Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition (2008) [ANA KONU] (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.304
Cevap
19
Favori
253.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: stevensons

bu oyun tam rpg sayılmaz. çünkü karakter geliştirmede alternatif yok. bu arada bu oyuna en çok benzeyen jade empire.

ha oyun süper orası ayrı.

Katılıyorum. Oyun tam bir rpg değil.

Bu arada morrowind'in üzerine single player rpg tanımam :)
  • Arkadaşlar bırakalım şimdi tam rpg olayını, bende tam rpg olduğu öne sürülen oyunların bazılarında bu kadar ROLE PLAY göremedim. Tam rpg olmaması sadece sıra bazlı saldırı olmayışından.
  • Arkadaşlar oyundaki yüzükler tam olarak ne işe yarıyor? Birkaç yere girme çıkma dışında hiçbir işe yaradığını göremedim...
  • Oyunun full bir rpg olması için ilaki class seçimi, str, sta vs. olması gerekmiyor bence. Bu oyun tam bir rpg değilde nedir ?

@pir

bazı bölgelere giriş izni haricinde , öyle büyülü yüzükler vs. yok oyunda. trinket var birkaç tane ama hiç kullanmadım açıkçası. Bulduklarımı sattım hep .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aerich -- 24 Aralık 2007; 14:56:45 >
  • şu an itibariyle oyunu bitirdim ve cok büyük bir düşkırıklığına uğradım

oyun cok güzel buna lafım yok; ister görsel olsun, ister konunun işlenişi olsun, oyunun içinde barındırdığı yaşayan dünya olsun ve en önemlisi dövüş stili ve oynayışı olsun süper bir oyun....

benim üzüldüğüm konu ise böle bi oyunun bittikten sonra oyunculara hiç bir exstra, bonus bi şey vermemesi.
    ne bileyim oyun bittikten sonra biz istediğimiz gibi haritada dolaşabilseydik yada resimler, videoların olduğu bi bonus arşiv acılsaydı, oyun boyunca kestiğimiz trophyleri görebileceğimiz bi yer olsaydı yada yaratık kesebileceğimiz bi bölüm acılsaydı....işte ne bilem bişey olsaydı işte oyun bitince....

ama ne oldu oyunun bitişindeki muhteşem videodan sonra cat new game, load game ilk baştaki ekran...abartmıyom 10 sn kala kaldım ekran başında öle..ee şimdi ne olacak diye. benim düşüncem böle bana katılan varmı

eet bide size soruyom "ee şimdi ne olacak?"

• oyun bir senaryoya bağlı ve senaryo bitince bitmesi gerekiyor,bundan daha doğal birşey olamaz.Şahsen 200 saatlik oblivion yerine 30-40 saatlik the witcher daha da zevklidir diye düşünüyorum.Herşeyin bir dozajı var,ve tadını kaçırmamak lazım.Ek paket felan geleceğini sanmam da yapımcı firma buna benzer dahiyane bir oyun daha yapsa süper olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: :naix_tr:

şu an itibariyle oyunu bitirdim ve cok büyük bir düşkırıklığına uğradım

oyun cok güzel buna lafım yok; ister görsel olsun, ister konunun işlenişi olsun, oyunun içinde barındırdığı yaşayan dünya olsun ve en önemlisi dövüş stili ve oynayışı olsun süper bir oyun....

benim üzüldüğüm konu ise böle bi oyunun bittikten sonra oyunculara hiç bir exstra, bonus bi şey vermemesi.
    ne bileyim oyun bittikten sonra biz istediğimiz gibi haritada dolaşabilseydik yada resimler, videoların olduğu bi bonus arşiv acılsaydı, oyun boyunca kestiğimiz trophyleri görebileceğimiz bi yer olsaydı yada yaratık kesebileceğimiz bi bölüm acılsaydı....işte ne bilem bişey olsaydı işte oyun bitince....

ama ne oldu oyunun bitişindeki muhteşem videodan sonra cat new game, load game ilk baştaki ekran...abartmıyom 10 sn kala kaldım ekran başında öle..ee şimdi ne olacak diye. benim düşüncem böle bana katılan varmı

eet bide size soruyom "ee şimdi ne olacak?"

Dediğin gibiyse bundan sonra daha bir dikkatli oynayayım bari de ayrıntıları kaçırmayalım ve bol bol SS alalım arşivlik . Bizde kendi trophy room umuzu kendimiz yaparız :).

• quote:

Orjinalden alıntı: aerich

Oyunun full bir rpg olması için ilaki class seçimi, str, sta vs. olması gerekmiyor bence. Bu oyun tam bir rpg değilde nedir ?

@pir

bazı bölgelere giriş izni haricinde , öyle büyülü yüzükler vs. yok oyunda. trinket var birkaç tane ama hiç kullanmadım açıkçası. Bulduklarımı sattım hep .

full rpg olup olmaması çok ta önemli değil bence.. ama şoyle genel rpg lerin özelliklerine bakıncada bazı eksikleri ortaya çıkıyor bu kesin..
    fakat bu oyun kendine has başka yonleriylede onları kapatıyor ve kendini bir rpg severe de rahatca oynatıyor onemli olan da bu bence
  • benim düşüncem bi oyunun gercektende akıllarda kalabilmesi bilgisayardan silinmeyecek şekilde arşivlenmesi; oyunun hikayesi bittikten sonrada sürekliliğini sağlayabilmesiyle olur...örn verecek olursam 5 aydır oblivionu silmedim bilgisayarımdan arasıra canım sıkılınca giriom takılıyom çünkü konusu bitti ama hala yaşayan bi dünya var ...witcherda böle olsaydı kötümü olurdu şahsen ben witcherı cok beğenmeme karşın bilgisayarda arşivlemiyecem çünkü oyun bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :naix_tr: -- 24 Aralık 2007; 18:41:20 >
  • slm arkadaşlar ya bende witcher oynuyorum yeni başladım birşey sormak istiyorum size

ya bu potion of triss yapacaz ya ya ben yherşeyi topladım ama olmuyor potion daha fazla alkol gerekiyor heralde ama bulmadım bi yardım etseniz çok ii olur eskel den al diyor ama eskel bişiy vermiyor sana potion ekranı ss gönderiyorum

buyurun ss
    http://img513.imageshack.us/my.php?image=witcher111nd1.jpg][simage]http://img513.imageshack.us/img513/7783/witcher111nd1.th.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilter88 -- 24 Aralık 2007; 19:36:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilter88

slm arkadaşlar ya bende witcher oynuyorum yeni başladım birşey sormak istiyorum size

ya bu potion of triss yapacaz ya ya ben yherşeyi topladım ama olmuyor potion daha fazla alkol gerekiyor heralde ama bulmadım bi yardım etseniz çok ii olur eskel den al diyor ama eskel bişiy vermiyor sana potion ekranı ss gönderiyorum

buyurun ss
     The Witcher: Enhanced Edition (2008) [ANA KONU]

resme göre yapabiliyosun o iksiri gerekenleri toplamışsın ki ismi beyaz gözüküyo

• quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

oyun bir senaryoya bağlı ve senaryo bitince bitmesi gerekiyor,bundan daha doğal birşey olamaz.Şahsen 200 saatlik oblivion yerine 30-40 saatlik the witcher daha da zevklidir diye düşünüyorum.Herşeyin bir dozajı var,ve tadını kaçırmamak lazım.Ek paket felan geleceğini sanmam da yapımcı firma buna benzer dahiyane bir oyun daha yapsa süper olur.

Oblivion'da ana hikaye 25 saat sonra bittiğinde, süper çirkin bir Legendary Armor ile ortada kalmış salak salak etrafınıza bakarken "HAYIIIIIIR BU KADAR KISA OLAMAZ!! BİTEMEEEZ!!!" dediyseniz benim gibi, Witcher'ın veya Mass Effect'in finalinin gözlerinizi yaşartmış olması olası. Morrowind'de bile bu kadar ciddi bir aidiyetsizlik duygusu bastırmıyordu oynayanı. Sevmiyorum hiper düper özgür oyunları. ((:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragdol -- 24 Aralık 2007; 19:42:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: evohan

quote:

slm arkadaşlar ya bende witcher oynuyorum yeni başladım birşey sormak istiyorum size

buyurun ss
     The Witcher: Enhanced Edition (2008) [ANA KONU]

resme göre yapabiliyosun o iksiri gerekenleri toplamışsın ki ismi beyaz gözüküyo

hee anladım tamam yani gerekenler başka bişiye gerek yok resme göre nasıl anlatabilirmisin?

• Senaryo çok yoğun yani nereye çerkerse seni oraya gitmek zorundasın. Oyun tamamen senaryonun kontrolünde akıyor. Oyunda ki özgürlük büyük ölçüde kısıtlanmış. Hep bir çizgi var ve o çizgide ilerlemek zorundasın, tam olarak böyle olmasada yeterli esneklik yok. Hikayeden uzaklaşıp, başka bir şeye ya da görevlere yoğunlaşamıyorsun. Alternatif pek bir şey sunmamışlar. YAlnızca tek bir karaktere ve onun sahip olduğu özelliklere bağımlı kalmak zorundasın, yine alternatifin yok. Oyunda çok fazla ilerlemedim ancak guild vb şeyler zaten yok. Yan görevler genelde tek seferlik. kendi çapında ufak hikayeler içermiyor. vs vs. şu an aklıma gelmeyen şeyler var. Tüm bu vb öğeler oyunu rpg den uzaklaştırıyor. Kötü bir oyunmu, değil. Ama cok daha yoğun bir rpg atmosferi olsaydı keşke.
  • oyunu yeni yükledim ilk içeri giden adamlar ölünce

how do you feel diyor ve kalıyor hangi tuşa tıkladıysam bir işe yaramadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: F4TE

oyunu yeni yükledim ilk içeri giden adamlar ölünce

sistemin nedir??

birde arkadaşklar yardım edecek yokmu iksir yaratamıyorum resimlere göre olacakmış yapamadım bir yardım etseniz çok ii olacak
  • AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800+
    1GB RAM
    Radeon X1600

www.systemrequirementslab.com dan baktım minimuma yakın olsada kaldırıyor

ama grafik ayarlarıyla ilgisi nedir onu anlayamadım
  • quote:

Aynı sorunu bende yaşadım

Muhtemelen 1.1 patchi cıkıo cd den ve onuda yüklüosun

Onu yükleme.
  • quote:

quote:

sistemin nedir??

birde arkadaşklar yardım edecek yokmu iksir yaratamıyorum resimlere göre olacakmış yapamadım bir yardım etseniz çok ii olacak

Resme göre derken senın koyduğun resme göre iksiri yapabiliosun demek istemiş

Poiton of triss e tıkladıktan sonra sağ alt köşede ki mix e tıkla daha sonra sol alttaki kum saatine tıkla.

• ya dostum saol aslında doğru yapıorum potion oluşuyomuş ben görmüyorum potion quest item daymış ben normal itemların olduğu yere bakıyorum neyse halletim saolasın
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.