Teknobiyotik, ürünün ithalatçısı. Tüm sitelerde de yakında aynı fiyat geçerli olur.
Ürün ve fiyatıyla ilgili yorumum ise, tek kelime: BEDAVA.
Ürün Thermaltake Contac29 a benziyor. Hatta Contac29 dan eksiği var gibi . ( Contac29 da AMD ve LGA 1366 desteği var ve fanın tasarımı daha fazla hava iletmeye yatkın). Contac29' u ben 9 gün önce 53 TL ye aldım. Bu tip bir soğutucunun fiyatı bu olmalı.
Ürün Thermaltake Contac29 a benziyor. Hatta Contac29 dan eksiği var gibi . ( Contac29 da AMD ve LGA 1366 desteği var ve fanın tasarımı daha fazla hava iletmeye yatkın). Contac29' u ben 9 gün önce 53 TL ye aldım. Bu tip bir soğutucunun fiyatı bu olmalı.
İkisi kıyaslanamaz bile. çok ciddi performans farkı var. Thermaltake Contac29, stok fana alternatif olan sıradan bir soğutucu iken, Thermalright Cogage True Spirit, üst düzey bir soğutucu.
Amd desteği yok, paketinde Amd kiti olan Ultra 120 ise zaten neydeyse kit fiyatı kadar pahalı.
hiç aklımda olmamasına ve işlemcimin ısı sorunu olmamasına rağmen almayı düşünüyorum. hep işlemci sogutucum olsun diye hayal etmişdim ciddi olarak alınabilitesi ve performansı nasıldır?
120 mm fanlı bu model için gayet uygun fiyat. Yalnızca alacaklar kasalarının enine dikkat etsinler, sığmayabilir. CPU HS'den şöyle 160 mm falan boşluk olursa anca sığıyor, bilginize.
şimdi bu linki siz veriyorsunuz sonra da aradaki 3TL ye sıcak fırsat diyorsunuz::::: tebrik ederim
Aradaki 3 TL değil, her iki linke de sıcak fırsat diyor. Kampanyayı yapan, Akortek, yani ürünün distribütörü. Bu nedenle her yerde ucuza satılacak ancak bu onu sıcak fırsat olmaktan çıkartmıyor. Tıpkı Sapphire firmasının HD5800 serisini yarı fiyatına indirmesi gibi.
Ancak Core 2 Quad Q8400 işlemcimi oyunlarda Max 52 derece gibi bir ısıda tutuyor, ve bu kullandığım işlemci için normal bir ısı sanırım. (Stock fan ile denemek istedim, oyuna girince 60 dereceye falan fırladı ve alt+f4 ile oyundan çıkıp direk çıkardım stock fanı)
Gürültüden çok rahatsız olan bir insan değilim aslında, 3 tane 12 cm 1 tane 14 cm kasa fanım var. Ama işlemci fanımı %0'a getirdiğimde (speedfan ile) oda bi huzur doluyor, sessizlik oluyor böyle.
Gürültülü bir işlemci fanımdan kurtulayım derken bu dahada gürültülü çıkmasın. Kullananlar gürültü seviyesi hakkında yorum yapabilirlermi ?
şimdi bu linki siz veriyorsunuz sonra da aradaki 3TL ye sıcak fırsat diyorsunuz::::: tebrik ederim
Aradaki 3 TL değil, her iki linke de sıcak fırsat diyor. Kampanyayı yapan, Akortek, yani ürünün distribütörü. Bu nedenle her yerde ucuza satılacak ancak bu onu sıcak fırsat olmaktan çıkartmıyor. Tıpkı Sapphire firmasının HD5800 serisini yarı fiyatına indirmesi gibi.
incelmelere goz attım siparisi verdim bakalım ist icine kac gunde gonderecekler. aslında aklımda aksa venom almak vardı ama nasip buna imiş. 2500K icin abartı bir sogutucuya fazla gerekte yok zaten.
merhaba,
Ben de Amazon.com daki kullanıcı yorumlarına baktım. 7 kişi yorum yazmış. 4 kişisi cok kotu, 2 si iyi , 2 si de cok iyi demiş. Şikayetlerin coğu dizayn ile ilgili anakarta montaj ve sonrası sorun yaiandığını bildiriyorlar. Sesli diyen de var. Almadan önce yorumlara bakmak isteyenler için bağlantıyı veriyorum
incelmelere goz attım siparisi verdim bakalım ist icine kac gunde gonderecekler. aslında aklımda aksa venom almak vardı ama nasip buna imiş. 2500K icin abartı bir sogutucuya fazla gerekte yok zaten.
aynen ben de sipariş vericem birazdan; bende i5' geçtim lga 775 te akasa venom kullanıyordum ikisi arasındaki kıyaslamayı yakın zamanda yaparım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme