Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition (2008) [ANA KONU] (76. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.304
Cevap
19
Favori
253.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bigen

Ben de kurt adam vincent da kaldım o kadar komboma rağmen yiyip bitiriyor beni;yarıya indirebildim ancak?

Kurt adamı öldürmek zorunda değilsin :) ve öldürmemenin ileride avantajları olacak.
    Swampta carmen ile konuştuysan Beauty and the Beast guestini veriyor. bu guestle vincentin kurtadam özelliğini yok ederek daha çok experience kazanırsın.

öldürmek istiyorsan da ya blizzard potion içerek dövüş yada bi kaç level atladıktan sonra karşısına çık.

Benim tavsiyem vincentı öldürme.
  • quote:

Orjinalden alıntı: m_mehmet

quote:

Ben de kurt adam vincent da kaldım o kadar komboma rağmen yiyip bitiriyor beni;yarıya indirebildim ancak?

Kurt adamı öldürmek zorunda değilsin :) ve öldürmemenin ileride avantajları olacak.
    Swampta carmen ile konuştuysan Beauty and the Beast guestini veriyor. bu guestle vincentin kurtadam özelliğini yok ederek daha çok experience kazanırsın.

öldürmek istiyorsan da ya blizzard potion içerek dövüş yada bi kaç level atladıktan sonra karşısına çık.

Benim tavsiyem vincentı öldürme.

tamam;anladım saol
  • Fantastik bir oyun oynamayalı uzun zaman oldu en son pop oynamıştım
  • quote:

Orjinalden alıntı: SilverQuasar

Fantastik bir oyun oynamayalı uzun zaman oldu en son pop oynamıştım

bnde en son pop oynadm bunuda denemek lzm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batuuu7

quote:

pop'la karşılaştırmayın bunu sakın.atlama zıplama yok ve bir rpg.elbette dövüş animasyonların pop'tan iyi...oyunu 5 dakika oynayıp da "vay pop daha iyi" diye buraya gelmeyin kızarım..

• quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

quote:

Orjinalden alıntı: Batuuu7

quote:

pop'la karşılaştırmayın bunu sakın.atlama zıplama yok ve bir rpg.elbette dövüş animasyonların pop'tan iyi...oyunu 5 dakika oynayıp da "vay pop daha iyi" diye buraya gelmeyin kızarım..

en kısa zamanda temin etmeye çalışıcam oyunu.

Valla bilmiyoruz artık oynayınca görücez

• allah allah oyunun tam ismi ne? pop kısaltması herhalde, bizde deneylim
  • yahu şu güzel oyunun topiğinde pop'un adını anıp kirletmeyin ortamı yahu,yazıktır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Furious*

Oyun güzele benziyor gerçekten.Ayrıca ürkütücü sanırım bunun filmi de vardı.Türkçe adı ne oluyor bunun cadı avcısı mı ?

• acaba arkadşalr ati x1300 ekran kartında düşük ayarlarda kasma olasılıgı nedir ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: FreaKs

acaba arkadşalr ati x1300 ekran kartında düşük ayarlarda kasma olasılıgı nedir ?

X1300
    Fillrate: 1800 MT/s
    Bandwidth: 8.0 GB/s

Düşük özellikli bir kart.

Bende HD2600 Pro var
    Fillrate: 4800 MT/s
    Bandwidth: 22.4 GB/s

Yani senin kartın yaklaşık 3 katı kapasitede bir kart.
    En yüksek ayarlarda oynayamadım hatırladığım kadarıyla.

Senin en düşük ayarlarda oynama ihtimalin var ama, tiksinirsin tahminim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nitrogliserin

/>

Tür: RPG
    Yapımcı: CD Projekt Red
    Dağıtımcı: ATARI
    Çıkış Tarihi: 30 Ekim 2007
    Platform: Sadece PC!
    Oyun Motoru: BioWare Aurora Engine(TM) (DX9)
    Web:http://www.thewitcher.com/
    Medya:1-2 DVD
    MP: Safkan Single Player
    Oyunu bitirme süresi: Minumum 40-50 saat
    Oyunun sonu: 3 farklı sonu olacak
    Hava: Full değişken, yağmur kar rüzgar vb
    Yaş sınırı:17+
    Alternatif: Oblivion
    Video:
    www.tothegame.com
    404 - File or directory not found.
    http://www.tothegame.com/game_video.asp?gameid=2782

