Şimdi Ara

The Wolverine (2013) | Hugh Jackman (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
471
Cevap
8
Favori
23.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kadınn bi arabadan iniş sahnesi var o anda bende bazı kalkışlar oldu kardesm :) he sonra saçlar kabak gibi olunca bi tiskinti olmadıda değil :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

ulan bu ne ya

adamantium denilen şeyin özelliği bir kere çok az bulunması , adamlar dökümlü robot yapmış bu maddeden , birde yetmedi wolverine in içindekini de çektiler , geri döndürülemez bir şeydi bu çizgi romanlara bile ihanet olmuş

şimdi yeni seride woverine marketten adamentium alıp şırınga ile enjekte ederler tamam kaptır gitsin , wolverine karekterini iyce salça ettiler

Adamantium her zaman öyle lanse edilir ancak Çizgi Roman evreninde hiç de öyle nadir bulunan bir element değil. Adamlar neredeyse ordu yapıyorlar hatta Wolverine 5 tanesini alıp eğitim kendi takımını kuruyor. Adamantium bolca mevcut aslında.

Ayrıca Wolverine'in sadece pençeleri koptu, o da ısıtılmış adamantium kılıçlar kesildikleri için. Onu Days of Future Past'ta muhtemelen Magneto aracılığı ile çözecekler, çünkü Wolverine Sentinel'leri kesemeyecek .

• quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

quote:

ulan bu ne ya

adamantium denilen şeyin özelliği bir kere çok az bulunması , adamlar dökümlü robot yapmış bu maddeden , birde yetmedi wolverine in içindekini de çektiler , geri döndürülemez bir şeydi bu çizgi romanlara bile ihanet olmuş

şimdi yeni seride woverine marketten adamentium alıp şırınga ile enjekte ederler tamam kaptır gitsin , wolverine karekterini iyce salça ettiler

Adamantium her zaman öyle lanse edilir ancak Çizgi Roman evreninde hiç de öyle nadir bulunan bir element değil. Adamlar neredeyse ordu yapıyorlar hatta Wolverine 5 tanesini alıp eğitim kendi takımını kuruyor. Adamantium bolca mevcut aslında.

Ayrıca Wolverine'in sadece pençeleri koptu, o da ısıtılmış adamantium kılıçlar kesildikleri için. Onu Days of Future Past'ta muhtemelen Magneto aracılığı ile çözecekler, çünkü Wolverine Sentinel'leri kesemeyecek .

çizgi roman evreni de sabit durmuyor tabi ama olayın çıkışı ve Wolverine karakterine ithaf edilen özellikten bahsetmiştim , birde pençe kopma sade tek elinde oldu ama diğer elin pençeleri de kemiğe dönmüştü yani adamantium komple çekti sanırım magneto ile nasıl çözerler bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 14 Ağustos 2013; 15:21:20 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

quote:

ulan bu ne ya

çizgi roman evreni de sabit durmuyor tabi ama olayın çıkışı ve Wolverine karakterine ithaf edilen özellikten bahsetmiştim , birde pençe kopma sade tek elinde oldu ama diğer elin pençeleri de kemiğe dönmüştü yani adamantium komple çekti sanırım magneto ile nasıl çözerler bilemiyorum

Yok duvardan sarkarken 2. pençesini de kırdı.

Kemikleri halen adamantium, normalde o pençelerin kemik olarak çıkmasının sebebi kendini iyileştirmesi. (Ama Adamantium olarak iyileştiremiyor.)

Magneto bir şekilde adamantium'u tekrar pençelerine kaplayacaktır çünkü Sentinellere karşı lazım olacak.

