Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition (2008) [ANA KONU] (78. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.304
Cevap
19
Favori
253.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yine de yardım ettiğin için teşekkür ederim galiba benim 1.2 için gerekli dosyayı bulmam gerekiyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: m_mehmet

quote:

Orjinalden alıntı: bigen

Arkadaşlar;şu efsanevi armorun parçalarının peşindeyim: şimdi bataklıkta wayfarer stone dayım,burda iki tane ateş,bir tane de hava büyüsü yapmalıymışım;signlardan yapıyorum ama bir şey olmuyor?

O taşlardan 3 tane var ve hangi taşa gideceğin, hangi kombinasyonu kullanacağın senin ne tarafta olduğuna göre değişiyor. (Tarafsız, Orderlardan yana ve Scoeitaellerden yana)

İki ateş bir hava yapman gerekiyorsa igni-igni-aard, igni-aard-igni, aard-igni-igni birinden biri muhakkak olacaktır. Eğer olmuyorsa yanlış taşa gitmişindir.

arkadaşım;teşekkür ederim,kusura bakma geç cvp yazdığım için.. şimdi de azar javed in yengeciyle başım dertte

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: m_mehmet

quote:

Arkadaşlar;şu efsanevi armorun parçalarının peşindeyim: şimdi bataklıkta wayfarer stone dayım,burda iki tane ateş,bir tane de hava büyüsü yapmalıymışım;signlardan yapıyorum ama bir şey olmuyor?

O taşlardan 3 tane var ve hangi taşa gideceğin, hangi kombinasyonu kullanacağın senin ne tarafta olduğuna göre değişiyor. (Tarafsız, Orderlardan yana ve Scoeitaellerden yana)

İki ateş bir hava yapman gerekiyorsa igni-igni-aard, igni-aard-igni, aard-igni-igni birinden biri muhakkak olacaktır. Eğer olmuyorsa yanlış taşa gitmişindir.

arkadaşım;teşekkür ederim,kusura bakma geç cvp yazdığım için.. şimdi de azar javed in yengeciyle başım dertte

o yengec bela bişey. Kafasının yanındaki bacakları ile saldırınca soğan doğrar gibi geraltı doğruyordu :)
    FullMoon potion u keşfetmediysen ilk meditasyon fırsatında Fullmoon yap 2 canlı olursun vitality 2 katına çıkartıyor.

• güzel bi oyuna benziyor yaratıklar filan
  • daha nice potionlar vardı vay anasını,kesemediğim yaratıkları bir çırpıda kuşbaşı ediyordum:)
    o potionlara uğraşın,bol bol kitap okuyun ve herbal ablalardan yaprak,bitki felan toplayın.bakarsınız mesir macunu bile yaparsınız,sonra dayanın triss'e:))
  • Beyler Neverwinter başlığı öldüğü için soruyu tekrar burda soruyorum anlarsınız heralde ?

Essence elde etmek için Mortar & Pastle ile Distill edeilebilinir nesnenin üzerine tıklamak yeterli değilmi. (Manual da öyle yazıyo)

Mesela Yields(ürün) : Weak Air Essence olan bir zombi hede hödesinde mortar & pastle ile aktive ettiğimde hiçbirşey olmuyor. Alchemicalbench de deniyorum yine tın. Oyun son versiyonda ( ama fix bir öncekine ait)

Sanırım Bug vaaaaaaa
  • The Witcher Versus hakkında bilgisi ve tecrübesi olan var mı? sanırım millet orada birbiri ile dövüşüyor ve class seçenekleri var Witcher, sorcerer ve Firghtener. Sorceres olarak Triss seçilebiliyor.
    Şu konuyu ben biraz araştırayım.
  • arkadaşlar chaper 3 teyim ilk görev narakort inn görevi varya üst kata çıkcam ama securty quart adam bana bişeyler diyo ama 2. kata çıkamadım lütfn yardım edin nsl yapacam görevii tam anlatamıdm ama anlıyanlar ltfn yardım etsin şimdiden saolun
  • yaaw oyunu bitirdim,tekrar başladım ama;şu abigail'i kızgın halktan kurtardığımız bölümde bir tane boss köpek çıkıyor ya,onda kaldım swallow potion içiyorum,adamlarını doğruyorum filan nafile,ne yapacağız burda?
  • quote:

yaaw oyunu bitirdim,tekrar başladım ama;şu abigail'i kızgın halktan kurtardığımız bölümde bir tane boss köpek çıkıyor ya,onda kaldım swallow potion içiyorum,adamlarını doğruyorum filan nafile,ne yapacağız burda?

o köpek çok kolaydı aslında.gümüş kılıçla daldığına emin misin köpeğe..
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

quote:

yaaw oyunu bitirdim,tekrar başladım ama;şu abigail'i kızgın halktan kurtardığımız bölümde bir tane boss köpek çıkıyor ya,onda kaldım swallow potion içiyorum,adamlarını doğruyorum filan nafile,ne yapacağız burda?

gümüş kılıç yok daha elimde,ilk oynadığımda bu kadar zorlandığımı hatırlamıyorum
  • quote:

quote:

quote:

gümüş kılıç yok daha elimde,ilk oynadığımda bu kadar zorlandığımı hatırlamıyorum

ben tam hatırlamıyorum ama şu the beast değil mi karşılaştığın.büyü felan yok mu hala..

• şu 5 büyüler varya nelere yarıyo ona göre kullanım yardımm
  • quote:

quote:

quote:

quote:

evet beast;aard la igni(ateş) miydi onlar var

ben tam hatırlamıyorum ama şu the beast değil mi karşılaştığın.büyü felan yok mu hala..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

evet beast;aard la igni(ateş) miydi onlar var

vay anasına :)

ikinci oynadığımda aynı sorunu bende yaşamıştım köpek ölmek nedir bilmiyor ve zorluyor :)))
    aard da 1. levelde STUN upgradini yap aard ı bi koyuyosun sersemliyo sonrada kellesini kesiveriyor.

Ben witcher hastası oldum diyorsanız şu videoyu kaçırmayın harika bişey

( Link çalışmazsa You tube de The witcher Soccer diye aratın )

• aynı zorluğu ikinci oynayışımda ben de yaşadım. aard da 1. lvelde STUN upgradini yapınca 2 hamlede öldürüyor.

witcherı sevenler bu videoyu kaçırmasın harika bişey :))

( link çalışmazsa Youtubede The witcher soccer diye aratın. )

• Ben skilleri nelere verceğimi bilmiyorum onceki sayfaları okudum ama anlamadım yardımcı olabilir misiniz
    bi de 2 büyü öğrendim sadece daha chapter 1 deyim diğerlerin ilerde mi öğreniyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: omer92

Ben skilleri nelere verceğimi bilmiyorum onceki sayfaları okudum ama anlamadım yardımcı olabilir misiniz
    bi de 2 büyü öğrendim sadece daha chapter 1 deyim diğerlerin ilerde mi öğreniyoruz

büyülere kafanızı takmayın Onlar ileriki bölümlerde açılıyorlar.

Karakterinizi nasıl geliştireceğiniz ile ilgili kafanız karışıyorsa strenght, dexterity ve kılıç yeteneklerinize yatırım yapın. Level 15 den sonra gümüş talent vermeye başlıyor o zamana kadar da skil yapısına alışmış olursunuz.
  • ben hepsine 2 şer tane werdim de strenght dexterity stamina intelligent yanlıs mi yapmisim?
  • Ben şimdi silver sword muydu oyle bişey aldım da onun skilleri ayreı ilk sword skillerine wermicek miyim ?
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.