Screenshots:
    www.tothegame.com
    404 - File or directory not found.
    http://www.tothegame.com/screenshot.asp?id=2782

Andrzej Sapkowski'nin romanından uyarlanan The Witcher ömrünü savaşçı olarak sürdüren ve ülkesindeki insanları kötülüklerden korumaya kendini adamış olan bir savaşçının hayatını anlatıyor. Grafikleri oblivion'dan oldukça başarılı olan oyun RPG dünyasına yeni bir soluk ve görsel bir şölen katıcak. Bu şansa şimdilik sadece PC oyuncuları nail oluyor.

The Witcher: Enhanced Edition (2008) [ANA KONU]

Bu oyun için çok şey duydum anlatılan kadar güzel mi merak ediyorum

• Grafikler güzele benziyo.ma bence böyle bi oyunda daha önemli olan kontroller ve oynanabilirlik. Bunlara göre
    de değerlendirilmeli bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kirk Hammett

Grafikler güzele benziyo.ma bence böyle bi oyunda daha önemli olan kontroller ve oynanabilirlik. Bunlara göre
    de değerlendirilmeli bence

grafikler,senaryo,atmosfer,oynanabilirlik,atmosfer,zindanlardaki sanatsal çizimler,baş karakter felan herşeyi mükemmel.bir tek zıplama yok işte.kılıç animasyonları en iyisi.müziklerini de nightwish yapmış,ee daha ne olsun:)
  • Bu oyunu tek tuşla oynanıp bitirildiğini duyunca şaşırmıştım ama gerçekte öyle yav sadece left click herşeye yeter
  • Yaaw şu Dagon la nasıl savaşacağız;10 tane adamını kestim mi düşüyormuş ama; adamlara saldıracağına gidip Dagon a saldırıyor,Dagon da beni biçiyor haliyle,Dagon a saldırdığında adamlarına nasıl yönlendirebilirm Gerald i?
  • Bana Jericho yu hatırlattı
  • quote:

Yaaw şu Dagon la nasıl savaşacağız;10 tane adamını kestim mi düşüyormuş ama; adamlara saldıracağına gidip Dagon a saldırıyor,Dagon da beni biçiyor haliyle,Dagon a saldırdığında adamlarına nasıl yönlendirebilirm Gerald i?

Dövüşürken F1 ve F2 tuşları ile kamera değişikliği yapman doğru hedefe yönelmene yardımcı olur. Ben dagonu öyle geçmiştim. birde imleç ok işareti halindeyken boş bir yere çift tıklarsan geralt havada takla atarak boş yere kaçıyor. boş alanlara kaçarak dagonun adamlarını sıkıştırabilirsin.

4. bölümdeki Alina ve Celina saçmalığından sonra Dagon ile dövüşmek beni oyundan soğutmuştu. bu bölüm oyunun senayosuna ve sunduğu atmosfere hiç yakışmıyor.

ama act 5 mükemmel.

• quote:

Orjinalden alıntı: m_mehmet

quote:

Yaaw şu Dagon la nasıl savaşacağız;10 tane adamını kestim mi düşüyormuş ama; adamlara saldıracağına gidip Dagon a saldırıyor,Dagon da beni biçiyor haliyle,Dagon a saldırdığında adamlarına nasıl yönlendirebilirm Gerald i?

Dövüşürken F1 ve F2 tuşları ile kamera değişikliği yapman doğru hedefe yönelmene yardımcı olur. Ben dagonu öyle geçmiştim. birde imleç ok işareti halindeyken boş bir yere çift tıklarsan geralt havada takla atarak boş yere kaçıyor. boş alanlara kaçarak dagonun adamlarını sıkıştırabilirsin.

4. bölümdeki Alina ve Celina saçmalığından sonra Dagon ile dövüşmek beni oyundan soğutmuştu. bu bölüm oyunun senayosuna ve sunduğu atmosfere hiç yakışmıyor.

ama act 5 mükemmel.

saol geçtim Dagon'u;Alina ve Celina'nın nesini saçma buldun?

• Adanada oyunu nerde bulabilirim bilen varmı ???
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.