Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.495
Cevap
78
Favori
308.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
193 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk deneyen kişi olma şerefine nail olduğum için teşekkürler :)
  • Tebrikler.
    Bir yola çıkıp yolun sonunu getirebilmek herkesin harcı değildir.
    Bu yamayı bekleyen çok insan olduğunu biliyorum.
    Çok hayır dua'da alacaksınız çok sert eleştiriler de (Kendini bilmezler tarafından)
    Karşılıksız emeğinize ve uğraşılarınıza tekrardan teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grandekin@ks

quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

quote:

quote:

simdi mesela behzat c'ye basladim, ilk bolumunu yariladim, cok ciddiyim ortalama game of thrones bolumu izlerkenki kadar zevkle izliyorum. ne kadar zevkliymis arkadas "bizden" birseyler izlemek

ya gençler yabancı dizi izlemekten bi bakmıyorsunuz ki biz de ne var..behzat ç.yi nasıl beklerdik her hafta sen bi de bize sor..daha yeni başlamışsın..

Yanlis anladin herhalde, ben oyle "iyyy turkler yapamaz" diyen adamlardan degilim, toptan televizyon izlemedigim icin izlememistim, hem tepkimden hem de zamansizliktan televizyon izleyemiyorum.

yanlış anlama yok ya..sadece belirtmek istedim..hem şaşkınlığını anlamaya çalışıyorum "ne kadar zevkliymis arkadas "bizden" birseyler izlemek" hemde fikrimi söyliyeyim dedim..sıkıntı yok

Sen soyle simdi, yamayi mi deneyim behzat c mi izleyim

ekleme: limonata biskuvi efsunger yapacagim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelerinli -- 10 Temmuz 2014; 23:12:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Ne halt yediğini merak etmiyorsan eğer istediğini yapmakta özgürsün...
  • Yamayı kurup yaklaşık yarım saat oynadım. Henüz oynunun başları ama yama gayet iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer983

quote:

Ne halt yediğini merak etmiyorsan eğer istediğini yapmakta özgürsün...

Ya valla acikcasi en son haliyle oynamak istiyorum ama kontrol de etmem lazim ne kadar batirmisim diye:D

• quote:

Orijinalden alıntı: Lawliet Ryuzaki

Yamayı kurup yaklaşık yarım saat oynadım. Henüz oynunun başları ama yama gayet iyi.

Baştan çuvallamayalım diye o bölüme dair denk geldiğimiz dosyaları elden geçirdik. İlerleyen bölümlere pek göz attığımız söylenemez. Ama sıralı olarak dosyalar açılıp bakılacak. Sizlerin geribildirimleri de çok çok önemli, umarım sizlerde bunu önemsersiniz...
  • Evet arkadaslar; saka bir yana en iyi sekilde oynamak istiyorsaniz bize en yogun sekilde geri bildirimde bulunmaniz lazim.

• Ne yazık ki Beta sürecine katılma fırsatım olmayacak birkaç meseleden dolayı. Umarım iyi bir iş çıkarmışsınızdır. Hayırlı olsun, başarılar
  • Sonunda betayı yayınladık. Herkese hayırlı oyunlar, umarım zevkle oynarsınız.
  • yama yapacağız diye oyun dosyalarını o kadar karıştırmışım ki yamayı kurarken hata aldım, steam tekrar indiriyor şu an oyunu
  • Hayirli olsun arkadaslar en kisa zamanda denemeye calisacagim.

• quote:

yama yapacağız diye oyun dosyalarını o kadar karıştırmışım ki yamayı kurarken hata aldım, steam tekrar indiriyor şu an oyunu

geçmiş olsun, gitti kota...
  • pelerinli kullanıcısına yanıt
    ikisi de olur
  • Dürüst olmak gerekirse amacım sadece denemekti. Başka oyunların başarımlarını tamamlamaya çalışıyorum. O yüzden bu oyunu oynamaya ne kadar fırsatım bilmiyorum ama elimden geldiğince geri bildirim yapmaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artyom1959 -- 10 Temmuz 2014; 23:58:54 >
  • şöyle bir hata alıyorum..kuruluma devam etmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grandekin@ks -- 11 Temmuz 2014; 0:01:08 >
  • quote:

şöyle bir hata alıyorum..kuruluma devam etmiyor

Görünce bende error verdim Hiç bir fikrim yok. yani 5-10 kişi sorunsuz kurunca, sistemden şüphelenmeye başladım ama yeterli yer fazlasıyla var gibi görünüyor. Sıkıntı devam ederse kurulumsuz bir sürümde yayınlarım...

• Grandekin@ks kullanıcısına yanıt
    Herkese merhabalar. Yamada emeği geçen herkese gönülden teşekkür ediyorum.
    Aynı mesajı bende alıyorum. Steam içerisindeki oyun dosyalarına daha öncesinde herhangi bir müdahalede de bulunmadım. Nedeni ne olabilir?
  • bende anlamadım..bütün sabit disklerde çalıştırıp denedim, sistemi açıp kapattım ama hep aynı hata...bu benim sistemle ilgili bir hata ama çözemedim hala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grandekin@ks -- 11 Temmuz 2014; 0:15:35 >
  • Yamayı deniyorum oyunun başındayım bütün alt yazılara bakıyorum sadece bir yerde şunu fark ettim . Şövalye değilde şovalye yazıyordu emin olmak için tekrar bakacağım oraya .

Bu arada gayet başarılı buldum beta olmasına rağmen çok iyi duruyor elinize emeğinize sağlık
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.