Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.495
Cevap
78
Favori
308.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
193 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ramazan gününde bu kadar duayla ben cumhurbaşkanlığı seçimini de kazanırım
  • http://www.youtube.com/channel/UCFwb5nMx5W2uR-k50D9R2Mg türkçe yamanın videolarını çekiyorum bölüm bölüm burdan bakabilirsiniz oyun bitesiye kadar gidecek kolay gelsin
  • @pelerinli @VII_outLaw @Grimm @slayer983 Hepinizin eline sağlık çok teşekkür ederim böyle güzel bir oyunu bizlere Türkçe sunduğunuz için. Azminizi takdir ediyorum! Çok zorluklarla çıkarttınız bundan eminiz. İlk defa oynayacağım oyunu tekrar tekrar teşekkürler
  • Allah razı olsun valla oyunu açarken duygulandım. Nereden nereye...

Bir şey sorayım. Oyunun Türkçe yaması yapıldığına dair mail atmıştım CPR ye. Onlarda cevap vermişlerdi. Güzel bir haber, çıkınca haber verin sitemiz de söyleyelim diye. Siz mi haber verir siniz yoksa ben sizin adınıza mail atayım mı tekrar.? Hatta mailin ss sini paylaşmıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

Allah razı olsun valla oyunu açarken duygulandım. Nereden nereye...

Bir şey sorayım. Oyunun Türkçe yaması yapıldığına dair mail atmıştım CPR ye. Onlarda cevap vermişlerdi. Güzel bir haber, çıkınca haber verin sitemiz de söyleyelim diye. Siz mi haber verir siniz yoksa ben sizin adınıza mail atayım mı tekrar.? Hatta mailin ss sini paylaşmıştım.

Yama henüz tam olarak bitmedi, çok kritik hatalar var. Yamanın test sürümünün yayınlandığını ve geliştirilip tam sürümün çıkarılacağını bildirebilirsin. Bizim çok işimiz var
  • Biz bu süreci oyunu test edin diye başlattık, oynayıp geri yaslanın diye değil. Hani geribildirimleriniz arkadaş, kaç kere indirimiş yama ama sadece 3-5 geri bildirim geldi... Hadi sizleri geçtim bizim ekipte kontrol etmiyor, sanki yama var dediler geldik hesabı olmuş...

Her ayrıntıyı paylaşmanızı rica ediyorum tekrar, bize daha fazlası lazım...
  • tamam, bende öyle düşünüyordum zaten.Beta sürecinde olduğunu falan yazacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BackLean

@pelerinli @VII_outLaw @Grimm @slayer983 Hepinizin eline sağlık çok teşekkür ederim böyle güzel bir oyunu bizlere Türkçe sunduğunuz için. Azminizi takdir ediyorum! Çok zorluklarla çıkarttınız bundan eminiz. İlk defa oynayacağım oyunu tekrar tekrar teşekkürler

Cok tesekkur ediyoruz ancak eminim ki haberdar etme sinirindan dolayi sadece bizi haberdar ettin, yoksa daha cevirmen ve ugrasan kadromuz bu kadarla sinirli degil ve ayrica bu konuda bizi destekleyen ve sabriyla, yureklendirici sozleriyle yanimizda olan sizler de en az bizim kadar tesekkuru hakediyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: slayer983

Biz bu süreci oyunu test edin diye başlattık, oynayıp geri yaslanın diye değil. Hani geribildirimleriniz arkadaş, kaç kere indirimiş yama ama sadece 3-5 geri bildirim geldi... Hadi sizleri geçtim bizim ekipte kontrol etmiyor, sanki yama var dediler geldik hesabı olmuş...

Her ayrıntıyı paylaşmanızı rica ediyorum tekrar, bize daha fazlası lazım...

Bir de indirenlerin cogu ilk yamayi indirmis, arkadaslar lutfen ilk yamayi indirenler sonraki yamayi da indirsinler ve bastan baslasinlar gec olmadan

• Bende Steam sürümü yüklü ama bir türlü yamayı çalıştıramadım, oyun açılmıyor bile...

Daha sonra diskteki dosyaları doğrulama yaptım, bu sefer oyun açılıyor, ayarlardan Türkçe dil seçiliyor ama oyun eksik dosyalar olduğu için açılamıyor. Buna benzer hata yaşayanlar durumu düzeltebildi mi?
  • Eksik harfleride bildiriyormuyuz arkadaşlar?
    Yine bir tane bildirdim ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 12 Temmuz 2014; 11:59:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Bende Steam sürümü yüklü ama bir türlü yamayı çalıştıramadım, oyun açılmıyor bile...