• Film aşırı güzel değil.Aynı zamanda çok fazla görsel efek de fazla yok ama izlenecek film.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunt1

tek kelimeyle berbattı koskoca wolverineyi ne hale getirmişler ilk filmde nasıl dövüşüyordu bu filmde nasıl dövüşüyor dövüşü bile saçmaydı bence wolverinenin DVD çıkmasını bekleyin bence boşuna para vermeyin zaten anlamadığım diğer şeyse wolverinenin sarı kostümü var onu hiç göstermediler orijinal hali öyle ama hiç göstermediler

Sarı kostüm X-men hali.. Ayrıca koskaca Wolverine diyorsunda iyileşme ve pençe dışında başka bir özellik yok. hul ilke wolverine çizgi romanlarını sakın okuma o zaman. Hulk yiyor bile Wolverine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menanty

quote:

tek kelimeyle berbattı koskoca wolverineyi ne hale getirmişler ilk filmde nasıl dövüşüyordu bu filmde nasıl dövüşüyor dövüşü bile saçmaydı bence wolverinenin DVD çıkmasını bekleyin bence boşuna para vermeyin zaten anlamadığım diğer şeyse wolverinenin sarı kostümü var onu hiç göstermediler orijinal hali öyle ama hiç göstermediler

Sarı kostüm X-men hali.. Ayrıca koskaca Wolverine diyorsunda iyileşme ve pençe dışında başka bir özellik yok. hul ilke wolverine çizgi romanlarını sakın okuma o zaman. Hulk yiyor bile Wolverine

arkadaşım benim yazdığımdaki yorumda ben wolverine için yazdım sen bana hulk yiyor diyorsun bütün çizgi filmlerinde wolverinenin sadece sarı kostümlü halleri vardı x-men 1 2 3 çekildi ama ordada yoktu ben genel olarak kast ettim x-mende en iyisi wolverine bence o yüzden koskoca dedim ve x-men origins wolverine nasıl dövüşüyordu birde bu filmde nasıl dövüşüyor ikisini kıyaslarsan yorumumu anlayacaksın hulka bakarsakta gri hulk yeşil hulku yenmişti ^^

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Menanty

quote:

arkadaşım benim yazdığımdaki yorumda ben wolverine için yazdım sen bana hulk yiyor diyorsun bütün çizgi filmlerinde wolverinenin sadece sarı kostümlü halleri vardı x-men 1 2 3 çekildi ama ordada yoktu ben genel olarak kast ettim x-mende en iyisi wolverine bence o yüzden koskoca dedim ve x-men origins wolverine nasıl dövüşüyordu birde bu filmde nasıl dövüşüyor ikisini kıyaslarsan yorumumu anlayacaksın hulka bakarsakta gri hulk yeşil hulku yenmişti ^^

Sen olayı anlamamışsın ki. O sarı kıyafet X-men kıyafeti şimdi bu filmde x-men değil Wolverine kapiş

• Beyler sondaki after credits i Türkçe izleme imkanımız varmı ?
  • Ne zaman gelir bunun 720p'si.
  • WEB-DL çıkmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: X@ndeR

WEB-DL çıkmış

Görüntü çöp ayrıca japonca altyazılı. Az daha sabredelim.
  • iyi bir görüntü ile izleyebilen varmı.yurt içi,yurtdışı torrent,Turbobit,letitbit farketmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acemi nefer

iyi bir görüntü ile izleyebilen varmı.yurt içi,yurtdışı torrent,Turbobit,letitbit farketmez.

Bulan varsa banada yollasın, şimdiden teşekkürler.
  • Bi hafta içinde gelecek diyolla.
  • demekki adamentinyumdan yapılan başka şeyler logan durduramıyor yani logan eski mutantlığı onu 1 0 hep önde tutuyor gayet güzel olmuş aklımdaki bazı ince sorulari cevaplamiş
    oldu ama keşke ölümlü olmayı o cihaz ı biyere saklasaydı yada saklatsaydı hiç yokdan ilerde kendi niyeti ile ölçeği kanatına varsaydık
  • Nedense beğenmemiştim en kötü X-Men filmi sanırım benim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luganoguz -- 6 Kasım 2013; 2:23:12 >
  • call of duty:ghost geldi, bu gelmedi yav
  • Çıktı gençler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DMUKKS

Çıktı gençler.

??
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.