Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition (2008) [ANA KONU] (75. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.304
Cevap
19
Favori
253.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Aerospace

Dövüşün daha da zevkli olması için ben o imlecin renginin degisme olayını kapatmıştım, yani tekrar basmak gerekince imlec artık haber vermiyordu; böylece hareketin ne zaman biteceğini kestirip ona göre basıyorsun ve daha zevkli ve zorlu oluyordu ( gerçi kılıç sesleri basman gereken zamanı biraz belli ediyor ama)

vaaay master witcher Kaç tane cıvır ayıkladın bakiim oyunda
  • ark da oynadım ve şuana kadarki oynadığım en güzel rpg
  • Arkadaşlar;yeni başladım da;şu chapter2 de bandit ramsmeat nerde? evine gittim,bir türlü bulmaıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigen

Arkadaşlar;yeni başladım da;şu chapter2 de bandit ramsmeat nerde? evine gittim,bir türlü bulmaıyorum

akşamları kıllı ayı barında oluyor, arkada bir odada oturuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nerevar

quote:

Orjinalden alıntı: bigen

Arkadaşlar;yeni başladım da;şu chapter2 de bandit ramsmeat nerde? evine gittim,bir türlü bulmaıyorum

akşamları kıllı ayı barında oluyor, arkada bir odada oturuyor.

saol buldum adamı
  • Geralt ı evden kovan cadıdan nasıl kurtulunurizle video:http://youtube.dinamiturk.com/watch?v=nwGtlpfIZDE
  • Demo da ki save dosyalarını kullanabiliyor muyuz acaba ?
  • Tam istediğim oyun türü
  • Arkadaşlar;şu golemden son sepitroph u alacağım da;kalkstein golem den bahsediyormuş,yanına gidiyorum golemle alakalı hiçbir diyalog çıkmıyor;sonra golem i canlandıran demiri dwarf demirciden mi yaptırıyorduk ve ne gerrekiyordu?
  • demirci 50 orens karışılığında demiri yapıyor . demiri aldıktan sonra elder druid e git. O da 500 orens karşılığı fırtına oluşturacak. druid e 500 orens verdikten sonra demiri golem e takıyorsun golem canlanıyo. Golemi kesince sephirot u alıyorsun :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: m_mehmet

demirci 50 orens karışılığında demiri yapıyor . demiri aldıktan sonra elder druid e git. O da 500 orens karşılığı fırtına oluşturacak. druid e 500 orens verdikten sonra demiri golem e takıyorsun golem canlanıyo. Golemi kesince sephirot u alıyorsun :)

peki o demiri yaptırtmak için hangi malzemelr gerekiyor ve nerden bulabilirim,biliyor musun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigen -- 13 Temmuz 2008; 11:43:34 >
  • demir için malzeme gerekmiyor. demirci ile konuşurken demirciye soruyorsun "sen bana rod yapabilirmisin" diye. Demirci de 50 orens e yaparım diyordu.
    Tam cümleyi hatırlamıyorum ama "can you make a rod for me?" böyle bir soru cümlesini seç o zaman demirci 50 orense demiri yapacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarKSpideR99

quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Fakir, fukara adamlar ne olsun 1 oyunu yapmaları yıllar sürüyor.

Önemli olan insanlık

Merakla bekliyorum. Çok iyi bir oyun olacak gibi. Bir yerde oyunun yapımını izlemiştim. Adam bazı sesleri çubuk makarnayla yapıyodu kopmuştum

• quote:

demir için malzeme gerekmiyor. demirci ile konuşurken demirciye soruyorsun "sen bana rod yapabilirmisin" diye. Demirci de 50 orens e yaparım diyordu.
    Tam cümleyi hatırlamıyorum ama "can you make a rod for me?" böyle bir soru cümlesini seç o zaman demirci 50 orense demiri yapacak.

hmm saol ama o dwarflarda öyle bir seçenek çıkmıyor galiba;başka bir demirci mi;bakayım bir
    Neyse buldum,Vaska isimli kadınla konuşmam gerekiyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigen -- 13 Temmuz 2008; 13:21:23 >
  • Oyunu bitirmiş arkadaşların dikkatine!
    Act 5 de, Sabah saat 10 da striga mağarasının önüne gelip oyunu kaydettim. Sonra velerad ile konuşarak mağaraya girdim. gece olunca da striga çıkıyor ve öldürmek zorunda kalıyorum. Strigayı öldürmeden prensesi nasıl kurtarıyoruz?
  • mrb arkadaslar ben chap. 4 teyim ve alinas mirror questini bi türlü geçemiyorum :( yani haritada gözüken yere gidiyorum yapıcak hiç bişey yok.. ingilizcesini çeviremedim sanırım tam olarak ben alinanın bi aynası var işte o kırılmıs onun parçalarını bul birleştir gibi bişey olarak anladım ama gittiğim yerde hiç bişey yok.. ne yapmamı istiyo bu quest biri yardımcı olursa çok sevinirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: absolue

mrb arkadaslar ben chap. 4 teyim ve alinas mirror questini bi türlü geçemiyorum :( yani haritada gözüken yere gidiyorum yapıcak hiç bişey yok.. ingilizcesini çeviremedim sanırım tam olarak ben alinanın bi aynası var işte o kırılmıs onun parçalarını bul birleştir gibi bişey olarak anladım ama gittiğim yerde hiç bişey yok.. ne yapmamı istiyo bu quest biri yardımcı olursa çok sevinirim..

Haritadaki yerlere gün ışığında gitmelisin. Her aynanın başında alinanın ruhu var hepsini teker teker keseceksin. Gündüz saatinde de bişey olmuyorsa healer yada lady of Lake ile konuş. Onlarla konuştukdan sonra bişeyler olur.

• quote:

Oyunu bitirmiş arkadaşların dikkatine!
    Act 5 de, Sabah saat 10 da striga mağarasının önüne gelip oyunu kaydettim. Sonra velerad ile konuşarak mağaraya girdim. gece olunca da striga çıkıyor ve öldürmek zorunda kalıyorum. Strigayı öldürmeden prensesi nasıl kurtarıyoruz?

Bir süre ölmeden dövüşmen gerekiyor. 3-5dk arasında bir süreydi, tam emin değilim.
    Potion, spell vs. kullanarak, ittirip kaktırıp, ileri geri koşarak vs. zaman kazanmaya çalış.
    Dövmen gerekmiyor, sadece 3-5dk o odadan çıkmadan yaşamayı becer. Yeterli.
    Kastırıyor ama, yapılıyor.
  • Ben de kurt adam vincent da kaldım o kadar komboma rağmen yiyip bitiriyor beni;yarıya indirebildim ancak?
  • Arkadaşlar oyunun türkçe tam çözümü varmı yokmu bi bilgisi olan varmı acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.