Daha sonra diskteki dosyaları doğrulama yaptım, bu sefer oyun açılıyor, ayarlardan Türkçe dil seçiliyor ama oyun eksik dosyalar olduğu için açılamıyor. Buna benzer hata yaşayanlar durumu düzeltebildi mi?

dosya doğrula, tekrar kur. Eğer sıkıntı yoksa açması lazım oyunu.

@SkyTech74 tabi tabi, gördüğünüz her hatayı yazın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Bende Steam sürümü yüklü ama bir türlü yamayı çalıştıramadım, oyun açılmıyor bile...

Oyun sadece özgün dil dosyalarından okunmuyor, lanet bir sistemi var. Save dosyalarının içine peşinen dil satırlarını kopyalıyor ve gerektiğinde oradan okuma yapıyor. Oyunun Data klasörüne girin ve oradaki _theWitcherTR adlı klasörü silin. Daha sonra oyunun ana dizinindeki backup klasörüne girin ve içindekileri oyunun ana dizinine atın. Oyun bu işlemlerden sonra orjinal hale gelecektir. Son yayınlanan yamayı tekrar kurup oynamayı deneyin. Eğer yamanın ilk sürümüyle oynuyorsan mevcut kayıtlı oyundan devam etmeyin, yeni bir kayıtla başlayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 12 Temmuz 2014; 12:06:59 >

• Oyunu tekrar kurdum, 2.1 güncellenmiş dosyayı yükledim, güncellemeleri kapattım ve sorunsuz çalışıyor. Tekrardan çalışmalarda emeği geçen arkadaşlara teşekkürler...
  • Setup olayında biraz çuvallamışım, sistemden silinen kayıt girdileri sağlıklı bir şekilde geri yüklenmiyor dolayısıyla kaldırma işleminden sonra bazı datalar karışıyor. tabi hatalı bir dizine yamayı kuranlarında biraz hatası var, ilerleyen günlerde bunları da çözeriz diye umuyorum.
  • elinize sağlık baya iyi olmuş ya. ayrıca çok ufak hatalardan bir şey olmaz hocam nolcak sanki bir harf eksik. Mesela '' köy yerine ky veya efsunger yerine efsungr '' sonuçta bunu görünce anlıyoruz ne olduğunu. çokta kasmaya gerek benim kendi görüşüm. zaten elinizden geleni yapmışsınız. Ha çok önemli kritik hatalar vardır ona bişey diyemem ama bu ufak şeylerde işin tuzu biberi sumağı olsun ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yigit315

elinize sağlık baya iyi olmuş ya. ayrıca çok ufak hatalardan bir şey olmaz hocam nolcak sanki bir harf eksik. Mesela '' köy yerine ky veya efsunger yerine efsungr '' sonuçta bunu görünce anlıyoruz ne olduğunu. çokta kasmaya gerek benim kendi görüşüm. zaten elinizden geleni yapmışsınız. Ha çok önemli kritik hatalar vardır ona bişey diyemem ama bu ufak şeylerde işin tuzu biberi sumağı olsun ^^

Teşekkürler, biz zaten kritik hatalar üzerinde duruyoruz ama elimiz değmişken o küçük ayrıntıları da elden geçiriyoruz. Zaten puzzle gibi sistem var ve her ayrıntıyı didik didik etsek de gözden kaçar bazı şeyler. yapabileceğimizin en iyisini çıkarmak amacımız hatasız bir ürün elde etmek değil
  • Arkadaşlar bu combat sistemini değiştirebilirmiyiz çok sinir kaptım şu combat sistemine
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

quote:

Orijinalden alıntı: BackLean

@pelerinli @VII_outLaw @Grimm @slayer983 Hepinizin eline sağlık çok teşekkür ederim böyle güzel bir oyunu bizlere Türkçe sunduğunuz için. Azminizi takdir ediyorum! Çok zorluklarla çıkarttınız bundan eminiz. İlk defa oynayacağım oyunu tekrar tekrar teşekkürler

Cok tesekkur ediyoruz ancak eminim ki haberdar etme sinirindan dolayi sadece bizi haberdar ettin, yoksa daha cevirmen ve ugrasan kadromuz bu kadarla sinirli degil ve ayrica bu konuda bizi destekleyen ve sabriyla, yureklendirici sozleriyle yanimizda olan sizler de en az bizim kadar tesekkuru hakediyorsunuz

Harikasınız bu kadar profesyonel bir iş beklemiyordum :) yama bir harika.

• Emeği geçen herkese teşekürler
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.