için video çekmiştim daha sonra da problemin evga güç kaynağında sorun olmadığını anlayinca rma talebilini kapattim video'yu sildim.bulabilirsem yollarım sizede .
umarım başınıza gelmez.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X